1

(1,026 replies, posted in Andere)

Hallo, bij mijn weten is er geen DNA van de "reus". Er zijn enkel de sigarettenpeuken in de asbak van de taxi van Angelou, dacht ik. Het DNA in het bloedspoor op het stuk kogelvrij vest is ontdekt nadat het ding dixit Paris-Match vandaag "door tientallen handen" is gegaan.

Over de Faroek-uitzending van oktober weten we intussen ook dat die volgens advocaat Pierre Chomé, die het Bende-dossier-bis heeft ingezien, enkel was bedoeld "om de reactie te registreren van Philippe Vermeersch en Francois Achten". Er was afluisterapparatuur geplaatst in hun woningen. Volgens Chomé bestaat er geen recent NICC-rapport over de vondst in Ronquières. Het zit in elk geval niet in het dossier dat hij kon doorlezen. Ik vraag me af: als het federaal parket hier vlakaf over liegt, wat is dan nog de waarde van de in diezelfde uitzending gedane mededeling over Christiaan Bonkoffsky?

2

(170 replies, posted in Westland New Post)

Zijn domicilie staat inderdaad nog altijd op La Roseraie.

3

(170 replies, posted in Westland New Post)

Jean-Paul Dauphin verblijft sinds 3 à 4 jaar niet langer in bejaardentehuis La Roserai in Anderlecht. Hij is daar weggehaald door zijn beste vriend die hem wekelijks komt bezoeken en overgebracht naar een home in Woluwe, vermoedelijk Sint-Lambrechts-Woluwe. Ik denk ze nu allemaal te hebben afgebeld: nergens een JP Dauphin in de residentielijsten. Iemand een hint over wie deze beste vriend zou kunnen zijn?

4

(1,026 replies, posted in Andere)

Ja, dat zou kunnen, maar dan had hij het volgens mij in dat scenario niet beperkt tot een one to one met zijn broer. De broer heeft anderhalf jaar lang gezwegen en zou zijn blijven zwijgen als de politie hem in februari niet had opgeroepen voor een verhoor.

5

(1,026 replies, posted in Andere)

Hallo, ik heb Marc Van Damme naar de foto laten kijken. Hij is erg formeel. Dit is niét Christiaan Bonkoffsky. Mij lijkt het wel degelijk Madani Bouhouche te zijn. Dit is ook de typische BOB-look van de jaren '80, met dat holster om de schouder.