1

(181 replies, posted in Roze Balletten)

Ja inderdaad, dit was quote kuros:

Een paar maand voor de dood van Madani Boubouche, had ik een Humo en P-magazine gekocht en toen voor de eerste maal foto's gezien. Toen heb ik Boubouche aangeduid als mogelijke bezoeker en degene die met grijslach de rekening betaalde. Maar gezien zijn "overlijden" heb ik dit niet meer willen aangeven. Tweede verdachte: Patrick Haemers, of het type Haemers was degene die expliciet vroeg: heb je soms Skoth van 't vat? Of heb je dan Rodenbach van 't vat?

En de oude, franstalige, type Nihoul: de kleinste maar duidelijk "belangrijkste" persoon (had 2 bodygards bij zich) en gaf de instructies. Hoorde hem zeggen: "tous le monde d' accord? Demain a 9 heures dans l'atelier?" Hij was naar mijn schatting kleiner dan 1.70m maar had het meest koele blik. Ogen om bang van te zijn. Toen 50-55 jaar de anderen tussen de 35 en 40 jaar. Ze waren super beleefd, woorden zoals "verschoning mr. kunnen we nog iets krijgen!" Doch hun uiterlijk sprak boekdelen, dat konden ze niet camoufleren.

2

(17 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Hadden jullie dit ook al gezien: bedrijf Ets Croiselet ook van Otten » www.infobel.com

3

(1,189 replies, posted in Andere Personen)

zenga wrote:

Dat is die persoon met de witte pruik waar jij het op hebt? Die draagt wel degelijk een bril volgens mij, duidelijk op 5:45 (hij praat nog ook). En is dit met zekerheid Bonkoffsky of gewoon een veronderstelling?

Nee, als je de beelden vertraagd bekijkt, zie ik geen bril, make-up geeft die indruk, maar ik zie geen verbindingsstuk t.h.v. neus ... heeft wel een 'pukkel' rechts (kan ook make up zijn), beeld op 5.02.

4

(1,189 replies, posted in Andere Personen)

Trebort wrote:

Zijn er foto's En profile? Hij lijkt een zeer specifieke neus te hebben.

Deze » Forum

5

(1,189 replies, posted in Andere Personen)

Wim wrote:
Trojan wrote:

Ongeveer aan de overkant van nummer 117 had je vroeger een Stock Americain. Stock Americain in België was eigendom van de ouders van Buslik. Toen die gebouwen werden afgebroken, gebeurde dat volgens mijn bronnen, achter grote schermen, en met omzeilen van bouwwetgeving. Als er per se naar lijken moet worden gegraven dan zou ik idd onder die betonplaten van waar vroeger Stock Americain was een keer kijken.

Weet je nog in welk jaar dat was?

Eind 1989 liep de huur af » aalst.courant.nu

6

(1,189 replies, posted in Andere Personen)

Wim wrote:

Welke vaststelling vallen jou het meest op?

Dat de rijkswacht er volgens hem zeker iets mee te maken had? Interessant om terug te lezen (ik kan het wel doorsturen in pdf mocht iemand interesse hebben) » www.demorgen.be

7

(1,189 replies, posted in Andere Personen)

Verdorie, ik wist wel dat die Van Den Steen ergens tussen zat, want hij zit ook als vriend bij Patrick, nu weten dus waarom!

8

(1,189 replies, posted in Andere Personen)

Wie weet is Bonkoffsky wel het zwarte schaap in deze show en werd de robotfoto net op basis van zijn gestalte opgemaakt opdat hij als schuldige aangewezen zou worden...

9

(1,189 replies, posted in Andere Personen)

Ajoin wrote:
vdb wrote:

Bovendien is het mogelijk dat hij de rijkswachter is wiens foto 2 maal uit een lineup gehaald is door de getuige in Eigenbrakel.

Ergens gelezen dat het niet om de reus zou gaan, de persoon die tweemaal aangeduid werd.

Het ging toen om de killer, niet de reus.

10

(1,189 replies, posted in Andere Personen)

ctrix wrote:

Dat Bonkoffsky er ingeluisd zou zijn, zou ook kunnen verklaren waarom hij zich nadien kapot gedronken heeft

Dat werd idd reeds zo beschreven. Bonkoffsky zou eruit geflikt zijn en kon dat nooit verkroppen.