1

(25 replies, posted in Vragen)

Charly wrote:

Je zou beter een onbehaaglijk gevoel krijgen als je het parket in actie ziet, hoort dat er desalniettemin een "optimale communicatie" is tussen politie en rijkswacht en dat het *dispositief* wordt ingezet op andere plaatsen in de stad die belangrijk zijn.

Dat het parket nooit deftig zal functioneren in dit land dat staat buiten kijf he. Nu ik heb ook wel mijn eigen theorie van wat er gaande was en nog steeds is i.v.m. de bende. Maar die bewaar ik voor een ander topic.

witisgeengrijs wrote:

Opgelet met verdenkingen zonder enige aanwijzing...

Met de hoeveelheid personen die ooit verdacht gemaakt zijn (te recht of ten onrechte) i.v.m. de bende, kun je een volledige eiland vullen! Nu voor alle duidelijkheid ik wil niemand zomaar verdacht maken, maar het is iets dat mij blijft intregeren.

Misschien is de titel wel wat ongelukkig gekozen en had het moeten zijn: Wat denken jullie?

2

(25 replies, posted in Vragen)

Ik volg deze zaak al bijna 20 jaar ondertussen (ben afkomstig van regio Aalst) met wisselende interesse. Nu een jaar of 2 geleden kwam ik op een YouTube-film van een agent die getuigd over de overval in Aalst (zie onderstaand). Op zich niks special, maar steeds als ik terug met de Bende bezig ben, kom ik om één of andere reden steeds terug bij dit filmpje en wel om één bepaalde reden. 

Er duiken tijdens het interview 3 mannen op waarvan 1 (een grote) die wel zeer geintresseerd is wat de agent te vertellen heeft, een tweede die schrikt dat hij plots voor de camera staat en dan een derde die samen in beeld komt met de tweede en hem lijkt te kennen.

  • De grote duikt op rond 1.28 min achter de agent.

  • De tweede op 1.32 min schrikt en verdwijnt weer maar komt nog even hoofd in de grond terug in beeld.

  • Nummer 3 komt geheel rechts boven ook op 1.32 min in beeld en kijkt vervolgens naar nummer 2.

Ik weet niet wat het is, maar ik krijg steeds een onbehagelijk gevoel bij die beelden.

Ik heb lang getwijfeld om dit te delen maar bij deze, graag jullie mening.

» YouTube

PS: zou nr 3 op de beelden ook nummer 18 van op de robotfoto's kunnen zijn?