the end wrote:

Dat je veel elementen zal vinden van de Korea veteranen is heel logisch. Bij het VMO zaten er ook veel bijvoorbeeld, dat zal aan Waalse kant ook zo zijn. Het is immers zo dat de Korea vrijwilligers die overgaan zijn in papa 3 en een permanentte basis hadden in Afrika tot een heel klein select groep behoorden die ervaring hadden in de Aziatische jungle als de Afrikaanse. In beide omgevingen hebben ze een reputatie opgebouwd. Enkelen hebben ook voor de CIA gewerkt bijvoorbeeld in de jaren 50/60 en erna.

Dankjewel voor de info
en ja dan weet ik nu iets bevestigd wat ik al sinds die tijd vh voorval tov mij (de jaren tachtig) zeg maar dacht en vreemd vond.
Neen, niet meteen verontrustend (ik bedoel dus link met Bende van Nijvel) maar toch iets wat ik nu (en je ziet dat ik wel soepel kan zijn aangaande meningen etc) herinner.

Hier verder op in gaan hoeft niet want dit topic is voor snelle vragen en dus bedankt want ik ben een wijsheid...of beter zeker van iets wat ik dacht...rijker

62

Iemand een idee waar de topic VZW naartoe is? Is blijkbaar van ons scherm afgeschoven. Stond toch normaal onder Hypotheses?

Bossi, onder Algemeen heeft het zijn eigen plekje » Forum

Contacteren aub, liefst per mail.