41

(270 replies, posted in Bouhouche & Beijer)

Robert Beijer is bereid te praten

Topgangster Robert Beijer, die vroeger onder meer in verband werd gebracht met de Bende van Nijvel, is bereid om het onderzoek naar de bende vooruit te helpen. Dat zei de gewezen rijkswachter zondag in de uitzending "L’info confidentielle de Paris Match" op RTL-TVi.

Nieuwsdossier » Robert Beijer wil praten

Als, ik zeg wel als, hij gaat praten, hoelang zou hij dan nog te leven hebben? cool

42

(93 replies, posted in Speurders)

Een speurder van de cel Brabant-Wallon, die het dossier van de Bende van Nijvel probeert op te lossen, wordt ervan verdacht minstens een wapen te hebben verborgen dat in beslag genomen werd tijdens het onderzoek. Dat schrijven Le Soir en La Dernière Heure dinsdag.

Nieuwsdossier» Onderzoek Lionel Ruth

43

(446 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Naar aanleiding van dit persbericht las ik volgende commentaar:

"De waarheid gaat terug naar een kasteel dat in de Ardennen staat, dat zelfs van de Google kaart gewist is. Zo hoog en gevoelig zit het. Zoek je bronnen bij de Belgische (en internationale) elite (Bilderberg)."

Weet iemand welk kasteel? Iemand die deze plaats kan aanduiden op Google Maps?

44

(26 replies, posted in Bouhouche & Beijer)

Patatte wrote:

Hallo iedereen. Om met de deur in huis te vallen hierbij een link naar een website (nyati-safari.com) waarop een zekere "Alain Weykamp" te zien is die op groot wild jaagt in Afrika. Zou dit dé Weykamp kunnen zijn

Welke foto('s)?

45

(1,011 replies, posted in 1985)

Meer als 6 miljard mensen en net jij, Murcielago, die bij een overal aanwezig was, komt de dood gewaande Patrick Haemers tegen in New York... Dat lijkt me, zeer persoonlijk, al te veel toeval.

46

(116 replies, posted in Bibliografie)

Maarten1985 wrote:

In het boek wordt telkens gesproken over de DEA nou heb ik even gemist waar dat voor stond. Iemand weet het vast wel.

Drug Enforcement Administration » wikipedia.org

47

(35 replies, posted in Nieuws)

Na den Aldi, zijn ze aan den Deli begonnen:

Overval op traiteurzaak in Jezus-Eik

do 05/03/09 11:57 - In Jezus-Eik bij Overijse is gisteravond een overval gepleegd op een traiteurzaak. De drie overvallers waren gewapend en gemaskerd. Het is niet duidelijk hoe groot hun buit is. Het is al de derde keer in drie jaar tijd dat dieven toeslaan in de zaak. Maandag nog werd een traiteurzaak van dezelfde keten in Wemmel overvallen.

48

(316 replies, posted in Onderzoeksdaden)

't zal toch niet onze vriend Baron de Bonvoisin zijn zeker. Diene heeft vorig jaar toch een hersenbloeding gehad, hij is 70 jaar zeker.

49

(316 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Zeer interessant. Benieuwd wie die bejaarde gangster (tipgever) is. Iemand al een idee?

50

(316 replies, posted in Onderzoeksdaden)

dim wrote:

Bovendien was men zogezegd niet op zoek naar menselijke resten maar naar wapens of auto-onderdelen. Nee jongens, het wordt niets.

Waarom was het slachtofferidentificatieteam DVI (Disaster Victim Identification) dan aanwezig? Toch niet voor zogezegd administratieve redenen. hmm