11

Moesten ze overvallen gedaan hebben in rijkswachtuniform dan wist iedereen dat het fake was en zou de ware toedracht om het land te ontwrichten direct mislukt zijn. En lag er de kink dat naar Bouhouche en Beijer verwees er vingerdik op. Beijer verraadt mogelijk zichzelf door nog passief met de Bende van Nijvel bezig te zijn en ook zaken op het forum te posten onder een fictieve naam (als dat zo is). Ook de boodschap van Vermassen blijft nazonden: Tailand is een mooi land! Ik kan mij niet voorstellen dat iemand met een hoog aanzien als Vermassen lulkoek gaat verkondigen zonder dat hij daar een bewijs voor achter de hand houdt.

Farcy en entourage is best een mogelijke piste.

club_le-happy-few wrote:

Entourage Farcy  wink

Volgens mij toch één van de weinige verdachten die nog steeds een goed leven heeft, wat niet van alle verdachten kan gezegd worden.
En grootschalig is blijven zaken doen.

En een familiebedrijfje zoals bij de echte maffia. Buitenstaanders voor het vuile werk, die opgekuist worden als ze niet zwijgen.
Zoon zou nu ook al piloot zijn... van generatie op generatie dus.

Toevallig wonend in smokkelparadijs, maa via louche import-export firma's nog duidelijk ook link met België en geboortestreek in Noord-Frankrijk.

Halve rijkswacht in het krijt bij hem. Waarom zijn ze hem in Holland gaan helpen om te ontsnappen uit gevang, aanslag Vernaillen,...

Voor 83: vooral voor eigen rekening, buit

Vanaf 1983, start Ari, ook meer 'Afrekeningen' en 'chantage'

Maar je mag dus niet in termen van bende denken, maar eerder typische maffiachantage, afpersing en afrekeningen.

Nebula: A Politcal Murder Traces back to NWO's Absolute Power Door Walter Baeyens,Wayne Madsen

Interessant boek ;-)