11

(29 replies, posted in Getuigen)

Ben wrote:

Hieronder een afbeelding van de bewuste bosweg.

Die bosweg bestaat nog steeds, ben langs daar uit het bos gereden. Staat wel niet op de topo-kaart.

12

(29 replies, posted in Getuigen)

Ik heb gisteren ook wat rondgereden in het bos aan de Nieuwelaan.

Via de Zilverbeekdreef zag ik een klein wegje op de gps (ben even langs een nieuwbouw-erf moeten rijden) om zo het boske in te rijden. (Terug op de Nieuwelaan stond er trouwens een koppeltje (moto / auto) duidelijk afspraakje dat niet gezien mocht worden. 't was daar een donker gat. Daarna vanaf de Nieuwelaan terug bos in gereden en wat zitten rondrijden. Valt voor de rest weinig te zien, relatief proper (amper afval te bespeuren), rustig en donker bos.

Gisteren ook via de Boslaan de Parklaan in gereden, begin is volledig kassei, smal en uitgezonderd plaatselijk verkeer.

13

(29 replies, posted in Getuigen)

Daarnet even langsgereden langs de Rozierensteenweg. Nummerke 205 is het allerlaatste huis op grondgebied Overijse. Zie hier » Google Maps

't is dus niet zo dat de woning van Mendez in de wijk ligt waar de getuige woont. Naast de woning waar Mendez woonde loopt een aardeweg richting autosnelweg E411, er is daar een brug over de E411 waar geen gewone auto's komen, er is geen op- of afrit daar.

Links de woning. in de richting van Genval:

http://i53.tinypic.com/15coa2s.jpg

Oprit van de woning:

http://i51.tinypic.com/mmzl38.jpg

14

(29 replies, posted in Getuigen)

Volgens Google Maps ligt 205 vlak aan de Baraklaan (verlengde van de Boslaan), al zie ik daar op de satelietbeelden geen huis staan. Ik ga straks is een kijkje nemen naar nummertje 205.

Ik vind het toch een vreemd verhaal. Waarom belt de getuige geen politie als hij denkt een bewusteloze of zelfs dode man gezien te hebben?

Ik kan mij ook niet inbeelden dat er in die wijk veel schoten gehoord werden, denk dat dit door de bewoners wel vrij direct gemeld zou zijn aan de politie. Zoals hierboven al aangegeven, zeer rustige wijk.

15

(19 replies, posted in Wagens)

Misschien wat meer uitleg over deze Porsche 924? Waar kwam deze ter sprake?

16

(361 replies, posted in Mededelingen)

Bij het versturen van een e-mail via een profiel krijg ik volgende foutmelding:

An error was encountered
Error: Unable to send e-mail. Please contact the forum administrator with the following error message reported by the SMTP server: "535 Incorrect authentication data".

17

(6 replies, posted in Algemeen)

Ik zou toch ook opteren om een situatie te schetsen van heel de Bende van Nijvel en niet teveel in detail gaan. Volgens mij weet 90% van de jeugd niks af van de Bende dus het zou goed zijn om daarmee te beginnen. Wat heeft een groep eraan om een detail te weten als ze niet weten waar het onderwerp over gaat.

PS: contacteer mij anders even, heb in 2003 een eindwerkje gemaakt voor een vriendin, is misschien een hulpmiddel.

18

(102 replies, posted in Staatsveiligheid)

Blijkbaar is het niet de persoon die je zoekt, verwijder dan misschien ook de link. Het is meermaals gebleken dat het niet leuk is voor mensen om onterecht geassocieerd te worden met Bende van Nijvel.

19

(719 replies, posted in 1985)

K& wrote:

En gebouw C was/is een carwash en gebouw D een witte pomp voor benzine.

Ben je daar heel zeker van? C is nu zeker geen carwash, maar een DI-winkel. Er was vroeger een benzinepomp, maar, zover ik mij kan herinneren, stond deze langs de straatkant, tussen de in- en uitgang. staat niet op het kaartje

20

(719 replies, posted in 1985)

Boemerang wrote:

Het was een halve grap maar mocht je daadwerkelijk over de parking gaan lopen met een stopwatch.

Ik denk niet dat dat zo simpel gaat, heel die parking is vernieuwd, dus je kan totaal niet meer vergelijken met vroeger. Betreft de auto van Finné: daar kan je nu niet meer komen met de wagen.