11 (edited by Ghozzt 07-05-2013 22:48)

Re: Theorie van Ghozzt

Deadletterbox, bij de pers aankloppen? De pers heeft ooit bij mij aangeklopt en op basis van de informatie die ik had over zeer vreemde gebeurtenissen in de biopharma (de jacht op plantengenetica), die mij heeft toegelaten om te kruiskoppelen. Ik heb niet niet over één of andere flutkrant, maar over een internationaal gerenommeerd onderzoeksjournalist, die heeft er ook zijn tanden op stukgebeten, er is nooit iets over gepubliceerd.

Ik heb echt heel weinig vertrouwen in 'de pers' en nog minder als je kijkt wie daar actief is, ik had wel vertrouwen in deze onderzoeksjournalist. Maar persagentschappen en mediaconcerns, neem een Leo Neels als voorbeeld. Pers en 'Big Pharma' onder één dak. We zijn 2013 en wat doen ze in Wallonië, het 'Marshall Plant Vert', jawel notionele interestaftrek, 75% reductie van allerhande, subsidiëring. Die arme stakkers kunnen dat geld goed gebruiken.

Laat staan dat ik over de koppelingen begin tussen, ofwel verklaren ze mij gek (ook een strategie). De laatste man die daarover kon praten, in Nederland, die is … dood (hartstilstand, kerngezond verder, geen voorgeschiedenis van hartproblemen in zijn familie, eerder integendeel). Die moet het hebben zien aankomen, want dezelfde dag is er een hoop materiaal in veiligheid gebracht.

Ikzelf ben zodanig gedesillusioneerd door alles wat ik heb gezien, gelezen en gehoord, en dat begint in 1998, dat het mij eerlijkheidshalve nog weinig kan schelen. En dat ik iets weet, dat weten ze in de VS al lang, mijn eerste doodsbedreiging, was ergens 2002-2003 (kan het kwijt zijn), van één of andere zeer schimmige Amerikaan (die je raad het al: op papier niet bestaan onder zijn echte naam) maar vlot en vrolijk bedrijven opricht die met grootreuzen als Bayer een miljardencontract kan afsluiten.

Ik blijf erbij, de Bende van Nijvel, was een manier om de aandacht te verplaatsen zodat het eerste deel van een zeer lange termijnplanning netjes kon worden uitgevoerd (drugsgeld wassen, versluizen, gebruiken voor financiering van wapen- en mensenhandel, toen dat was gebeurd, vielen bepaalde mensen en bedrijven bij bosjes neer.

Wat nu? Ik weet het ook niet, want er zijn zeer veel mensen met boter op hun hoofd en dankzij het bestaan van de EU heeft niemand eigenlijk nog echt een idee wie er tegenwoordig voor wat verantwoordelijk is, sterker zelfs niemand weet zelfs hoeveel een Euro of een Dollar 'echt' waard is vandaag.

En van waar die 'plotse' vreemde drang naar opheffen van het bankgeheim. Totale controle over geldstromen betekent zoveel meer dan taxatie, je krijgt een mooie kijk op het 'geld van de wereld'. De grootste reden dan BCCI/ICI/Femis moesten verdwijnen. Stel je voor dat een sjeik uit de Verenigde Arabische Emiraten tesamen met een Pakistani en Saudi's die mogelijkheid zou hebben. Dat is de grootste angst van de VS én Europa.

En waarom ik notabene ben 'gekozen' door de man die is gestorven: geen idee. Waarom heel mijn leven op wieltjes loopt (en heel surrealistisch soms): geen idee. Waarom ik tot op heden daar 0% hinder van heb ondervonden (buiten een onderzoek door het federaal parket en wat flauwe pogingen tot, klachten met burgerlijke partijstelling, huiszoekingen bij anonieme vrienden, trouwens allemaal geseponeerd ondertussen): geen idee. Maar vanaf mijn eerste gesprek met iemand, loopt alles te 'gesmeerd', het is allemaal te 'makkelijk'. Voel mij soms 'a puppet on string' zowel positief als negatief.

En hoe verder we verwijderd zijn, van die jaren 80, blijkt ook steeds meer te kloppen (cfr: Demmink, de drang naar GMO en patenten op 'plantenzaad', Fouad Abbas en 'De Hakkelaar', Bruinsma, Hells Angels). Waar ik (nog) geen zicht op heb is wie er (als iemand mij hier info over kan geven: graag):

  • Hoe kwam Patrick Haemers aan zijn cocaïne? Dat groeide niet echt aan de bomen zoals nu.

  • Hoe is de relatie Tyack/Haemers ontstaan?

  • Wie controleerde in België import van cocaïne, de distributie, de winkels en de winkeluitbaters en personeel?

De vragen die je hebt gesteld langs een ander kanaal, kan je even via PM over welke sector je het hebt want er zijn er wel een paar in dit geheel. En graag feedback. Ik kan mij voorstellen dat dit allemaal overkomt als 'What The Fuck', maar dat dacht ik toen ik de eerste keer die man in Nederland hoorde dacht ik ook: daar zit een schroefje los. Ik lees het wel.

Thanks!

Ghozzt

Re: Theorie van Ghozzt

Ik kan hier nog niet direct hout van snijden eerlijk gezegd.

Servo per Amikeco

13

Re: Theorie van Ghozzt

Eventjes uit het land geweest. DeadLetterBox, wat je vraag betreft, misschien het proberen waard, als jij goede contacten mocht heb, kan je dan in een eerste fase als 'sluis' werken naar de mensen aangehaald. Als zij de mening zijn toegedaan dat het de moeite waard is, dan denk ik over hoe dit verder kan worden overgebracht. Of wat vrienden van mij kunnen uitzoeken.

Dat de uitvoerders van dit alles aan de dans ontsnappen daar zullen we helaas mee moeten leren leven. Als die nog in leven zouden zijn, dan is dit in mijn theorie een mirakel. Loose ends die 'disposable' zijn … Maar er mag stilaan wel eens iets gaan gebeuren voor de volgende Lodewijk de Veertiende, opstaat en 'L'Europe c'est moi' roept.

Ik heb mijn vaardigheden, documentatie en netwerk. Ik veronderstel dat iedereen hier aanwezig kan helpen en dat een aantal mensen metaalmoe aan het worden zijn. Laat ons dan toch gewoon een plek gebruiken die minder publiek is zodat even wat verder kunnen doorpraten of kijken wat er kan worden opgezet, wie welke vaardigheden/connecties/documenatie heeft en die daar geheel anoniem kan delen, om dan terug hier te rapporteren als de tijd rijp is.

Met anoniem bedoel ik: Weg van het 'publieke' internet, end to end versleuteling en niemand hoeft van mekaar te weten wie hij of zij is, waar hij of zij woont. Geen onzin met traceerbare ip adressen, email-accounts, en clear text communicatie.

Nogmaals, ik wil de zaak hier helpen, ik geen heb enkele slechte intentie of whatever. Ik ben niet op zoek naar 'aandacht', wil niet de Superman uithangen. De beheerder hier kan dat eenvoudig afleiden. Laat me gerust iets weten via PM, als je een antwoord kan verzinnen op één of meerdere van volgende vragen.

Namen:

  • Ja..S..s - d. - V.r….e: Dat staat voor?

  • Fr..s G.s..l…S: Dat staat voor?

Organisaties:

  • Super S.t.v. S..dcl.b - Dat staat voor?

  • Welke schoenmaker is zonder een bepaalde letter in zijn voornaam 'evil'?

  • Wat was de echte naam van Notaris X

14 (edited by Sebastiaan 11-05-2013 11:51)

Re: Theorie van Ghozzt

Ik hou wel van een quizje, dus even raden:

  • Janssens de Varebeke

  • ?

  • Super Sativa Seed Club

  • Neville Schoenmaker

  • notaris Luc Rochtus

Maar wat is precies de link met de bendefeiten?

Re: Theorie van Ghozzt

Ghozzt, wil uw verhaal zeggen dat u "La nébuleuse" of "L'organisation de fous dangeureux", aangehaald door de informanten van Van Brussel-De Jongh in het dossier Haemers, in kaart heeft kunnen brengen?

16

Re: Theorie van Ghozzt

Zeer zeker, maar ik druk me om goede redenen heel voorzichtig uit. Er is immers nog wel wat werk te doen (het heeft me bijna twee jaar gekost om één en ander uit te zoeken), te linken. Colombia had Escobar, Nederland had Bruinsma, België had 'niemand' logisch er was niet eens een afdeling die zich bezighield met georganiseerde drugscriminalteit.

Tot zover maar dan: Bruinsma is heel groot geworden mét Thea Moear. Moear is in 1985 'gestopt' maar had grote belangen in de organisatie van Bruinsma en is na zijn liquidatie verhuisd naar Zuid Amerika samen met haar man Antonio Brusamolin uit jawel ... Brussel. Ondertussen werd het probleem Noriega opgelost (Oliver North - Iran Contra Gate - BCCI/CIC - Femisbank). Fouad Abbas was een pakistaan, de oprichter van BCCI/CIC ook, nog wat links naar oliedollars vanaf BCCI/CIC en geen toezicht van een centrale bank.

Moear is samen met Brusamolin gearresteerd en veroordeeld in Panama en het heeft heel wat ellebogenwerk van de DEA gekost om een bepaald eindresultaat te bekomen. Bruinsma is heel groot geworden met Moear. En de Hakkelaar, die zijn centjes werden afgehandeld door de Femisbank. Escobar was de 7e rijkste man ter wereld. Bruinsma was de Escobar van Europa op een gegeven moment. De Hakkelaar, weinig mensen willen daar in de buurt van zijn.

Nog wat vreemde zaken:

  • Verschillende eigenaars van FN Herstal, wie heeft de geboorte van FN ondertekend?

  • De Société General/Carlo De Benedetti/De Bonvoisin/Lippens/Davignon/Suez/GIAT ...

  • De zaak Cools (Agusta/Dassault) en Eliane Liekendael (jullie zeker niet onbekend)

De Bende van Nijvel is voor België en vooral voor de slachtoffers een hele trieste zaak maar als je bovenstaande leest weet je goed waarom dit nooit mag worden opgelost of zal worden opgelost. Als je dan vandaag in de krant zie staan dat Vos, doodsbedreigingen krijgt van informanten, Freddy Troch werd 'opgehaald' voor een ondervraging. Je eerder hebt gelezen dat er is geknoeid met het dateren van de gevonden wapens, de 'mystery' bag die ze eerst niet konden vinden, dan wel.

Hoe je het ook bekijkt, het komt altijd neer op de feodalisten waarvan we denken dat het ontstaan van onze trias politica (en grondwet) daar een einde heeft aan gemaakt, niet meer was dan bezigheidstherapie. Want die trias, de heilige koe, de basis van heel wat grondwetten, wat blijft daar van over als je bovenstaande leest.

SG: Willem II -> Bestuurder daar was iemand uit de familie van De Bonvosin en verder SG = Generale Bank = FN = CMB = …
FN: Leopold II - even eigendom geweest van GIAT - dan 100% eigendom van het Waals gewest.

En zo kan ik nog even doorgaan (De Benedetti zijn mislukte overname van SG, Generale bank en Lippens, …). 'L'organisation de fous dangereux' klinkt zoals die Nederlandse organisatie met gevaarlijke gekken en die Nederlandse organisatie bestaat vandaag nog steeds. Demmink weet daar ongetwijfeld meer over, net zoals Teeven, Mabel Wisse Smit, … Dat bedoelde ik met zoeken van onder naar boven, daar gaan we wat informatie vinden over de uitvoerders, of per Hells Angels 'prospects of hang-arounds) maar vanaf een bepaalde laag is er een omerta, natuurlijk wil niemand praten, iedereen heeft kinderen, familie en bezittingen en dierbaren.

En het nieuwe plan in uitvoering (mogen jullie zelf invullen, we horen daar dagelijks over via de pers) is zodanig complex door ondoorzichtige structuren en het verspreiden van bevoegdheden doorheen de verschillende lagen én het neerzetten van bepaalde mensen op bepaalde posities, dat enkel de architecten nog vatten hoe het werkt en ook de geldstromen proberen in kaart te brengen die nog niet onder controle zijn.

Zelfs als je stopt met verder onderzoek, ergens periode 95 -> 97, dan kijk je al een een zo ver uitdeinende inktvlek die geen mens zelf nog kan onderzoeken zonder inside info, of toevallig verkregen documenten. Er zijn nogal wat lekken tegenwoordig die waardevolle informatie bevatten.

Vandaar mijn oproep hier, dit kan nooit op een publieke plek zoals het internet, nooit vanaf een plek die identificatie toelaat, nooit op een plek waar er geen versleuteling is. Ik ken een plek waar dat wel kan en heb voldoende capaciteiten om de veiligheid en privacy te garanderen van alle mensen die iets willen vertellen. Maar het mag allemaal niet te lang meer duren en we mogen geen heil verwachten van pers of media.

Ik hoor het wel.

Ghozzt

Re: Theorie van Ghozzt

Ghozzt, wat je hierboven schrijft is stof voor vele boeken, of zelfs het herschrijven van de geschiedenis. Jou invalshoek in de problematiek van de Bende van Nijvel en de loden jaren is inderdaad nog niet zoveel aan bod gekomen. De hele grote geldstromen die omgaan in de handel van verdovende middelen en andere ongure praktijken zijn goed verdoken. Historisch gezien was deze handel het voorrecht van de elite. De rol van Nederland en het Nederlandse koningshuis en de productie van verdovende middelen is bij weinigen gekend.

Het volgende (ik schrijf nu uit mijn geheugen, maar je kan het opzoeken): Waar Angels Place is (of was) stond (staat) een pharma/chemische fabriek waar de Nederlandse staat eigenaar van was die in de eerste wereldoorlog cocaïne en in de tweede wereldoorlog amfetamine produceerde om aan de soldaten te geven, met als gevolg dat beide drug gelanceerd waren. Blijkbaar zijn Bel en Nederland goede buren. Belgische wapens en Nederlandse drugs?

Het is ook zo om de werkelijke macht in België te zien het goed om naar de onafhankelijk van België te kijken, de feodalisten hebben bij het ontstaan van België enkel 2 instellingen overgenomen namelijk SG, Generale bank en de Rijkswacht en hebben onmiddellijk de staatsveiligheid opgericht nog voor er een grondwet was. Dus men kan zeggen dat de macht bij die instituten en hun bestuurders/eigenaren lag.

In de loden jaren is er opeens de war on drugs, DEA, wapens voor drugs Iran Contra en andere dossiers, Belgie met zijn vrije wapenwetgeving en Nederland met zijn drug tolerante waren blijkbaar ideale bondgenoten.

De waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is.

18

Re: Theorie van Ghozzt

De Nederlandse cocainefabriek, iets waarvan weinig mensen weten dat het heeft bestaan, net zoals weinigen weten dat Bayer ooit Heroine heeft geproduceerd. De VOC mentaliteit zoals Balkenende het ooit mooi heeft uitgedrukt.

En in de farmaceutische industrie is er wat dat betreft weinig veranderd. De verpakkingen zien er beter uit, net als de marketing en het lobbywerk. Mensen vinden het in 2012 normaal dat jonge kinderen Rilatine moeten slikken (een analoog van cocaïne) en neuroleptica (Risperdal) voor 'ADHD', een ziekte met een zeer ruime voorschrijf-interpretatie.

De loden jaren lopen heel synchroon met de 'War on Drugs' waarvan we allemaal het resultaat kennen, het heeft als contingenten aan geld gekost deze 'War', er is niets opgelost, eerder integendeel, elk jaar opnieuw stijgen de inbeslagnamens (soms zelfs exponentieel) en dalen de prijzen met een stijgende beschikbaarheid en steeds nieuwe produkten die verschijnen (research chemicals = allemaal oude probeersels van de farmaceutische industrie, die nooit zijn gebruikt en nu wordeno opgepikt door 'slimme' chemici en Chinese producenten van precursoren, Belgie heeft een leidende rol in de productie van deze dingen, Onckelinckx is pas dit jaar 'wakker' geworden, ze gaan het eens reguleren.

Het Europese geneesmiddelenbeleid is ondertussen even ziek of zelfs nog zieker dan in de VS.

Een weetje: Wist er iemand dat er tijdens de pro-tour in Quatar van Eddy Merckx (persoon met veel aanzien, heeft echter ook nooit wedstrijden gereden zonder hulpmiddelen, waar die verschijnt, algemeen respect) er elk jaar opnieuw een medisch congres wordt georganiseerd, met bedruiping van een bedrijf waarvan we in België ook een zetel hebben en waar grote economische belangen mee zijn gemoeid. Mocht daar een congres plaatsvinden, het zou mooi zijn, maar eigenlijk is dit een verdoken snoepreis voor de specialisten die de meeste doosjes voorschrijven van dat bedrijf. Ja daar heb ik bewijzen van, van die fijne heren in een zwembad in Quatar.

Het zal dan ook allemaal toeval zijn dat Lance Armstrong (je weet wel, de man die hard van zijn voetstuk is gevallen, desondanks de bescherming die hij genoot) en Eddy, de beste vrienden zijn. En Eddy heel stilletjes was toen dit in de pers verscheen. Je bent Baron of je bent het niet.

Vreeemd ook dat geen enkele journalist dat ooit heeft bekeken. Noem mij een fantast maar ik ben ik nu de enige die het zeer vreemd lijkt, dat ploegbazen van een team wielrenners, in het verre quatar, samen in een zwembad gaan zitten met mensen van een pharma die notabene, nieuwe produkten ontwikkelen en dat er voor die pro tour elk jaar opnieuw de nodige persaandacht is. Want veel soeps is die wedstrijd niet, rondrijden in een zandbak met 4 toeschouwers. Er was bij BCCI/CIC ook zo een een pakistaan met goede relaties bij de oliesjeiks.

Vraag is wat doe je daar mee?

Of nog zo een mooi verhaal, de telecomsector hier. Er was een nieuw teleccombedrijf genaamd Telenet dat onder de neus van onze heren en dames politici (alweer) is verkwanseld aan John Malone (één van de zeer grote spelers in telecom). Je zet dan je TV aan, en hoort de heren en dames klagen over alweer een bedrijf dat in buitenlandse handen is 'gevallen'. Gelukkig is er Belgacom smile en waar kopen die hun capaciteit of toegang naar het internet buiten het grondgebied van België … Bij John Malone. Belgacom, waar Didier Bellens dankzij Di Rupo, de scepter mag zwaaien en waar Etienne Schouppe bijna zat voor zijn geweldige capaciteiten en werk verricht in het verleden.

En de boer hij ploegde verder. Deze Ghozzt heeft er stilaan zijn buik van vol van al die onzin, desinformatie, brood en spelen en divida et impera en heeft vaardigheden die kunnen helpen. Alleen, en ik zal hier heus niet de enige zijn, met dat gevoel, kan je blijven roepen in de woestijn of je nek uitsteken en proberen om hier verandering in te brengen.

Ik zeg proberen, they have the guns, we have got the numbers.

Ghozzt

19

Re: Theorie van Ghozzt

De theorieën worden hier gekker met de dag.

20

Re: Theorie van Ghozzt

De wereld ook.

Ghozzt