11

(135 replies, posted in Andere Personen)

Willy Van Cutsem staat ook vermeld op blz. 39 van het syntheserapport van de BOB Waver (15/3/1985) als afnemer van drugs van de bende Castris.

12

(68 replies, posted in Bende Haemers)

De vriendin heet Barré. De vader dus ook.

Hierbij citaat uit "De Bende" van Ponsaers en Dupont (blz 200):

"Onder het cliënteel van de "Jonathan" waren ook veel misdadigers, die de beste relaties onderhielden met Bultot. Zo vonden nu en dan vertrouwelijke vergaderingen plaats met Bultot, De Rijcke, Raymond Lippens, René B.(arré), en Jos S.V. René Barré was de baas van een taximaatschappij in het Brusselse met een eigen knokploeg."

Interessant is nu dat voor deze taximaatschappij STI (Societé des Taxis Indépendants) 2 slachtoffers van de bende van Nijvel reden ; nl. Angelou en Vanden Eynde.

13

(16 replies, posted in Andere Personen)

Cocu kende hem blijkbaar ook... » www.scribd.com/Michel-Cocu-Mei-1986

14

(7 replies, posted in Westland New Post)

Foto Menassa:

http://www.abdogedeon.com/volleyball/marc%20menassa%201985.JPG

15

(19 replies, posted in Andere Personen)

the end wrote:

Relations les plus proches : Robert Darville, armurier Bruxelles et Tête d’Oeuf non identifié actuellement.

Hier vind je een robotfoto van Tête d'Oeuf:

https://i43.servimg.com/u/f43/09/03/15/13/pp261115.jpg

En voor Robert Darville zie ook andere info op deze site: connectie Haemers, bende Borges enzovoort.

16

(19 replies, posted in Andere Personen)

Hier worden een aantal interessante connecties duidelijk. De vraag is natuurlijk wie is die Damsaint en is hij te betrouwen?

17

(135 replies, posted in Andere Personen)

Er is nog een "Jacky" in dit dossier namelijk : Joseph Jossart. En die behoorde inderdaad tot het zwaardere milieu. (zie Verdeyen, Usuwiel, enz.)

18

(210 replies, posted in 1983)

Zie interview Patricia Van Camp op deze site:

"Dat zeiden de speurders ons toch. En de toenmalige bazin van Le Messager de Bruxelles, een eettent in Ohain/Lasne, had De Staerke de nacht van de moord in haar taverne gezien, in het gezelschap van een andere man."

Die andere man is Mohammed El Bourajradji. Mogelijk dezelfde locatie als die waar Van Binst en companie werden gearresteerd op 3 december 1983. Ligt op ongeveer 2km van de Trois Canards.

19

(29 replies, posted in Andere Personen)

En Nitelet bevestigt haar getuigenis. Zou ik ook doen als ik Nitelet was en zeker als ik verdacht werd lid te zijn van de Bende van Nijvel.

20

(44 replies, posted in Andere Personen)

Daniel Van Cutsem (°17/08/1963) werd al vermeld in het rapport van de BOB Waver van 18 maart 1985. Werkte inderdaad samen met Kapllan (diefstal en diefstal van wagens). Werd erkend als één van de twee jonge mannen die kogelvrije vesten kwamen bezichten vóór de overval in Temse. Was in het bezit van twee luidsprekers uit een Saab van bij Kapllan kwamen.