1

(515 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

In het feit dat hij Thaïland niet meer binnenraakt schuilt er dan toch een vorm van poëtische gerechtigheid. Zelfs al is het niet voor honderd procent zeker dat hij bij de bende betrokken is, is het toch voor een groot deel aan hem te danken dat het onerzoek in de zoek gelopen is. Om nog maar te zwijgen over zijn houding tegenover de nabestaanden.

2

(515 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Hoedanook, hij houdt zich erg op de vlakte. Niet zijn gewoonte

3

(575 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Misschien doen ze dat ook wel.

4

(515 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Wat betekent dat hij niet vrij is om te gaan en te staan waar hij wil.

5

(515 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Ik las een tijdje geleden op het Franstalige forum dat Beijer nog steeds niet terug in Thaïland was. Iemand enig idee waar onze Bob uithangt dezer dagen? Het is nogal (verdacht) stil rond hem.

6

(364 replies, posted in Andere Personen)

Ben wrote:

Het zal je misschien verbazen maar het onderzoek is helemaal niet vastgelopen.

De huidige cel heeft nooit, op geen enkel moment over de loop van het onderzoek gecommuniceerd. Wat ik altijd een positief teken heb gevonden. De nieuwe DNA-wetgeving kan ze misschien nog een extra motivatie zijn om resultaten te boeken.

7

(424 replies, posted in Algemeen)

Het zijn de nabestaanden van de slachtoffers die eigenlijk zouen moeten beslissen of het dossier al dan niet verjaart. Stel je voor dat het dossier uiteindelijk verjaart en een van de overlevende daders ergens veilig in Frankrijk of Thailand doodleuk een boek schrijft over hoe de vork in de steel zat en hoe ze het onderzoek  40 jaar lang gemanipuleerd hebben. Zelfs nu nog worden daders die bij de holocaust betrokken waren veroordeeld ook al zijn ze stokoud. En met de nieuwe dna wet is er heel wat mogelijk.

8

(1,219 replies, posted in 1985)

Inderdaad, ik reageerde op de post van HIPA die het had over een 50-jarige man.

9

(1,219 replies, posted in 1985)

Elnikoff? De WNP voerde verkenningsopdrachten uit rond warenhuizen. Misschien waren ze ook stand by tijdens de overval(len).

10

(1,219 replies, posted in 1985)

Ik meen dat Guy Bouten dit ook ergens geschreven heeft. Een man met een snor die bevelen gaf.