1

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

winne wrote:

Wat ik grappig vind, is dat er vroeger een paar keer geschreven is dat de bende een bepaalde modus operandi gebruikte van de elitetroepen! Namelijk de P.M.S. techniek! Bon, nu blijkt deze verdachte een lid geweest te zijn van de elite troepen ... maar dat hij dan nog is op de gekende foto's die we nu te zien krijgen altijd als piraat verkleed is.... Carnaval humor?

Zelfs de oprichter van de groep Diane heeft in het parlementaire onderzoek rond 1998 getuigd en toen gezegd dat hij zich voor zou kunnen stellen dat er mensen van de Rijkswacht of meer speciaal de groep Diane bij betrokken waren.

Pint noemde die man dacht ik.

2

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

David van de Steen heeft al eens gezegd dat zijn zusje direct voor haar Papa ging staan en zei: "Niet schieten, dat is mijn Papa". Dit vond hij vreemd omdat zij een enigszins timide meisje was, die niet zo maar op iemand afliep stelde hij. Hij stelde zichzelf daarna de vraag of dat zij de man misschien ergens van herkend had, en gezien zijn carnavalsverleden en woonplaats Aalst waar zij ook woonde, kan het misschien zo zijn dat daar waarheid in zit.

De ex van Bonkoffsky was Marc van Damme tegen gekomen en had hem gevraagd of hij die oude kameraad was van Bonkoffsky waarop hij ja antwoorde. "Hij zat bij de bende van Nijvel hé" zei ze toen waarop Marc van Damme geschrokken vroeg of hij iets met die informatie mocht doen, wat zij niet wilde.

Toen hij na enige tijd/jaren de Broer van Bonkoffsky tegen kwam, en die hem met een slok op het een en ander begon te vertellen was dat de 3e bevestiging en is hij naar David van Steen gegaan. Er moeten honderd procent zeker mensen geweest zijn die wisten wat hij gedaan had, dat kan niet anders.