21

(917 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Madani Bouhouche was volgens zijn overlijdensakte de zoon van vader Omar Bouhouche en moeder Evelyne Cerombez. Over de laatste familienaam is merkwaardigerwijze nagenoeg niets zinvols op het gehele internet te vinden, daargelaten in combinatie met haar voornaam. Wie was Evelyne en wat is haar ernisch-familiaire achtergrond?

Omar was herkomstig van Algerije. In hoeverre waren hij en zijn zoon Madani strak in de leer van de geweldsprofeet uit Mekka & Medina?

Op Wikipedia is slechts informatie over Madani te vinden in het Nederlands, Engels en Zweeds. Eigenaardigerwijze niet in het Frans of Arabisch of althans niet direct opvraagbaar. Dergelijk artikel zou nogthans vele Walen kunnen interesseren.

Ben wrote:

Ben je nog op zoek naar een vakantiehuis voor deze zomer? Het huis van Bouhouche in Frankrijk is een chambre d'hôtes geworden

Interessant, zo'n laaste foerageer-kampement der arabische veroveraars uit de tijd van dat onze voorvader Karel de Hamer uit Herstal en zijn medestanders ongeveer 1258 jaren geleden de gewelddadige uitheemse Moren over de bergen Pyreneeën terug naar Al-Andalus mepten. Aan historisch besef heerst aldaar te Fougax en Barrineuf vooralsnog nog geen moedwillig uitgewist gebrek.

22

(91 replies, posted in Andere)

Wenst U ons in de gelegenheid stellen enige tegenvragen te poneren? Zo ja, dan waren daar wel meer gelegenheden gans veel geld en bijkans meer te vangen dan toendertijd in de 80'er jaren waargenomen.

Daarbij draaide het inzake de overvallen op GB, Colruyt en Delhaize De Leeuw grootwarenhuizen geheel niet om valuta, het geweten der daders bleef volkomen in het reine, voor die geindoctrineerden die vast geloven aan het groter doel alle niet-musselmannen van de aardbodem moeten doen verdwijnen.

Immers past het in het heilige dogma de ongelovigen te doden, en zo deden zij, voegden geschreven woord bij gedane daad. Dat hebben wij niet bedacht, dat staat in het boek dat zo'n 1438 jaar gelden geschreven worden is.

Waarom komt het woord islam in combinatie met de daders specifiek of de Bende van Nijvel in het algemeen niet voor op dit forum en waarom denken deze forumgenoten nog steeds de werkelijke daders zijn oorspronkelijk van Belgische bodem? Ligt Maubeuge sinds het laatste jaarduizend niet meer in Frankrijk? De Europese staat die de meest nabijgelegen islamitische Kolonien in't bezit had? Waar centraal-Brussel over meent te regeren?

Bouhouche kan door de opvoeding door Omar en Evelyne geen doorwrochte mohammedaan geweest zijn? Murat Kapl(l)lan dientengevolge als van geboorte van thuis uit en nadien ook niet? Wie was hun Imam en waar zetelde hun Moskee?

Wat doet U vermoeden - blijkende uit de dossiers en het geloof dat U daaraan hecht - dat de Bende van Nijvel geen enkele binding met Noord-Afrika c.q. Arabie heeft kunnen hebben gehad?

Is dat omdat ingeboren uitheemse islamieten met wortelen buiten Europa per huidig gangbare EU-definitie knuffelcultuur niet extreem-rechts, conservatief, ultra-links, nationalistisch, anti-europees of fundamentalistich zijn kunnen?

Waarom worden de daders van deze misdaden op dees forum nooit van over de Belgische landsgrenzen gezocht? Wat is uw verklaring voor deze vooringenomen begrenzing?