1

Topic: Raymond Krokaert

Raymond Krokaert was de commissaris-revisor van North Europe. We komen hem ook tegen als bestuurder van het Office de Représentation Fiscale (ORF). Deze fiduciaire leverde diensten voor onder andere de vastgoedgroep Blaton en de Compagnie Générale des Eaux. Uit politieverslagen blijkt dat Raymond Krokaert een tijd op hetzelfde adres (2) heeft gewoond als Jacques van Camp (1). (...) Uit gerechtelijk onderzoek blijkt dat José Vanden Eynde (1) een tijd als bediende van ORF werkte.

Bron: René De Witte | De Tijd | 1 Maart 1997

  1. Beide zijn vermoord door de Bende van Nijvel, Jose Vanden Eynde in Beersel en Jacques Van Camp in zijn restaurant in Ohain.

  2. De woning was in de de Broquevillelaan.

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube

Re: Raymond Krokaert

Weet iemand of er verwantschap bestaat tussen Raymond en Alphonse Krokaert? Deze laatste duikt op in de omgeving van Fourez, maar in een andere context. Tx!

3

Re: Raymond Krokaert

Ben wrote:

Uit gerechtelijk onderzoek blijkt dat José Vanden Eynde (1) een tijd als bediende van ORF werkte.

ORF was de laatste werkgever van Vanden Eynde voor hij vermoord werd. Hij werkte er tot 17 juli 1982. Het kantoor was gespecialiseerd in BTW-zaken en had een vierhonderdtal klanten, waaronder een holding van Onassis, kunstschilder Pierre Alechinsky en heel veel artsen. José werkte zich te pletter. Hij was op alle uren van de dag en nacht beschikbaar en maakte soms achttien uur per dag en reed de baas, die geen wagen had, naar Nederland, Duitsland, Luxemburg en Frankrijk en naar overal.

Bron: Beetgenomen | Hilde Geens

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube

Re: Raymond Krokaert

Walter Baeyens wrote:

Weet iemand of er verwantschap bestaat tussen Raymond en Alphonse Krokaert? Deze laatste duikt op in de omgeving van Fourez, maar in een andere context.

Zag dit ook net. Beide namen duiken op in de malafide businesswereld van Etienne Van de Voorde. Deze laatste had anno 1984 o.a. een bedrijf Florennes Transport. Wat me dan weer deed denken aan bepaalde beweringen van Verdeyen.

Fantastische verhalen in elk geval, zo las ik net in een oud artikel van Douglas De Coninck dat de broers Van de Voorde het hebben gepresteerd om enorme hoeveelheden toxisch afval te vermengen met het beton ... waarmee de Kanaaltunnel is gebouwd.

Re: Raymond Krokaert

Dus exact hetzelfde wat de Italiaanse maffia deed/doet in sociale woonblokken/woningen in Italië. En misschien ook kantoorgebouwen. Afval mengen in het beton.

Er bestaat geen "Bende", is gewoon opruimploeg van de maffia/staatsveiligheid in wisselende bezetting afhankelijk van de situatie. Met propere handjes en enkel proper geld raak je niet aan de top (politiek). En als dat uit de hand loopt zoals in de jaren '70 en jaren '80, dan heb je iemand nodig die de losse eindjes moet laten verdwijnen.

Verdeyen ook van de keldertrap gevallen, ook omgeving Otten als ik het goed heb. Nog zo eentje die in alle hoeken van de wereld opduikt, grote sier maakt en waarvan je je afvraag wat nu eigenlijk zijn echte job is. Net zoals bij andere verdachten, ook kinderen vooral in het buitenland en zoveel mogelijk afgeschermd van dagelijkse in leven in België. Tenzij met individuen die uit deze zelfde 'elite' komen. Kantoren op Avenue Louise, Dubai, Milaan, ... en ga zo maar door.