121

Patrick Pilarski was 1 meter 89 en reed in zijn jaren met een Suzuki GSX-R.

122

Over de nota van Acke, post 82:

Opvragen oorlogsdossiers door VDB staat er in zelfde context van SIE. Vroeg VDB die op in context rekrutering SIE? Wie zeker een fors dossier moet hebben gehad is de vader van Bonkoffsky, politiek gevangene geweest in tweede wereldoorlog. What about vader Pilarski? Zou wel straf zijn als er parallellen waren ..

123

kenza wrote:

Zymund Pilarski verhuisde in 1984 van Grimbergen naar Adinkerke.

Is er iemand die weet waarom de vader van Patrick Pilarski naar Adinkerke verhuisd is?

Non semper ea sunt quae videntur

124

Volgende info over Pilarski: Pilarski zou gelinkt zijn aan o.a. een Noord-Franse bende dat actief was in en rond Geraardsbergen, ook zou Patrick Pilarski hier een hele tijd verbleven hebben onder een volledig valse identiteit met als naam Binard Gilles. Dus Patrick Pilarski alias was Binard Gilles. Ten tijde van de overval in Aalst reed Pilarski rond in een Dodge Caronet. Wat de wapens in Adinkerke betreft was eigelijk het parket van Mons dat is gaan zoeken, waarschijnlijk met de vraag wie het heeft opgekuist want ze gaan het slip zeven van de vijvers.

Bron vermeld bij de forumbeheerder.

Toch wel benieuwd van waar die info van Pilarski komt, Kenza? Is dat met zekerheid bevestigd? Bedoel je Farcy? Die is zeker vertrouwd met grensstreek in West-Vlaanderen. Regio Gbergen: vliegveld Overboelare, Everbeek, ...? Is Lison nog in leven?

126

club_le-happy-few, info is correct en mijn bron en info is doorgestuurd naar Ben.

127

Patrick Pilarski woonde in 1985 op de Leopold I-straat 232 te Brussel [» Google Maps].