1

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

rafb wrote:

Hij ontkent het spoor Bonkoffsky. Over z'n identiteit lees ik tussen de regels het volgende:

  • woonplaats Brussel

  • lichtgewicht

  • eigenaar van 3 slangen

  • nu 65 jaar

  • eerst paracommando

  • zeer goede schutter (uzi en GP 9 mm)

  • in 1973 bij Diane begonnen, 1 jaar na oprichting

Zou het dan toch deze Python zijn, die vernoemd wordt op dit forum » www.seniorennet.be/forum/

2

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

Wie hier beheerder is, kan toch het e-mailadres nagaan van Niet Simpel, of wie Kenza ook bedoelde?

kleur wrote:

Er zou sprake zijn van schaduwing van het huis waar hij zijn laatste jaren heeft doorgebracht. Buren zouden hinder ondervinden. Mensen die meer informatie trachten te zoeken zouden nog steeds door politie worden tegengewerkt, bedreigd, geïntimideerd ed.

Wie of wat zijn de bronnen? In deze tijd kunnen er heel wat indianenverhalen zijn. Als dat wel zo is, is dat zeer interessant. De wijkagenten op rechteroever zijn er trouwens gekomen na overlast rondom de Varkensmarkt, lijkt me niets te maken te hebben met Bonkoffsky.

3

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

CleverTrevor wrote:

Het is maar mijn mening, maar ik zie geen reden om ex-huisgenoot Chris VDS verdacht te maken. Hij was wellicht dakloos op het moment dat Chris Bonkoffsky hem in huis nam, maar dat is al jaren geleden en zoals Patrick111 opmerkte kan dat gewoon betekenen dat zijn vrouw hem buiten gezwierd had of iets anders in die sfeer. Geen huis hebben betekent niet straatarm zijn, en een dakloze die een adres heeft, kan ook zijn leven weer opbouwen, dus werk vinden. Chris VDS heeft nu een lief, een job en post graag flauwe zever op Facebook. Hoogstwaarschijnlijk een mens als u en ik, en aan de foto's te zien, veel te jong om ook maar iets met de Bende van Nijvel te maken te hebben. Niet alles wat Chris Bonkoffsky in zijn leven deed en niet iedereen die hij ontmoette had met de Bende te maken.

Vind ik ook. En op facebook kan je delen wat je wil. Misschien drinkt hij wel graag eens een gin of champagne en geeft hij daar makkelijk geld aan uit. Zoals anderen misschien liever een nieuwste gsm kopen. Het is niet omdat je arm bent, dat je je geld niet in 'luxe'artikelen kan steken. Of het een goed idee is, is dan nog iets anders. En hoe het financieel geregeld werd tussen Bonkoffsky en CVDS ook.

Wat betreft de frituur: ik denk niet dat hij daar de eigenaar is, en zeker niet de zaakvoerder. Ik kom daar nu wel enkel op vrijdagavond, en zeker ook niet alle weken. Maar ik heb hem daar nog maar 1 keer gezien. Dus geen idee of hij daar regelmatig werkt of ondertussen nog werkt. Maar ik zie hem zeker niet de zaakvoerder, laat staan eigenaar zijn. De uitbaatster woont naast de frituur. Goede frietjes trouwens, en met een kleintje heb je meer dan gegeten! En vriendelijke bazin!

4

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

Nieuw hier en ik kan eindelijk iets posten na wat moeilijkheden. Ik ben zelf van Aalst en was wel geraakt door het nieuws dit weekend. Via wat Google-werk achter de naam gekomen, vervolgens dit forum gevonden en gezien dat jullie ook al wisten wie Bonkoffsky was. Nu is het hier heel boeiend om mee te lezen. Een paar zaken die ik wou laten weten.

Ivm Python: volgens een collega zou er iemand zijn die Python genoemd werd bij PSC. Hij wist de naam niet. Ik heb zelf ook niets kunnen vinden. Misschien iemand die hier iets weet? Ik vond wel een Roger Piton terug via Franstalige vakbond, maar lijkt me iets anders. Verder op seniorennet ook een melding van een onderofficier in Brakel met als bijnaam Python. De echte naam onbekend. Mogelijks ook geen link met de Bende van Nijvel, wel begin jaren 80.

Wat betreft een dakloze in huis halen. Mensen in miserie helpen elkaar wel vaker, is niet altijd iets achter te zoeken. Soms voor eigen goed, bv. mee betalen in de huur, companie hebben.

Ik lees wel vaak dat Bonkoffsky gelinkt was met Aalst Carnaval? Is dat zeker? Ik dacht enkel met Dendermonde?

Het adres in de Langestraat: ik denk niet dat het huisnummer 117 zou zijn, is een mooi vrijstaand huis. Ook 120 lijkt me nogal mooi voor iemand die zijn woning heeft moeten verlaten wegens onbewoonbaar. Maar in die jaren kan er wel al wat veranderd zijn.