1

Topic: Constantin Angelou

Constantin Angelou is op 14 september 1925 geboren in Athene. Hij werkte in Brussel als taxichauffeur, had twee kinderen en woonde in de Emile Bockstaellaan in Brussel. Op 12 januari 1983 wordt het lijk van Constantin Angelou aangetroffen in de koffer van zijn taxi in Bergen. Het is mogelijk dat de taxi al sinds 9 januari 1983 op deze plaats geparkeerd staat.

Constantin Angelou is 58 jaar en taxichauffeur in Brussel. Zijn gebruikelijke standplaats is het Rogierplein. Gewoonlijk werkt hij enkel in groot Brussel. Hij is gedood door meerdere kogels in de nekstreek. Hoogstwaarschijnlijk aan het stuur van zijn voertuig. Zijn laatste klant (en zijn moordenaar?) heeft hij opgepikt op het Flageyplein in Elsene (of het Rogierplein volgens andere bronnen).

Meer » Feiten

http://killersbrabant.be/i/19830112-mons_angelou.jpg

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube

2

Re: Constantin Angelou

Uit een artikel van de krant De Tijd uit 1996:

(...) Ook de Griekse taximan Constantin Angelou wordt in verband gebracht met de ‘partouzes’. Angelou vervoerde ooit een van de minderjarige aanwezigen van de seksfuiven, aldus een bron. Totaal onder invloed van drugs, deed de jongeman tijdens de taxirit een aantal onthullingen over wat hem eerder die avond was overkomen. Angelou werd op 24 april 1984 (*) vermoord teruggevonden in Bergen. De laatste rit was begonnen in Brussel.

Lees hier het hele artikel » Nieuws

(*) De journalist van De Tijd maakt hier een fout. Het lichaam van Angelou werd gevonden op 12 januari 1983.

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube

Re: Constantin Angelou

http://0.t.cdn.belga.be/belgaimage:303630:1800x650:w?v=596f4c89&m=hkhicnfm

http://2.t.cdn.belga.be/belgaimage:303632:1800x650:w?v=596f4c89&m=ffcaahje

Two hundred taxidrivers were present at the funeral of their murdered collegue Angelou of Greek origine.