Dat is hem zeer zeker, want ook Claudine en Jacqueline zijn daar bij betrokken. Idem voor Indumar. En nog wat bedrijfjes op Frans-Guyana. Niemand die tegen hem zal durven getuigen. Pas wel op met zijn naam te vernoemen op sociale media, want hij zit op Facebook.

Fan van Rusland en Le Pen. Rusland zou rechts populistische partijen in Europa steunen om Islamisering tegen te gaan (omdat islamisering hen ook slecht uitkomt). Zou hij ook betrokken kunnen zijn (bijv. als wapenleveranciers) de rechtse trainingskampen in Rusland? (Ze zijn vergelijkbaar met wat WNP & co in de jaren 80 deden maar worden nu georganiseerd in Rusland.)

Anthony Farcy, Marin = Le marin? » data.be

Familie, want maakt ook deel uit van de firma's op Kourou. Heeft ook adres gehad in Halluin vanwaar ze afkomstig zijn. Het (groot)ouderlijk huis? Volgens mij zoon van één van de broers of zijn eigen zoon.

Geboren in '77 dus het kan allebei.

95

club_le-happy-few wrote:

Zou hij ook betrokken kunnen zijn (bijv. als wapenleveranciers) de rechtse trainingskampen in Rusland? (Ze zijn vergelijkbaar met wat WNP & co in de jaren 80 deden maar worden nu georganiseerd in Rusland.)

Never say never, maar de kans lijkt me kleiner (natuurlijk niet uitgesloten). In Rusland is het veel eenvoudiger om wapens te vinden, zelfs zware oorlogswapens dan bijvoorbeeld bij ons. Het hoeft zelfs niet om illegale toestanden te gaan. In de meeste ex-Sovjet-staten is het veel gemakkelijker een wapenvergunning te krijgen dan bij ons een rijbewijs. In sommige van die ex-staten krijg je zelfs een wapenvergunning voor revolvers, pistolen, shotguns, enz. met als enige voorwaardes: geen zwaar-crimineel strafblad, mentaal gezond zijn en meerderjarigheid. Geen enkele praktische en/of theoretische test. Enkel een aanvraag volstaat.

Non semper ea sunt quae videntur