Topic: Victor Becker

Victor Becker, neef van Robert Becker, zou door één van de politieagenten Van Eigenbrakel, herkend zijn als de schutter met bakkebaarden die de politiewagen onder vuur heeft genomen aan de Diable des Amoureux.

Bron: La Dernière Heure | 10 november 1986

Een zekere Victor Becker (63) werd op 1 januari 1993 doodgeschoten door zijn schoondochter. Ik weet niet of het om dezelfde man. Zie » archives.lesoir.be

2

Re: Victor Becker

Twee aanhoudingen na overval te Waver

De drie medeplichtigen die samen met de 23-jarige Victor Becker, bij een overval op de ziekenkas van Caritas in Waver met een half miljoen aan de haal gingen, werden geïdentificeerd en twee van hen aangehouden. Victor Becker, die eerder door de politie werd ingerekend, had bekend wie zijn medeplichtigen waren.

Twee van de drie, de Spanjaard Andreas Monoz en Michel Moreaux, werden aangehouden. De derde, Antonio Bove, gedomicilieerd in Court-Saint-Etienne, wordt nog opgespoord.

Bron: Gazet van Antwerpen | 19 Januari 1980

Merovinger wrote:

Een zekere Victor Becker (63) werd op 1 januari 1993 doodgeschoten door zijn schoondochter. Ik weet niet of het om dezelfde man.

Nee, ze hebben niet dezelfde leeftijd.

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube