21

(13 replies, posted in Prullenbak)

You have got to be joking

22

(175 replies, posted in Magistraten)

Jawel schrappen, de twee die zogezegd specialist in autodiefstallen waren zeker. De bende heeft enkel auto's gestolen in een garage waar de sleutels voor het grijpen lagen of ze hebben een carjacking gedaan. Daar moet ge gene specialist voor zijn.

23

(175 replies, posted in Magistraten)

louisfrancois wrote:

Jean Deprêtre: "Ik weet wie de bende is: V.A., D.W., S.T., F.J.P., R.I."

Bron: Le Soir Magazine, 14/03/2012

Geen CB (Bonkoffsky) precies volgens de Jean...

24

(308 replies, posted in Politiek & Business)

Zou het kunnen dat de misdaden van 82-83 door een bende zware gangsters gedaan zijn? Bepaalde rijkswachters en BOB'ers die verweven zijn met dit misdaadmilieu rollen deze bende op, steken ze in het gevang voor andere minder zware feiten (in een soort deal met hen) en nemen ondertussen hun wapens in beslag.

Vervolgens doen zware figuren uit de groep Diane ism staatsveiligheid en een politieke opdrachtgever de aanslagen van '85. Ze gebruiken hiervoor ook de wapens van deze gangsters of ze steken ze gewoon samen in een zak met spullen van de Delhaize in Aalst. Ze draaien deze gangsters dus een ferme loer.

Dit verklaart waarom er nooit iemand zijn mond heeft voorbij gesproken. De gangsters moeten zwijgen want ze weten dat ze opdraaien voor de vreselijke moorden als ze hun mond opentrekken. Maar ze weten ook dat als ze zwijgen ze niet veroordeeld gaan worden aangezien ze (of een deel van hun bende) een alibi hebben door in het gevang te zitten.

Dit verklaart ook de grote pauze tussen de eerste en tweede golf: de voorbereiding van de terroristische aanslagen van 85. Dit verklaart ook het grote verschil in daden tussen de eerste en tweede golf. De misdaden van 82-83 waren gewoon inbraken, diefstallen, afrekeningen, gewapende overvallen en in '85 waren het terroristische aanslagen. In Eigenbrakel en Overijse zijn de overvallen gedaan door 2 teams uitgevoerd vanuit bv. de kazerne van Tervuren. Bij de aanslag in Aalst zullen er ook wel 2 teams geweest zijn, 1 in back -up van de andere.

25

(25 replies, posted in Vragen)

Ben wrote:

Sorry, maar dat was totaal niet duidelijk.

Ik vond dat nochtans heel duidelijk... 't zouden gerust broers kunnen zijn.

26

(8 replies, posted in Wagens)

Raar dat ze ofwel een carjacking doen of een auto uit een garage stelen. De auto's in die tijd kreeg je met een schroevendraaier open en een iets of wat handige Harry kreeg die auto 's ook aan de praat. Slechte autodieven?

27

(753 replies, posted in 1985)

vleermuisje1971 wrote:

Natuurlijk zijn al de raids voorbereidt tot in de puntjes. Dit is geen kwestie van dagen, maar van weken, misschien maanden. Daarom blijft het jaar van stilte steeds weer opborrelen bij mij. Wat was de aanleiding eind '83 om er een jaar van tussen te gaan?

Deze vraag oplossen en de bende is ontmaskerd...