171

Sorry voor de grap maar ik wou aan een paar forumlezers bevestigen dat er voor elk topic dat bij de waarheid typetjes klaar liggen die er dan alles aan doen om de stelling te ontkrachtigen !  Dirty Harry ???    Of net zoals het ongeval ik verzonnen had ??

Ja sommige sparen geen moeite om het potje keurig gedekt te houden

172

Dat bewuste ongeval gebeurde wel degelijk echt, maar war je er rond verzonnen hebt was er ver over.

173

kenza wrote:

Sorry voor de grap maar ik wou aan een paar forumlezers bevestigen dat er voor elk topic dat bij de waarheid typetjes klaar liggen

  1. De Bende van Nijvel is helaas geen grap. Ik zie trouwens niet welk specifiek bericht of deeltje van een bericht je als grap-bedoeld, aangezien de meerderheid van uw berichten hier een grap zijn. Ofwel heb ik totaal geen gevoel voor humor, 't zal dat wel zijn.

  2. Aan wie van dit forum heb je met je "grap" iets bevestigd? Wat heb je bevestigd? Heb je bewezen dat als jij iets-van-zever vertelt, dat anderen zeggen dat het zever is? Goed bewezen van jou. Dat hoefde je nochtans niet meer te doen. Het is al genoeg bewezen geweest dat mensen reageren als je iets van zever vertelt.

  3. Als jij uw gelijk niet meer kunt halen omdat je zodanig verstrikt zit in je eigen verzinsels, dan schilder je de anderen af als "typetjes". Wordt het trouwens niet eens tijd dat je IETS van al de bullshit wat je uitkraamt bewijst in plaats dat mensen moeten bewijzen dat wat je zegt allemaal bullshit is? Dat is eens goed voor eens 1 bericht, niet voor reeds meer dan 2 jaar aan een stuk.

Ik vrees er voor dat de titel van Robert Beijer zijn boek nog lang niet van toepassing is bij u.

Non semper ea sunt quae videntur

174

kenza wrote:

Deze basis ligt er al van in 1983 verlaten bij en van op de steenweg Ninove-Halle kom je geen enkel huis tegen tot aan de oude militaire basis

kenza wrote:

Die gebouwen stonden in 1982 leeg en verlaten.

kenza wrote:

dat de militaire basis net zoals de andere militaire basissen eveneens van in 1981 leegstonden!

.................

kenza wrote:

Deze waren achteraan op bordjes van de Gordel rond Brussel geplakt (Gordel 1984).

kenza wrote:

Let ook dat er oefenpatronen zijn gevonden die op kartonnen borden van de Gordel waren gekleefd van het jaar 1983.

.................

kenza wrote:

ik post niets zonder dat ik het zeker weet.

Volgens mij heb ik het grapje gevonden.

Non semper ea sunt quae videntur

175

Welke datum is het nu? Of weet Kenza niet meer welke onzin hij post. Het zal aan de typetjes liggen die lezen verkeerd lol. Dank FreCr dat je duidelijkheid schept. Kester is dus uitgesloten las ik.

Het zijn niet de slechtste vruchten waaraan de wespen knagen.

176

Ik heb er even over moeten nadenken of ik onderstaand bericht wel of niet zou plaatsen, ik heb besloten van wel. Het bericht kan/mag later eventueel verwijderd worden door de forum-beheerder om de goede werking en enkel duidelijke informatie op dit forum te waarborgen.

Kenza,
Misschien moet je er vrede mee nemen dat er mensen zijn die Kester veel beter kennen dan jij. Tot op heden heb ik uit respect voor je inzet in andere topics naar de zoektocht voor de waarheid rond De Bende van Nijvel te kennen, niet alles geplaatst over uw theorie in dit topic. De reden is dat uw theorie op bepaalde punten behoorlijk lachwekkend zou worden door bepaalde zaken waardoor het eerder pijnlijk wordt voor jou. Dat wil ik voorkomen en is niet mijn bedoeling. Er is echter geen manier is om bepaalde zaken van uw theorie i.v.m. Kester toe te lichten op een meer genuanceerdere manier.

Ik stel voortdurend vast dat respect niet wederzijds is en je nog steeds bepaalde mensen (waarmee je o.a. mij bedoelt) als "typetjes" aanwijst. Zo ook gisteren opnieuw ergens op dit forum. Ik zie me op de duur genoodzaakt om toch bepaalde zaken met betrekking op uw theorie hier te plaatsen waardoor het behoorlijk ongeloofwaardig wordt om anderen nog als "typetjes" af te schilderen. Deze zaken helpen ons naar mijn mening echter niets verder in de echte zoektocht naar De Bende.

Als ik u bepaalde zaken zou sturen zou je mij toch blijven bestempelen als "typetje", daarom lijkt het me misschien beter die bepaalde zaken kort toe te lichten aan een forumlid welke we beide vertrouwen (Ben of Merovinger?) die in alle discretie bepaalde zaken kan vernemen, waarna deze je misschien kan adviseren om al dan niet zonder imagoschade (uiteindelijk beslis je dan toch zelf) verder te gaan in het aanhouden, verkondigen of onderzoeken van je Kester-theorie.

Als je dit geen goed idee vindt, mij ook goed. Dan plaats je hier en daar nog maar eens wat over "de typetjes" op dit forum, tot mijn geduld op is en ik er me zodanig in erger dat ik die zaken rond uw theorie hier gewoon openbaar zet. Aan u de keuze. Ik lees of merk uw keuze ongetwijfeld wel.

Non semper ea sunt quae videntur