41

(79 replies, posted in Robotfoto's)

Een goede vergelijking met robotfoto nr 22 is Philippe De Brandt, hij was bevriend met Jurgen Zeyen. De Brandt werd achteraf (in 1984 vermoed ik) vermoord door 2 Joegoslaven in het café van Eric Haemers in Sint-Lambrechts-Woluwe.

Bron: De Bende van Nijvel en de CIA | Guy Bouten (pagina 148)

Tru Dat, op basis van welke info kan U zeggen dat dit forum gemanipuleerd wordt?

43

(7 replies, posted in Hypotheses)

een revolutie is er niet gekomen, wel een versterking van de Rijkswacht met betere middelen, de Golf GTi, de nieuwe GP, kogelwerende vesten, sproeikanon, Iveco's voor de oproerpolitie, legerdienst via de rijkswacht en hierdoor meer aanwervingen, enz..
Moesten de bedenkers/opdrachtgevers een revolutie gewild hebben, dan is die wel mislukt.

44

(154 replies, posted in Wagens)

Ik heb die ombouwing van die Golf-motor altijd bezien als een verzinsel van het gerecht. Het was reclame voor de wagen die er moest komen in elke brigade. Mogelijks werd er wel wat aan de auto gefoeterd om wat PK's te winnen, maar het was voor criminelen beter om een andere wagen te stelen voor zo'n overval, er waren andere auto's op de baan destijds, met zelfs tot 3 keer meer aan vermogen en dezelfde wendbaarheid als de Golf GTi, en volledig standaard, geen verder sleutelwerk nodig.

En die 15.000 kilometers, ja Tel-Aviv dat is een eindje rijden!

45

(3 replies, posted in Bende Haemers)

Je kon de 2 broers wel eens tegenkomen op de Turnhoutsebaan in Antwerpen. Borgerhout is drugsmilieu.

46

(64 replies, posted in Organisaties)

Ik heb een jaar of 4 geleden de onderzoekscel een tip gegeven over een man uit Mol die wapenfreak was (en een gerechtelijk verleden heeft) en ik ontmoet had in een café in Mol-centrum omstreeks 1986 à 1988. Ik heb toen een bericht gekregen dat ze het interessant vonden om de identiteit te kennen, waarna ik terug een tip heb gegeven omtrent z'n familiale omgeving. Ik heb er verder niets meer van vernomen. Is de ledenlijst van de schietstand in Leopoldsburg uit die periode ooit gepubliceerd geweest?

47

(18 replies, posted in Robotfoto's)

Leeftijd G12 in november 1985 werd op 50 jaar geschat, rekening te houden met mogelijke vermomming. De identiteit van dit recente lijk is ook nog steeds niet achterhaald zodus ook niet de leeftijd, alsook meerdere lijken in het water afgelopen jaren (gebroeders Hilger) in de Maas of aanverwante wateren.

Wie was hier de specialist om foto's over elkaar te leggen? Is het mogelijk om dat eens te doen?

Op de rondere neus na, toch wel veel gelijkenis vind ik. Nu nog achterhalen of men hier spreekt van een verdacht overlijden, indien ja dan vind ik dit toch belangrijk. De kans dat dit G12 is, is misschien wel hééél klein, maar op basis van welk argument kan je dit uitsluiten?

48

(18 replies, posted in Robotfoto's)

» www.politie.be/opsporingen/gezocht/

Overleden meneer in bovenstaande link gelijkt wel wat op robotfoto G12, zie haarlijn, vorm gezicht enz. Het zal wel vals alarm zijn vermoed ik.

49

(93 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Zie berichtgeving crimesite.nl » www.crimesite.nl Men spreekt hier van een dregging tengevolge van een test met de leugendetector uit 2014.

50

(93 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Vanuit juridisch standpunt is het beter om de speurders naar Adinkerke te lokken met een wapenverhaal. Indien een informant dit zou doen op basis van een mogelijk lijk, dan is hij mogelijks medeplichtig. En dan zou het lijk per toeval worden ontdekt. Wie weet.