31

(9 replies, posted in Algemeen)

Belangrijker zou zijn dat men communiceert naar de bevolking welke robotfoto's echte waarde hebben, als je de website van killersbrabant bekijkt, dan staan daar slechts 6 robotfoto's te bezien, en dat terwijl er veel meer werden naar buiten gebracht in het verleden. Alweer verwarring ten top, terwijl dat via een overduidelijke communicatie van De Valkeneer kan worden rechtgezet.

32

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

Hij overzag zijn leven, zie mij hier zitten zuipen, ik kan niks anders, mijn collega's hielden de spot met mij, mijn echtgenote is gaan lopen, van mijn buitenleven met caravan komt niks meer in huis. Hij is kwaad op de maatschappij, aandacht vragend, waarom is het allemaal fout gelopen? Legt de fout van zijn falen bij anderen, zijn omgeving is de schuld van al zijn miserie. En dan nog wat bluffen leuteren lullen, ik ben betrokken bij de bende van nijvel, allemaal om een beetje aandacht.

33

(42 replies, posted in Bewijsstukken)

'gendarmerie a côté', is er achteraf bij geschreven, de letters zijn opgezwollen door het vochtige papier. De letter 'T' in 'côte' is ook niet overduidelijk, lijkt wel een 'L', colé, ecolé. Alsook het hoedje boven de 'O' is anders. 't is maar weer een opmerking.

34

(31 replies, posted in Westland New Post)

De link werkt. Deze persoon heeft ook wel enige gelijkenis met robotfoto nr 19, en is blijkbaar ook vertrouwd met wapens. In de aangehaalde beelden is hij volgens mij geen beklaagde maar een bewakingsagent. Ik meende in de beelden op zijn schouders passanten te zien van de rijkswacht, maar niet overduidelijk. Mogelijks was hij daar ook om gewoon zijn broer te steunen.

35

(81 replies, posted in Robotfoto's)

Ik heb in mijn ganse leven nog nooit een robotfoto gezien die zo overduidelijk een bepaalde persoon schetst. Robotfoto nr 22 is (voor mij) overduidelijk Philippe De Brandt. De gedachte die mij doet wakker liggen is er eentje van manipulatie in de opzet van deze robotfoto. Wat is er beter dan een dode te tekenen? Een iedereen maar zoeken. En dat is misschien wat men wil. Verwarring ten top. Een perfecte afleiding die de echte daders uit de wind zet. Is dat dan alweer toeval dat die robotfoto geheel gelijkt op een crimineeltje dat wat in de buurt verbleef van de zwaardere gangsters, hier al eerder vernoemd, zoals bv. Zeyen. De tekenaar moet hem gekend hebben die brave De Brandt, of men heeft de tekenaar beïnvloed. Het is maar een mening.

36

(44 replies, posted in Hypotheses)

zenga, ik heb het allemaal nog eens herlezen, ik wuif zeker geen hypotheses weg hieromtrent, maar een commando-telefoontje van een dader lijkt me waarschijnlijker dan een telefoontje vanuit de rijkswachttop.
Indien de rijkswachttop dit zou gedaan hebben, dan moet een overste zich toch kenbaar maken, trouwens was het de gewoonte dat een bevel vanuit Brussel zomaar per telefoon komt? Ik bedoel hiermee de manier van communiceren die gebruikelijk was, telex, briefing enz.

Mijn mening, ze hebben daar in Aalst geflaterd, en proberen nog steeds hun gelijk te halen door een overste in Brussel erbij te betrekken.  En nog daarbij, de piste werd reeds onderzocht zegt de Valkeneer. En ik zeg het voor de duidelijkheid erbij, het is mijn mening, ik weet ook niet of het de waarheid is.

37

(44 replies, posted in Hypotheses)

ja amateurspecialist, ik respecteer ieders mening, en dat je mijn mening absoluut niet kan waarderen is blijk van jou overtuiging dat het anders is verlopen, maar naar waarheidsvinding blijft het belangrijk dat we meningen blijven uitwisselen en proberen elkaar aan te vullen of te bekampen, maar op de persoon spelen gaat ons niet verder helpen.
Ik ben ook al reeds jaren hier actief, en geef graag toe dat ik mijn visie doorheen de jaren heb moeten bijstellen.
Wees met z'n allen dit forum dankbaar, er zijn gepubliceerde feiten vermeld in boeken die hier op het forum zijn ontkracht. Als dat niet zou gebeuren dan blijft men bezig met valse waarheden, die gewoonweg worden gelezen/aangenomen door de bevolking.
Ik ben de laatste die zal zeggen dat ik het allemaal weet..nogmaals jouw hypothese waardeer ik en lach ik zeker niet weg.

38

(44 replies, posted in Hypotheses)

Als ik alle reacties lees van de laatste weken, dan geeft me dat het idee dat bijna iedereen al mee is met de gedachte van -een inside job vd rijkswacht-.  En dat oud-gedienden nu naar boven komen met hun ideeën dat ze bewust werden weggehaald van de beveiliging vind ik een typische na-reactie, voorlopig kan niemand bewijzen dat dit bewust is gedaan om de bende vrij spel te geven.
  Draai de rollen eens terug om en bedenk hoe de bende zou reageren.  De bende koos mijn inziens Aalst omdat ze misschien via tip vernamen dat de beveiliging juist daar aan't verzwakken was, meer zelfs de beveiliging reeds was afgeblazen.
Dit lijkt mij persoonlijk vééél logischer.

39

(18 replies, posted in Robotfoto's)

De link naar de foto van het lijk op de politie website is verdwenen, ofwel persoon geïdentificeerd, ofwel leest de politie mee.

40

(81 replies, posted in Robotfoto's)

Ja Merovinger, ik wist dat al, maar ik heb de gelijkenis altijd treffend gevonden, ondanks niet kloppende data. Misschien moeten we ook bij deze robotfoto eens achterhalen hoe die tot stand kwam, werd daar hier al eens over gesproken?