Een nu naar de praktijk:

Ben je familie (broer, zus, vader, moeder, kind) van een crimineel, zo ja, stap dan naar uw politie kantoor, laat een PV opstellen met vermelding dat je vrijwillig DNA afstaat ter bevordering van gerechtelijk onderzoek, en geef een speekselstaal, zodat uw DNA in de databank terecht komt. Bezorg een copy van uw PV aan een jurist. Wie weet ben je de winnaar dan van de 250.000 euro beloning die er te verdienen valt!

Het is niet om te lachen deze mooi verpakte nota hierboven, ik blijf bij mijn mening, enkel DNA kan het bende dossier openbreken. Uiteraard moet dit wettelijk mogelijk zijn, het blijft echter vaag.

Share

152

Ooit heb ik hier een geografische profiel zien voorbij komen. Vanuit dat punt is het mogelijk een verwantschap onderzoek te starten. Daar zijn wel behoorlijke kosten aan verbonden. Tevens zal de regelgeving aangepast moeten worden. Ben nog steeds van mening dat dit uit oogpunt van waarheids vinding zal moeten plaats vinden.

Share

153

In september 1998 werd het lichaam van Paul Latinus opgegraven voor DNA-onderzoek. In diezelfde periode werd ook het lichaam van een Sint-Gillis overleden man onderzocht:

Ook het stoffelijk overschot van een gevangene die in Sint-Gillis overleed, werd opgegraven. Doel van de opgravingen is na te gaan of beide mannen iets met de Bende te maken hadden. De twee DNA-analyses zijn een onderdeel van een omvangrijk programma.Tot op heden leverde geen enkele analyse een positief resultaat op.

Meer » Nieuws

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube

Share

De andere man, die opgegraven werd en overleden was in de gevangenis van Sint-Gillis, was Agnello Simeone.

Share