1

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

Trojan wrote:

Wilde gok: Klinefelter syndroom? Maar al vroeg behandeld met véél testosteron.
Wilde gok 2: ooit een schot afgevuurd tussen z'n eigen benen? Vgl Toumaniantz.

Gewoon een slungelachtig figuur. Hij heeft minder controle over zijn benen. Zijn vrienden verklaarden ook dat hij niet kon voetballen. Dat is geen wonder als je dat ziet. Het is natuurlijk de vraag wat je met zulke types kan doen bij Groep Diane. Is het een no-brainer die je als eerste in een gebouw stuurt nadat de deur is opengebeukt?

2

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

Vanaf 6 seconden opnieuw die vreemde (vrouwelijke) loopstijl: ene voet voor de andere plaatsen tijdens het stappen.

3

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

Hier schrijft "Niet Simpel":

Verhaaltjes van moeder De Gans, noem ik dat.

Ik Google deze voor mij ongekende uitdrukking, zoekterm: "Verhaaltjes van moeder De Gans" met aanhalingstekens. Google leert me dat blijkbaar nog ooit iemand die uitdrukking gebruikt als reactie op een artikel over Siegried Bracke. Ik open die pagina en zie dat een persoon uit Aalst dit ooit heeft gezegd. Dat is wel heel toevallig. Verder leert me dat deze persoon nog leeft. Facebook geeft nog wel interessante hits, maar dat heeft geen nut. Einde discussie, toch?

4

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

Mr. Kite wrote:

Het zou interessant zijn mochten we deze nieuwe beelden van Bonkoffsky kunnen vergelijken met de reportage die al in een ander topic is aangehaald. In deze beelden komt een groot figuur van de rijkswacht al stappend in beeld rond: 2:14 - 2:18 en 2:33 - 2:38 » YouTube

Dit is volgens mij een foto van dezelfde plaats op hetzelfde moment.

https://news-images.vice.com/images/articles/meta/2014/10/24/police-are-running-out-of-time-to-catch-the-crazy-brabant-killers-1414191241.jpg

5

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

Die man van Facebook was bevriend met:

  • Bonkoffsky sinds september 2013 » www.facebook.com

  • Broer van Bonkoffsky sinds december 2013

Het kan mogelijk toch echt Bonkoffsky zijn echt Facebook-pagina zijn.

6

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

Over die man die beweert dat C.B zijn huisgenoot was. Enkele maanden na het overlijden post hij een foto van een heel klein vuurwapen » www.facebook.com. Misschien kan iemand een screenshot maken.

Het gaat over een van de kleinste vuurwapens ooit gemaakt. Politie Amsterdam Nieuw West had dat wapen op die dag ook teruggevonden bij een oude wapenverzamelaar en omwille van die zeldzaamheid hadden ze het op facebook gezet. Nu is de vraag: hoe komt die persoon in het bezit van dat wapen? Bonkoffsky was althans ook een wapenfreak.

7

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

Waar komt dat verhaal van die dakloze? Het is toch logischer dat Bonkoffsky de dakloze (drankmisbruik) was en dat die persoon van Facebook hem in huis haalde.