21

(535 replies, posted in Hypotheses)

als er na Pasen dan klaarheid is, en het gerecht moeite zal doen om schuldigen te veroordelen, wat is dan de volgende taak die we als forumleden nog kunnen doen? boeken schrijven? of ons beschermen, van identiteit veranderen en verhuizen? Zijn forumleden, actieve of minder actieve beschermd?

22

(535 replies, posted in Hypotheses)

vraag voor Cobra ;
Acht U het mogelijk dat er uitvoerders of helpers geselecteerd werden uit de practical shooting clubs?
Kan het zijn dat Bouhouche die rekruteerde, en heeft U weet van een clandestiene club die nooit werden genoemd op dit forum.?

23

(455 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Herhaling: mijn vorige post over DNA is nu ongeveer een jaar geleden en ik blijf bij mijn mening dat DNA-verwantschapsonderzoek het bendedossier kan openbreken met keihard bewijs. Zie hier nog eens mijn post van vorig jaar » Forum

Bijvoegsel: Het blijft vaag in België. In andere landen kan het al met zéér goede resultaten en cold-cases die werden opgelost

24

(101 replies, posted in Speurders)

Wij willen geld omdat we van U iets weten, en om onze eis te bekrachtigen zullen we moorden, totdat we worden betaald. Misschien is er na Aalst geld betaald aan hen die teveel wisten.

25

(157 replies, posted in Getuigen)

De roze balletten is een apart topic hier in dit forum, de link met ex-koning Albert 2 is nooit bewezen, hoe de roddel is ontstaan is eerder al vermeld. Dat de media selectief is, is mij ook al opgevallen, men wacht denk ik op een reactie van De Valkeneer, goede journalistiek geeft altijd woord en wederwoord, behalve de roddelpers.

26

(157 replies, posted in Getuigen)

"Omdat de informatie reeds van in 1987 in het dossier zit."

Is hier eerder iets over verschenen in de media? Ook advocaten van slachtoffers hebben toegang tot het dossier en men komt er nu pas mee naar boven omdat Lucien het verteld heeft? En zelfs bekentenissen, en zelfs een geplande reconstructie destijds. Veel info, maar wat is het verhaal van Lucien? Of heeft David hier zelf zijn visie verteld?

Dat de moord op Cools een schijnvertoning was, geloof ik echter wel, maar komt die info ook allemaal van Lucien? Hoe kon Lucien dat dan weten?

27

(60 replies, posted in Organisaties)

Kan iemand mij de contactgegevens doorspelen van Guy Bouten? Blijkbaar is hij in zijn onderzoek wel aan een aanwezigheidslijst geraakt van de schietclub in Leopoldsburg. En wat betref de foto in mijn vorige post; in de directe omgeving van mijn verdachte kom ik ook een look-a-like Philippe de Staerke tegen.

28

(22 replies, posted in Wagens)

De rijkswacht reed inderdaad met Bedford-vrachtwagens.

http://up.autotitre.com/790cbce48f.jpg

29

(344 replies, posted in Hypotheses)

Dank je FreCR voor de uiteenzetting en antwoorden op mijn vragen. Nog één vraagje; als je op het domein Kester gemachtigd kon binnen geraken, was dan je komst van te voren geregeld/gereserveerd? Of kon je je zomaar aanmelden aan de poort zonder reden of met een smoes?

30

(344 replies, posted in Hypotheses)

Een vraagje voor FreCR. Jij kent blijkbaar Kester heel goed;

  1. Die hoge zendmast bij Kester, werd die specifiek beveiligd? Ik bedoel hiermee, was het mogelijk om deze te beklimmen zonder via de normale ingang het terrein binnen te gaan?

  2. Is onderaan, of op de mast zelf een mogelijkheid om stroom af te tappen, bv. 220 volt stopcontact?

  3. Kwam de Rijkswacht soms op het terrein? Ik bedoel, kwamen die soms in kostuum daar binnen, of met hun gebruikelijke voertuigen uit die tijd, kan je opsommen welke instanties er zoal kwamen?

Ik stel deze vragen omdat ik zou willen uitsluiten dat de hoge positie van de zendmast zou kunnen gebruikt zijn om de bende van Nijvel en/of hun ontzetters via radio aan te sturen, in dat opzicht is Kester wel een mogelijkheid.