31

Het lijken inderdaad twee verschillende verpakkingen, de '3,25' staat bv. ook op een andere plaats. Er zijn wel grote gelijkenissen in de manier waarop de verpakking gescheurd is (kijk bv. links en rechts).

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube

Op de zwart-wit versie staat iets geschreven volgens mij. Als ik die 180 graden draai en uitvergroot staat er boven het merk (aan de linker kant 180 graden gedraaid) iets dat op een geschreven nummer lijkt.

Het zijn volgens mij 2 verschillende verpakkingen. Ook de afbeelding is verschillend, wel is de schrijfwijze van het getal identiek.

De waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is.

Zijn overduidelijk twee verschillende verpakkingen. Maar de '3,25' die op beide verpakkingen voorkomt (op de ene lager dan op de andere) is door dezelfde hand geschreven. Wat me intrigeert is de tekst op de linkerkant (op de foto): het puntje naast de 'L' ontbreekt op de modderpoelversie, en de afstand tussen de gedrukte en handgeschreven tekst verschilt ook. En op de modderpoelversie is er iets extra (ik kan het niet ontcijferen) geschreven, wat op de Santaversie ontbreekt.

Heeft iemand een idee uit welke video het beeld van Boemerang komt?

Het gaat over 2 verschillende types, de munitie in de verpakking met de bruine vlekken zat HV Rottweil, die zonder de bruine vlekken is dit niet. Over de zwarte stip bij de "L" op de verpakking zonder vlekken deze hoort daar niet te staan, dit is daar op aangebracht.

Over het scheuren/snijden van de verpakking volgens ik kan zien zitter er 10 in een verpakking 5 onderaan en 5 er bovenop. waarschijnlijk scheurt  of snijd men de bovenkant van de verpakking af ergens in het midden af.

De verpakkingen horen bij elkaar maar ik denk niet dat ze op dezelfde plaats gevonden zijn, die met de vlekken zal waarschijnlijk bij de Santana gevonden zijn. Die zonder vlekken in Hoeilaart?

De waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is.