Ja en het is een blonde vrouw! Denk nu een aan de nacht van Aalst en de blonde vrouw, de papier snippers, Overijse en de blonde vrouw. En:

Trojan wrote:

Robert Beijer schreef aan Patricia Finné het volgende

On surnommait votre papa "Le Cow-Boy". Cela provient tout simplement du fait qu'il était considéré comme un audacieux qui n'avait peur de rien. Je ne l'ai pas beaucoup fréquenté mais quand je l'ai connu, j'étais alors à la section drogue de la BSR de Bruxelles. Sous toute réserve et si ma mémoire ne me trompe pas, il nous avait été présenté par le gendarme Emile Golenvaux qui œuvrait en uniforme.

Dans notre section, votre père est intervenu en participant à des opérations "flash" que lui permettait sa position de directeur de banque. Il nous apportait des sommes importantes d'argent que l'on pouvait présenter à des vendeurs de drogue en nous faisant passer pour des acheteurs potentiels. Je sais qu'il s'était tellement piqué au jeu, qu'il voulait participer directement aux opérations.

Bron: Forum Tueries, dialogue avec Robert Beijer

En wat als het nu niet over de Delhaize gaat maar wel over de parkings van Delhaize, de ideale plaats van ongemerkt dingen over te laden.

Wat Bultot zegt over die Nederlanders en Montel is niet zomaar iets, het is trouwens de allerlaatste keer dat hij erover gesproken heeft. Pas nadat hij dit gezegd had is hij te weten gekomen van de 9mm(2) kogel.

Via Montel is er ook een link naar de diefstal van de wapens bij het SIE, wat de link met de 9mm(2) nog interessanter maakt.

De waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is.

Het is zelf heel interessant de verklaring van Bultot over de Nederlanders voor de rol van Latinus en Jandrain, Jandrain moest (of werd gevraagd) infiltreren in een internationaal drugnetwerk met Nederlanders.

De waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is.

The end, het tijdspad Bettien Martens past niet in je verhaal.

Zo belandde ze eind 1984 in Cali, Colombia. Ze leerde daar geleidelijk aan hele stoeten mensen kennen wier 'business' cocaïne was; enkele keren ontmoette ze ook de 'echt grote bazen' van de Cali- en Medellin-kartels. Pas in 1988 liet ze zich voor een eerste opdracht op pad sturen: uitpluizen hoe de markt er in Nederland uitzag voor de handel (Nieuwegein, Venlo, de groep van Klaas Bruinsma in Amsterdam).

Bron: De Volkskrant | Sietse Van Der Hoek | 27 mei 1995

Er bestaat en toch een kans dat zij of een andere blonde vrouw met die Nederlanders (drughandel) te maken heeft. Bettien is in 70 in Marrabella terecht gekomen en via dit milieu is ze later in Cali terecht gekomen.

Onze Nederlandse Bettien M. kwam in Marbella met Colombiaans jongemannen in contact die het expliciete doel hadden om zich als drugshandelaar in Europa «op te bouwen». Hun eerste en voornaamste taak was het vinden van de juiste contacten in Spanje. Wij hebben de indruk dat zij, na zich enigermate te hebben geconsolideerd, niet in de eerste plaats naar Noord-Europa zijn doorgetrokken, maar naar Italië.

Ze zal voor dat ze naar Cali gegaan is ook al in de handel gezeten hebben vermoed ik,
Juist die specifieke link met Italië is voor België belangrijk zie BIC en het NBD met Gillet vriend van VDB. Ook de link via Waver met cocaïnehandel en Colombia waarvoor de geluiddempers bestemd waren.

De waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is.

Aanvullend is ook dat de voorgangers bij FN van Mendez Davilla (Peru) ook volledig in de cocaïnehandel zat. Belgie was een van de eerste landen waar er ooit een grote vangst van cocaïne is gedaan. Bultot heeft nog andere interessante verklaringen gedaan over wapens die met drugs betaald werden waar Israël, Nederland en België een sleutelrol in zijn.

De waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is.

wapenhandelaar Adnan K. en Don Jaime A.

Begin tachtig is er contact tussen onze blonde dame op Marbella en de wapenhandelaar Adnan K. en Don Jaime A. Bron: panorama.

Nederlanders en drughandel Aalst en Overijse:

Trojan wrote:

Copy paste van Franstalig forum:

In Aalst hebben we een bijzondere belangstelling voor de Libanese filière omdat Hage Maroun (en anderen, waaronder Nederlanders) er geregeld rondhingen.

Die band tussen Hage Maroun en Aalst interesseert me erg. Weet iemand meer hierover? En wie zijn die Nederlanders?

Met de uitspraak van Bultot is het achterhoofd en C. Leroy die ook met Nederlanders te maken had is volgende interessant:

Romy's opkomst in de drugsscene dateert uit de beginjaren tachtig en werd geschraagd door een paar goede contacten in België. Een daarvan was de beroepsgokker Baptist Andries, die wanneer dat zo uitkwam nuttige informatie uitwisselde met een Brusselse substituut-procureur, Claude Leroy.

en ook:

In de loop van het onderzoek tegen Leroy werd ook Romy verhoord. Maar wel op neutraal terrein. In Baarle-Nassau. Volgens de Wong-tapes kreeg Romy daarna "een vrijgeleide naar Marbella om de heer Mansur in de val te lokken. Want de heer Mansur wordt gezien als een van de grootsten in de hasj in de hele wereld. Maar meneer Mansur, die met de PLO te maken heeft

Uit deze post: http://www.bendevannijvel.com/forum/vie … 408#p37408

De kans dat die schietgrage beroeps gokkers die Montel kende dezelfde zijn als in de zaak Leroy is uitermate groot, plus dat Bultot daar natuurlijk ook wel meer over weet.

En het word nog interessanter als wat terug gegaan word in de tijd met het Cali kartel in het achterhoofd en de don Felix huurlingen groep. De Cogel zaak met VDB is naar boven gekomen in 78, lang voordat er van Colombiaanse kartels sprake was, het was toen vooral Bolivia en Paraguay die die handel in handen hadden. Waar Barbie een heel belangrijke rol in speelt, Barbie was heel goed thuis in Amsterdam, zijn dochter kwam er veel. Barbie had in die periode 2 huurlingen trainers (specialisten dus) uit Israël. Er zijn verschillende bronnen die melding maken van Belgische huurlingen zelfs van een instructeur in Bolivia.

De kans dat die huurlingen uit israel en Belgie elkaar kennen is dus heel groot, plus de kans dat die huurlingen uit de omgeving van don Felix dezelfde is van bij Barbie of toch elkaar kennen en dezelfde belangen dienen is heel groot.

Het interessante aan bovenstaande is dat, men op een bepaald moment af wilde van de nazi-cocaïne-huurlingen-drughandel en dat men daarvoor de Colombiaanse drugkartels ingeschakeld heeft om die nazi huurlingen uit te schakelen, die bestelling bij Dekaise voor die geluiddempers was bedoeld voor die drugoorlog.

Het is maar dat verschillende hoge figuren in België betrokken waren met de Paraguay Bolivia connectie en dat is nog van voor de grote opkomst van de cocaïne in de jaren 80, Romy is rijk en groot geworden door zijn Belgische connecties. Dus die drugoorlog kan en zal hier ook wel zijn gevolgen gehad hebben zeker als men het internationaal niveau waar het BIC en het NBD in bezig waren bekijkt. De aanslag op Franse doelen begin 83 staat in relatie met Waver volgens mijn via de cocaïnehandel.

Men moet ook eens stil staan bij het gegeven dat Dekaise een hele tijd verdachte was in een onderzoek naar cocaïnehandel, en dat na Nijvel 83 men hem opeens niet meer als verdachte zag!

Er is aan de Romy zaak ook nog een element van uranium smokkel, maar die bronnen zijn (muurkrantje) zijn offline gehaald dus hoe het zit of wat er van aan is weet ik niet.

De waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is.

Ik blijf er moeite mee houden, drugs en wapens en het leeg schieten( sorry) van supermarkten. Het past allemaal niet bij deze handel. ETA, IRA en Mossad allemaal zaken waar ruchtbaarheid niet gebaat is. liquidatie tijdens de raids. Kom op, keertje aanbellen en het is in alle rust gebeurt. Houd het simpel dat is mij bescheiden mening.

Dat de Mossad geen ruchtbaarheid wilt dat is zeker. Maar de andere die je aanheeft schreeuwen wel om aandacht.

De verklaring van Bultot over die Nederlanders, is van voor hij wist dat er een kogel uit de 9mm(2) gevonden was, dus die piste is niet onbelangrijk om het nog maar zacht uit te drukken. Dat Montel er iets mee te maken heeft is ook iets dat Bultot aanhaalt, en dat het te maken heeft met de zaak C Leroy is ook zo goed als zeker. Hij zal zich toen op dat moment vooral nog baseren op de aanslag in Overijse. Hij zegt ook extreem rechts weet wie, ze willen het in de schoen van extreem rechts schuiven. Maar wat als, wat Bultot zegt te maken heeft met het zuid Amerikaans probleem in het begin (dixet: M. Verdeyen)

En ook aan de 9mm(2) kogel denkend, dan is er bij Dekaise wel genoeg te vinden over Zuid Amerikaanse problemen. Hij zijn immers de daders zelf die via een rebus die linken leggen. Maar zij zijn gerust de daders want de wapens leiden naar anderen. Dus de uitvoerders chanteren ook door hun acties maar op een verborgen wijze op verschillende niveau's.

Dus de uitvoerders in de logica van Bultot weten dat de sporen niet naar hun lopen. Of met andere woorden de wapens leiden niet naar de echte daders, waar wel naar anderen (diefstal SIE?). Het is ook dat zowel in Overijse en Aalst de klemtoon meer op de parking lag, het wachten ook in Aalst, plus het onlogisch lang duren van de overval in Overijse. Vermoedelijk extra wagens zowel in Aalst als Overijse.

Er is zelfs vertrekkend vanuit de verklaring van Bultot een verklaring en motief te vinden voor Temse!

De waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is.