31

Trojan wrote:

Je mist wel de essentie.

Rond de figuur van Lison is/was het niet mijn bedoeling om tot een essentie en kleine details te komen, simpelweg omdat ik mijn kennis rond deze te miniem vind om te kunnen bijdragen. Wat Halle (in het algemeen) betreft: dit is (volgens mij) een regio dat (sommige) van de daders van beide bende-golven wellicht goed gekend moeten hebben.

Wat "spoken zien" betreft, gaf ik op voorhand al te kennen dat ik dit niet noodzakelijk op "hier" (in dit topic) bedoel. Misschien was "spoken zien" een ongelukkige uitspraak, maar ik vond geen betere. Ik bedoelde gewoon dat je verbazingwekkend snel een "link" gevonden kunt hebben tussen feiten/personen als je diep genoeg graaft, bij praktisch eender wie. Zonder ik daarbij enige uitspraak doe over de relevantiewaarde of "ontdekking" van de bepaalde link (neutraal dus).

Non semper ea sunt quae videntur

32

Trojan wrote:

Merkwaardige parallel met het vliegveld van Affligem (palend aan de bouwovertreding van Willy Michiels). Zowel in Affligem als in Overboelare brandt de loods van het vliegveld af.

Was die grond, waar nu de bouwovertreding staat, in die tijd ook al eigendom wam wimi?

Ik begrijp dat veel mensen niet direct een link zien. Maar die connectie met drugssmokkel voor wapens is volgens mij toch wel belangrijk. Helaas moeten we ons baseren op verhalen uit de volksmond en op boek van Bouten.

34

ctrix wrote:

Was die grond, waar nu de bouwovertreding staat, in die tijd ook al eigendom wam wimi?

Bouwovertreding dateert van 1983, en bouwovertreding is zeker wimi of 1 van z'n 100+ vennootschappen. Maar was mogelijk al langer eigenaar » aalst.courant.nu