1

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

LEO wrote:

Wanneer en bij welke feiten werd voor het eerst een mankende reus gerapporteerd? Iemand?

Dit stukje komt van de site van Humo, het plaatst het verhaal van het medisch attest wel in perspectief. Het is uiteraard wel mogelijk dat een oudere blessure verergerde tijdens de voorlaatste overvallen. Maar als die Bonkoffsky al jarenlang een speciale tred heeft moeten vele mensen zich dat toch herinneren. Plus dat het misschien zijn vertrek uit de groep Diane kan verklaren.

‘De Reus was 1,90 meter groot en tussen de 25 en de 45 jaar oud. Hij was Franstalig, maar kon zich ook uitdrukken in het Nederlands. Bij de overval in Aalst riep hij met een zware stem ‘Opzij dan’. Hij kwam over als de leider van de Bende en leek een man die zijn tijd nam en zelfverzekerd en doelbewust optrad. Zijn manier van lopen was opvallend, maar werd vaak anders beschreven. Bij de overval in Beersel in 1983 leek hij licht te manken en liep hij alsof hij blaren op zijn voeten had. In Overijse en Eigenbrakel in september 1985 was er sprake van een langzame, verende tred en een slungelachtige, licht gebogen houding. In Overijse vonden de getuigen dat hij op robotachtige wijze liep en zijn linkerbeen op een vreemde wijze naar voren bracht, bijna in slow motion.’

Bron » www.humo.be

2

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

Onderstaande collage werd hier ooit gepost in het Robotfoto's-gedeelte. Ik denk dat de linkse en rechtse best ook Bonkoffsky kunnen zijn (de middelste slechts met veel goeie wil). Sommige zaken, zoals het kleinere voorhoofd en de positie van de wenkbrauwen, komen beter overeen op deze robotfoto's dan op die nu overal getoond worden. Maar ook andere details zoals de oren, scherpe gezicht, smalle neus (behalve de middelste) komen overeen tussen deze robotfoto's en de andere en de gekende foto van Bonkoffsky.

https://lh3.googleusercontent.com/-Z7Jn0TbkmJc/TjmjH7x-biI/AAAAAAAABgo/c1Auu3AjsUM/s912/Bril%252520compilatiefoto.jpg