291

LEO, wat denk jij wat de link is met Overijse? Was er in de omgeving van bewaking iets verdacht? Of personeel? Klanten?

292

Als je Finné even buiten beschouwing laat blijft me maar één gedachte bij: een dubbel-overval om aan te tonen (of te testen) welke invloed de taalgrens heeft op de werking van hoofdzakelijk de Rijkswacht en de opvolging door Justitie, onderzoeksrechter, parket en magistraten! Nu, jaren later, weten we dat het een grote janboel is geworden. De vorige bendefeiten, tot Eigenbrakel, waren een Waalse aangelegenheid. Wou men reacties van de Vlaamse ordediensten testen met het oog op Aalst, of wou men de twee leefgemeenschappen betrekken in de angstperiode, om het land vatbaar te maken voor een politiestaat? Ik weet het niet. Wat ik wel weet is, als je alles op een rijtje kan krijgen (voor zover mogelijk) er krachten in meespelen waar ik amper durf aan denken. Daarom ook dat namen zoals Kester, Chièvres, Shape en NATO in mijn achterhoofd blijven rondcirkelen.

293

LEO, ik deel u mening. Neem het met een korrel zout maar het zou kunnen, maar vroeger - in de jaren '80 - was er op de rand van het Hallerbos, op de grens van Braine-L'Alleud, een militair domijn met een hele grote atoomschuilkelder waar je nipt met een Golf en Saab in kon en lag heel afgelegen in het bos, met meerdere vluchtwegen door bos en veld. Richting Lasne, Overijse, ...

Door die deur kon toch alleen een Golf 1, Kenza!

Of ze hebben gebruik gemaakt van de zwaktes die iedereen al kende (taalgrens). Lijkt me iets voor Bouhouche.

Chantages en afrekeningen op kleine schaal voor bij de kleine figuranten (al dan niet onder dwang moorden). En wapen- en drugsindustrie + witwassen voor de elite. Bekijk nog eens mijn laatste post bij Getuigenis Murcielago (verzendbon + suggestie Facebook-pagina). Het kleine grut is afgemaakt of zit sindsdien in de marginaliteit. Zij hebben waarschijnlijk het vuile werk gedaan.

Dan heb je degene die nog steeds op grote voet leven entourage Pat. H. En dan heb je er die duidelijk met heel erg grote zaken bezig zijn in hun drugs- en wapenparadijs, de Fr. drugskoning Albert Farcy. Het feit dat zulke personen vrij rondlopen zegt veel over de wereld waarin we leven.

En vooral de naïviteit van de man in de straat die maar niet wil inzien dat een paar decadente gekken beslissen wat er in de wereld gebeurt, waar er oorlog is, waar er crisis is, ... en dat presidenten en ministers marionetten zijn van dat corrupte kapitaal en dus eigenlijk maar uitvoeren en niets zelf beslissen.

296

Als je de puzzel in elkaar steekt dan kom je tot de conclusie dat het bijna niet anders kan dan het is WNP en de rode draad door gans de BVN is cheivres en telkens in de omgeving van hun overvallen was er een militaire basis met antenne dat onder cheivres staat    (Gent-Merelbeke).  (Overeise-Braine alleud) (Aalst -kester)   En volgens joel lost   Die op verkenning moest om hen naar cheivres te leiden maar volgens mij was dat hun plan B    En dan als afleidingsmanoeuvre werd het bois de la houssieres gebruikt want alles wat in bois de la houssieres gevonden werd is daar mer opzet achter gelaten  als dwaalspoor