Interessant thema waarin ongetwijfeld ook wel de Bende Van Nijvel zal bericht worden?

22

(6 replies, posted in Bibliografie)

Ik denk dat ik het er ook op waag, toch tijd gezien de situatie. Wel jammer dat er geen hard cover ergens te verkrijgen is, of is die er wel?

23

(6 replies, posted in Bibliografie)

Iemand die dit gelezen heeft? Is het de tijd waard?

24

(192 replies, posted in Andere Personen)

Ik zie hier zowel de naam Roger Beuckels als Roger Breuckels vallen...wat is het nu?

Tip voor degene die twijfelen het te kopen. Koop het bij Bol.com Lees het uit binnen de 30 dagen termijn en stuur het binnen deze termijn terug. Geld terug.

26

(50 replies, posted in Onderzoekspistes)

Iedereen weet dat Boël een buitenechtelijk kind van Albert is en dat het DNA dit extra zal bewijzen. Misschien is de reden dat Albert al jarenlang weigert een DNA-test af te nemen en daardoor al jaren hiermee in de media komt simpelweg omdat zijn DNA dan kan matchen in andere zaken?

27

(30 replies, posted in Roze Balletten)

finn wrote:

Ik heb met verbazing het "in the now" artikel gelezen op de Facebook van David Van de Steen omtrent de getuigenis van een slachtoffer van pedofilie in de roze balletten. In de comments staan verwijzingen naar de Bende van Nijvel, Nihoul en Regina Louf. Zou dit daadwerkelijk de rode draad zijn doorheen de bende geschiedenis? Heeft een masterbrein alle mogelijke motieven met elkaar vermengd zodat justitie nooit op het juiste spoor zou komen?

Als je deze getuigenis aanhoord kan je niet anders dan met afgrijzen naar deze episode in de Belgische geschiedenis kijken en hopen, diep hopen dat dit niet meer kan. Ik vraag mij af wie de ergste straf verdiend? De deelnemers van dergelijke feestjes of de bende planners en uitvoerders.

Heb je hier een link naartoe? Ik vind niets daarover terug op zijn facebook.

28

(935 replies, posted in Bende De Staerke)

Long and behold, Philippe De Staerke aan het woord!

De eeuwige Bende van Nijvel-verdachte doet zijn verhaal: “Het is tijd dat de mensen de waarheid horen”

De Bende van Nijvel. Spreek die vier woorden uit en binnen de tien tellen valt ook de naam van Philippe De Staerke. De Brusselse ex-gangster is tot hiertoe de enige die ooit in beschuldiging is gesteld voor lidmaatschap. Nu, na 34 jaar, duikt zijn naam nóg maar eens op na een nieuwe getuigenis. Wie is die man met de gitzwarte ogen en de rijkswachtersnor, de schrik van de jaren 80? En waarom blijft hij maar gelinkt aan het Bende-dossier? “Het is tijd dat de mensen in Vlaanderen eindelijk de waarheid eens aanhoren.”

Lees hier het hele artikel » Nieuws

29

(412 replies, posted in Plaatsen)

Inderdaad, vraag me nu ook af waarom dit door Hipa werd aangekondigd terwijl er niets gebeurd is?

30

(76 replies, posted in Speurders)

Is er geweten op welke manier Roger zelfmoord gepleegd heeft? Kogel? Pillen? Ophanging?