291

Hij kweekte er honden, kapte er bomen (er stonden oorspronkelijk veel bomen op het domein), deed verbouwingen aan het huis. Hij zal er zeker gewoond hebben voor langere periodes.

De waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is.

Als ik dit topic lees zijn er meer forumleden die hier aan twijfelen. Is er controle geweest op zijn continue aanwezigheid? Naar zijn dood is ook nauwelijks onderzoek gedaan. Een man als Bouhouche met die reputatie laten zich niet wegzetten in een hok, maar zorgen voor een safehouse. Spanje is dichtbij.

293

Ik geloof er geen bal van dat Bouhouche dood is! Hij heeft dat volgens mij heel sluw gespeeld. Niets bewijst dat hij dood is.

294

kenza wrote:

Niets bewijst dat hij dood is.

Niets bewijst dat hij nog leeft of zijn dood in scene heeft gezet. Hij zat daar goed op zijn berg. Bijna niemand wist dat hij daar woonde, ver weg van België en zonder dat hij gestoord werd door Bende-speurders of journalisten. Vergeet niet dat de onderzoekers zijn dood toevallig hebben ontdekt.

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube

Zijn verblijfplaats in Frankrijk was niet ver verwijderd van Andorra en toen van daaruit naar Spanje trekken... Veel sporen zullen daarvan niet te vinden zijn.

296

Toeval bij Bouhouche? Die vent is te geslepen! Is er DNA van het lichaam? Getuigen want toevallig was dat lichaam onherkenbaar verminkt! Toevallig direct gecremeerd.

297

kenza wrote:

Die vent is te geslepen!

Ook geslepen mensen komen soms in banale omstandigheden om het leven. Welke redenen had Bouhouche om te verdwijnen? Geen, want - zoals reeds gezegd - bijna niemand wist dat hij daar woonde. Hij overtrad zelfs zijn voorwaarden van vervroegde vrijlating maar geen haan die er naar kraaide.

kenza wrote:

Toevallig direct gecremeerd.

Een crematie na een overlijden is geen abnormale zaak. In 2006 werden 134.500 mensen in Frankrijk (ofwel 27%) na hun overlijden gecremeerd.

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube