Enig idee waarom de skyline van Gent is gekozen voor de cover van het boek?

12

(1,193 replies, posted in 1983)

Over wat voor videocassettes zou het gaan?

13

(200 replies, posted in Bibliografie)

De casting voor de televisiereeks 1985 is gestart. De opnames vinden blijkbaar plaats vanaf augustus dit jaar » www.een.be

Wie hier graag deel van zou willen uitmaken en wenst te figureren kan zich alvast aanmelden op onderstaande website » www.inthepicture.com

Aan de hand van de profielen dat men zoekt kunnen we al een idee krijgen in welke richting de tv-reeks zal uitgaan » gyazo.com

14

(10 replies, posted in Bibliografie)

Persoonlijke vete of niet, toch ontluisterend hoe schijnheilig oud-onderzoeksrechter F.T. is.

15

(29 replies, posted in Onderzoeksdaden)

De documentaire van Manu Riche zou volgens deze website in 2021 uitkomen? » screen.brussels

16

(364 replies, posted in Andere Personen)

In het boek "Dossier Dutroux: de waarheid" van Jean Lambrecks en Jean Pierre Adam gaat het onder meer ook over de piste Thierry Sliman en Patrick V. en die hun betrokkenheid in de zaak Dutroux met de moord van Piro, en over de bendefeiten, met name die op Dekaise.

Verplichte kost voor wie deze piste verder wil onderzoeken.

17

(135 replies, posted in Prullenbak)

Anneke Lucas lijkt me simpelweg de versie van Regina Louf te herhalen. Los van het feit dat Anneke al dan niet misbruikt is, kan ik mij niet ontdoen van de idee dat ze onzin verkoopt als een vorm van aandacht om haar eigen trauma te verwerken. Of nog erger dat ze helemaal niet misbruikt is maar gewoon mentaal labiel is en daar geld uit slaat.

Staat ook alvast op mijn lijstje. Afgelopen weekend verscheen er dit artikel over het boek in HLN.

Nog voor België bestond, hadden we al geheime dienst

Welk land heeft de op één na oudste inlichtingendienst ter wereld? Geef toe: er zijn slechtere quizvragen. Zeker als we u verklappen dat het antwoord België is. In het nieuwe boek ‘Geheim België’ schetst historicus Kenneth Lasoen de geschiedenis van de geheime diensten in ons land.

» www.hln.be

19

(491 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Dus als ik het goed begrijp heeft de man die u gecontacteerd heeft niet de naam van Libert laten vallen, maar dat van een andere man aangezien Libert wel op het forum wordt vernoemd. Correct?

20

(491 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Interessante reportage en de gelijkenis tussen de twee foto's is treffend! Maar in je eerdere berichten zei je dat de persoon op de foto niet vermeld is op dit forum, terwijl Libert dat wel is. Dus is de naam toch niet zo onbekend als je liet uitschijnen.