1

(643 replies, posted in 1983)

Biggus Dickus wrote:

Tot mijn grote verbazing las ik in het boek van David VdS dat de speurders in 2001 zinnens zijn geweest om één van de twee kinderen (op het moment van de feiten tweeënhalf jaar oud, zal dus Sharon zijn geweest) van het conciërgepaar een getuigenis onder hypnose te laten afleggen, omdat zij een 'cruciale getuige was die de sleutel bezit tot het hele Bendedossier'. Ze zou namelijk tijdens de moordpartij op haar ouders uit bed gesprongen zijn, waarna ze in paniek door het huis vluchtte, daarbij 'een spoor van bloederige kindervoetjes' achterlatend. En dan: één van de daders zou het meisje terug in bed hebben gezet voor de overvallers de plaat poetsten!

Weet iemand meer over deze kindvriendelijkheid?

Ik ben Sharon Broeders, dochter van de vermoorde Jozef Broeders. Ik heb nooit een getuigenis afgelegd onder hypnose, al was dat wel het plan. Men achtte het succes op slagen klein aangezien ik nog te jong was.

Raf wrote:

Vandaag heb ik de fabriek bezocht, het is helemaal verlaten, al de ruiten kapot. Stond in de bewuste conciërgewoning, al moet je je daar niet al te veel van voorstellen. Piepklein, 2 slaapkamertjes, living en berghokje. Heb enkele foto's genomen.

Beste Raf, heb je dit foto's van de woning nog?

2

(643 replies, posted in 1983)

Ik ben Sharon Broeders, dochter van Jozef Broeders en Linda Van Huffelen. Ik kom hier toevallig op dit forum terecht en sta versteld van de hoeveelheid informatie. Indien jullie dingen willen vragen, dan mag dat steeds.

3

(643 replies, posted in 1983)

Beste, ik ben Sharon Broeders, dochter van Jozef Broeders en Linda Van Huffelen. Het klopt dat ze me nooit gehypnotiseerd hebben. Ze hebben dit willen doen, maar men achtte de kans op succes zeer klein omdat ik te jong was. Voor vragen, mogen jullie me steeds contacteren.