11

(1,141 replies, posted in 1985)

Als ge 100% zeker wilt zijn dat het liedje op tijd gedraaid wordt, ervan uitgaande dat dit liedje iets te maken heeft met de bende en het cruciaal is voor Aalst, dan zit de dj mee in het complot. Als de dj een doorbrave man is, heeft het liedje niks met de bende te maken of is het niet cruciaal.

12

(100 replies, posted in Politiek & Business)

bkv wrote:

Pff, van die vage "hou me tegen of ik los het op"-kereltjes met een chronisch aandachtstekort hebben we hier al meer dan voldoende.

Blijkbaar wel, ja...

13

(100 replies, posted in Politiek & Business)

bkv wrote:

Als hij ook de bewijsstukken had meegegeven, dan was het pas interessant!

Het valt op hoe mensen elkaar steeds haten omwille van politieke verschillen. Natuurlijk zijn al die linkse journalisten zeker dat stoute rechtse VDB erbij betrokken was! Dit is niet gebaseerd op feiten en bewijsstukken, maar blinde haat.

Rechtser als deze zal je ze niet snel vinden...

14

(100 replies, posted in Politiek & Business)

Voor wat het waard is (niets uiteraard), een gepensioneerde journalist zei me over Vanden Boeynants: 100% Bende van Nijvel, die ontvoering helemaal zelf georganiseerd...

15

(26 replies, posted in Westland New Post)

Het zou een zekere Kuzniak geweest zijn maar waarschijnlijk al in de jaren 70, dus zal wel niks met de diefstal van de telexen te maken hebben. "'t was samen met nen Duits en kreeg daarvoor 400 miljoen Belgische frank, en is daarvoor zwaar gestraft."

Iemand heeft zijn thesis over WNP gemaakt. Misschien interessant om eens te lezen.  Als deze hier al ergens op dit forum staat mag de post verwijderd worden.

» lib.ugent.be

17

(26 replies, posted in Westland New Post)

Weet er iemand wie er allemaal veroordeeld is voor het stelen van de telexen? Ik kwam volgende reply tegen op een Facebook-pagina van een dorp in het verre Limburg:

"In de Pastorijstraat. De laatste die er in gewoond hebben zijn Polen. De zoon is nog veroordeeld geweest voor het geven van documenten van de NAVO aan de Russen."

18

(382 replies, posted in Hypotheses)

vleermuisje1971 wrote:
A.Rodin wrote:

Nu het boek halen, the power elite van cw mills

A.Rodin ik sla even over, sta iets anders in het leven. Maar ieder zijn ding. P.S. hebben ze de bende echt ingehuurd om koning Bouta af te zetten ;-)

Ps: nee

19

(13 replies, posted in Prullenbak)

Scaramouche wrote:

Wat bedoelt u A. Rodin ? Dat ik zot ben ?

Nee, Ricky vemke daarentegen...

20

(382 replies, posted in Hypotheses)

vleermuisje1971 wrote:
LeWhale wrote:

Lees het dossier over 'Cercle De Pinay' eens, dat is behoorlijk verhelderend.

Heb ik gelezen. En!

Nu het boek halen, the power elite van cw mills