1

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

Nieuwe beelden » www.hln.be

2

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

Heb hier even een vreemde getuigenis gehad! Zat deze avond op café en aan de praat geraakt met een man die naast mij zat, hij vertelde zelf dat hij van 1951 is. Hij had het over de Bende van Nijvel en zei dat hij er meer van wist. Toen ik verder vragen stelde kwam
ik te weten dat Bonkoffsky er zeker mee te maken had! Hij had meegedaan aan de raids in Overijse en Eigenbrakel. Maar die van Aalst had hij niet meegedaan maar stond op de wacht. Den ‘Bonno’ stond bekend om veel te drinken dus was vaak heel zat en rookte zeer veel.

Ook zou de bende Haemers er mee te maken hebben die de raid in Aalst uitvoerde. Het idee van de maskers kwamen natuurlijk van Bonkoffsky en zijn kompanen die er een vleugje carnaval wouden aan toevoegen. Ook het bericht voor de bende van hofstade zou een ‘Aalsters’ idee geweest zijn, gezien de flauwe humor. Verder wou hij opeens niets meer lossen, heb zijn naam en contactgegevens gevraagd ook dit wou hij niet geven ...

3

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

Trebort wrote:

Nog een filmpje » YouTube

Verkleed als vrouw! Eerste maal: 4:59, en daarna: 5:37. Lengte, neus, snor en kin lijken mij overeen te komen. Sigaret, maar geen bril. Zijn er foto's en profile? Hij lijkt een zeer specifieke neus te hebben.

Hoe kom je zelf hier aan? Dan neem ik aan dat je in het carnavalsmilieu zit/zat en dat je Christiaan hebt gekend? Anders lijkt mij dit echt wel onmogelijk om dit zomaar eventjes op te zoeken.

Note: Arend carnaval is een de carnaval van de rechteroever van Aalst, ze hebben dit destijds opgericht omdat al het Aalst Carnaval gebeuren vooral op linkeroever gebeourde.

4

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

Eigenlijk moeten we niet ver meer zoeken. Wie dat denkt dat Christiaan Bonkoffsky er niets mee te maken heeft gelooft nog in Sinterklaas.

  • Sprake van een reus met visserhoedje en bril. Bonkoffsky droeg in zijn vrije tijd vaak een visserhoedje en had een bril.

  • Link met Groep Diane en rijkswacht. Bonkoffsky zat bij de vroegere Groep Diane en Rijkswacht

  • Had toevallig vrij tijdens overvallen Bende van Nijvel

  • Dronk graag. Wat verklaart dat het kon dat hij zich lazarus zoop (stress) en zo op alles schoot wat bewoog (bewegende reclamepanelen, auto's, mensen, ...).

  • Was carnavalist, verkleedde zich graag. Daarom carnavalsmaskers als cover gebruikt.

  • Wapens door spelende kinderen gevonden in Osbroek (achter Delhaize). De schietclub waar Bonkoffsky vaak vertoefde in de Termurenlaan te Erembodegem lag op een steenworp van het Osbroekpark

  • Meerdere mensen in het complot. Groep mensen uit de streek van het Aalsterse. Groep mensen uit de streek van Nijvel. Dit verklaart de muziekaanvraag bij radio Amigo voor 'de bende van Hofstade' (startsein voor de mensen uit Aalst).

Even ter zijde ook had ik ooit ergens gelezen dat er ergens in Erembodegem een safehouse zou geweest zijn, kan iemand dit bevestigen?

Ik denk dat er echt teveel elementen richting hem wijzen.

5

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

Zit meer achter zoals ik al zei.

6

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

Wat ook raar is als ‘dakloze’ het mooie leventje die hij kan aannemen... Flessen champagne aankopen, restaurant bezoeken. Geen wonder dat al het geld vanop Bonkoffsky's rekening zoek is. Heb toch wel vermoedens dat CVDS meer weet!

7

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

club_le-happy-few wrote:

Is er inmiddels al meer info over café in Erembodegem dat mogelijks samenkomstplek was van bende?

Ik denk dat dit een zeer moeilijke opdracht is om dit te weten te komen! Heb wat info proberen zoeken:

  • Cafe de Grot

  • Nieken van Mol (Leuvestraat)

  • Cafe Tmuizeke

  • Cafe Omego

Wel volgens mijn info waren er vroeger in die tijd in Erembodegem wel 2 à 3 cafe’s per straat, waarvan er nu niet veel meer van bestaan. Mocht iemand bijkomende info hebben! Ook zou het kunnen dat ze vaak samenkwamen in de kantine van de schietclub te Erembodegem die gelegen was in de Termurenlaan. Het is natuurlijk gissen in het donkere welke kantine/cafe ze gebruiken als ontmoetingsplaats.

8

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

Deze foto van Bonkoffsky wil ik ook even delen, dateerde van oprichtingsavond carnavalsgroep:

https://www.mupload.nl/img/hgrphusrlzxmn.png

9

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

Op verschillende foto’s (voor mei 2015) is hij toch meermaals gaan drinken met (Bonkoffsky?) een oudere man. Verder is Chris VDS zoals Christiaan een rasechte carnavalist en iemand die graag alcoholische dranken nuttigt (misschien is dit de band). Ook verklaart het verdwenen geld een hoop. Hij was weldegelijk dakloos en Christiaan heeft hem onderdak gegeven.