681

(540 replies, posted in Hypotheses)

Zoeken momenteel de afkorting "VK" binnen de context Rijkswacht.

682

(540 replies, posted in Hypotheses)

Zou er eventueel iemand mij en Cobra kunnen informeren in verband met de afkorting "VK" aub?

Dank bij voorbaat.

683

(540 replies, posted in Hypotheses)

Merovinger wrote:

Cobra, Bossi, gaat het om de feiten die aangehaald worden in volgend artikel en die door Vernaillen voor de Bendecommissie weerlegt werden?

Inkomend bericht dd. 23.01.2018 om 17.21 uur, uitgaande Cobra:

1. De foto's uit het dossier Pinon :

De foto's die Vernaillen gezien heeft, zitten  in gevonniste zaak , gevoegd bij het CRIES dossier. Wat deden die foto's daar? Nog steeds een raadsel.

Feit is dat de foto's bestaan. Ook Libert heeft ze gezien dus het betwisten van een dergelijk gerechtelijk dossier, dat door ALLE MAGISTRATEN EN LEDEN VAN DE GERECHTELIJKE POLITIE werd betwist tijdens de  bende commissie biedt door het bestaan van de foto's genoeg rechtsgrond om een gerechtelijk onderzoek te openen tegen allen die meineed hebben gepleegd alsook het voortdurend misdrijf van misbruik van ambt, valsheid in geschrifte, gebruik hiervan voor eigen gewin enz..

De Minister kan op basis hiervan zijn positief injunctierecht uitoefenen om een diepgaand onderzoek te bevelen maar zal, gezien de inhoud van de materie en de bewijslast, een spoor van Klasse Justitie, dit nooit bevelen wegens te explosief. Nochtans is het bewijs van misdrijf reeds geleverd door de magistraten en andere leden zelf.

2. Blaadjes : komt ook ter sprake in het bende commissie dossier . Kol Vernaillen houdt voet bij stuk en gezien het tijdstip van de feiten zijn er tegenstrijdigheden tussen de verklaringen van beide RW's.

Die blaadjes: Beroept zich op het tijdstip. Wat weten wij Marchoul volgende Mayerus op bij de WNP. De vraag blijft, waarom ? Feit is, de agenda heeft bestaan en één blaadje was zichtbaar verwijderd. Na neerlegging werd de agenda teruggeven aan Israëli ingevolge zware manipulatie door o.a. Deprêtre.

3. Feit is dat Kol Vernaillen  het slachtoffer  is geweest van een strafexpeditie waarvan hij claimt dat Beijer verklaard heeft, na verjaringstermijn, de feiten te hebben toegegeven alhoewel ik daar nog altijd sterk aan twijfel. Nooit uitgeklaard zijn sommige pistes in info dossier(s)  BSR Bxl , Bouhouche met ......) Volgens de info BSR zou de zeer lichte  bomaanslag op het voertuig van Goffinon een 'fake' geweest zijn. Feit is dat  beide in een koude oorlog waren verwikkeld.

Te noteren dat RW Gen. Beaurir himself, de Heer Vernaillen heeft aangeduid voor "het opkuisen van de BND". In die fichebak zou namelijk een fiche zitten van Beaurir.
Indien info klopt van de teruggevonden fichebak, wie juist heeft die fichebak, waar en wat zijn de intenties en de gewichtigheid van de inhoud in kader van het bende onderzoek?

Kol Vernailllen heeft dienaangaande verklaart dat hij die fichebak moest meenemen van de top . Weigeren kon niet zei hij : " een bevel is een bevel".

Cobra,

684

(540 replies, posted in Hypotheses)

Inkomend bericht uitgaande Cobra, dd. 23 januari 2018 om 13.16 uur

Aan Insider:

Zal de Pv’s van info dan maar aanpassen zeker. Staat in 1973 (contact met DEA) maar gezien jij alles weet ga ik mij onthouden van verder commentaar op dit forum.

Firma octraco = medeoprichter

Maar gezien jij de beveiliging deed van extreem-rechtse vergadering. Dacht dat daarvoor de GAP was opgericht. Weer een leugen in een info proces – verbaal? (Barbier)

Het is Burafex, maar in alle dossiers staat Buraflex. Lees eens PV's ondertekent door Libert, maar ja, alles lijkt dus Cobra Bond. Merci

Ga vanaf nu mij onthouden gezien jij de juiste persoon bent op de juiste plaats. Geprivilegieerd

Met alle respect sta mij dan één vraag toe. Hoe komt het dat je er zo een lange tijd overdoet?

Het is nu duidelijk dat wij maar leken zijn.

Zal  zwijgen over de WACL en de financiële voordelen die Reagan gaf om aan poen te geraken voor zijn ideeën.

Bon, ga me nu verder focussen op belangrijker zaken.

Blaas ze hier allemaal van hun sokken en vergeet de premie niet.

Blijf maar rustig bezig.

Heb mijn doel bereikt.

GAP stond in voor de bewaking van de WNP leden en genodigden.

Gezien jij de bewaking deed blijft er niet veel keuze over:

Lekeu (overleden)
Cocu (overleden)
Van Vinck (overleden)
Dauphin ( leeft nog)
Calmette ( ??)

Keuze te over of misschien dat de WNP leiders  er ook niets van kenden.

___________________________________________________________________


Bericht uitgaande Cobra, dd. 23 januari 2018 om 15.22 uur

Ter uwer verdere info vanwege Cobra Bond:

Komt uit Wikipedia letterlijk:

De Verenigde Staten waren bevreesd dat de Sandinisten een springplank zouden vormen voor het communisme in Latijns-Amerika. Vanaf 1981 steunden de Verenigde Staten de Contra's, een verzameling gewapende groeperingen van verschillende pluimage, die een afkeer van het Sandinistische regime gemeen hadden. De belangrijkste groepering was het FDN, een vanuit Honduras opererende terroristische organisatie die zich tegen zowel militaire als burgerdoelen richtte en grotendeels bestond uit voormalige leden van Somoza's Nationale Garde. Een andere groepering, het in 1983 opgerichte en vanuit Costa Rica opererende ARDE, werd geleid door Edén Pastora, een voormalig Sandinistisch kopstuk die het oneens was met de 'communistische' koers die na de revolutie werd ingeslagen. Onder Pastora's aanhang bevonden zich veel Miskito-Indianen die door de Sandinisten met geweld van hun land waren verjaagd.

In 1982 verklaarde het Amerikaanse Congres dat de contra's terroristen waren en dat de VS ze daardoor niet zouden moeten steunen, maar president Ronald Reagan bleef clandestien toch hulp sturen aan de contra's. Dit leidde o.a. tot het Iran-contra-schandaal.


Reactie op jou schrijven: lees goed de data's:

2. Bewakingsopdrachten: privé of via OMD's. De afkorting heb ik maar van wat? Staat niet in delta files

3. Bouhouche zou dat niet graag horen maar volgens Barbier was hij een buitenhulpje van de bende

4. Lees de verklaring van Libert ( proces - verbaal 1184 van 9 april 1986. 22 maal het woord BURAFLEX maar moet BURAFEX zijn, correct. Maar bestond die burafex wel??

5. Die kleine levering in A'pen ?  Leg ons dat nu eens uit...

6. Ergens in 1985 is hier Pierre Maltais geland..... Leg me eens uit wat die kwam doen . Je moet die zeker tegengekomen zijn ....

7. Dus jij kende Paul Latinus goed? Je was dus een vriend van hem of niet?

Je ziet Cobra Bond speelt op de bal. (ergens teveel eer Bond ==>> nooit geen vrouwen in zwijm zien vallen voor een klein visje zoals ik)

COBRA

685

(540 replies, posted in Hypotheses)

zenga wrote:

1) Omdat de vraag al eerder is gesteld of Buraflex hetzelfde orgaan is als Burafex (door dat P.V. waarin het fout staat). En omdat Libert in interviews altijd over Burafex spreekt.
2) Omdat de site een zoekfunctie heeft. Als iemand op Burafex zoekt dan komt hij/zij de posts over Buraflex niet tegen. Wat jammer is voor toekomstige zoekopdrachten.

Het gaat inderdaad om hetzelfde bedrijf. Betrokkene zal de L wel kunnen uitspreken vermoed ik? Ik begrijp uw opmerking onder punt
2.

Ben wrote:

Ja, maar het is niet omdat het in een pv of een verslag van een verhoor verkeerd geschreven is, dat het daarom opeens de juiste schrijfwijze is. Zoals gezegd; BURAFEX is een afkorting en die afkorting staat voor Bureau des Affaires Extérieurs.

Bewaar nu even uw kalmte, Ben. Anders staat het misschien voor Bureau des Affaires Flexible. ;-)

Ik ben steeds voorstander dat de verhoorde steeds zelf lezing krijgt van zijn verklaring ipv voorlezing. De verhoorde heeft het recht om zijn verklaring te laten aanpassen en/of te verbeteren. Ik ga nu niet achterhalen of de speurder die betrokkene verhoorde al dan niet arthrose in de vingers had.

In deze wil ik gerust overleggen met Cobra om u de benaming te laten aanpassen in het kader zoals zenga beschreef ivm de zoekopdracht op het forum.

686

(540 replies, posted in Hypotheses)

Tru Dat wrote:

Het is een mooi verhaal en respect voor het vele werk.
Maar ...
Ineens kan Cobra wel duidelijk schrijven.

Met verwijzing naar mijn onderstaand bericht.

Bossi wrote:

Het neemt ook niet weg dat ik mij bij enkele forumgebruikers kan aansluiten inzake de berichtgevingen uitgaande Cobra. Ik ben niet de enige die hem ondertussen adviseerde tot rust en kalmte wat zijn berichten ook ten goede zou komen

Bijgevolg verleen ik eveneens mijn medewerking aan Cobra voorwat ook de leesbaarheid betreft van zijn berichten.

Tru Dat wrote:

Ineens is insider wel welkom.

Uit welke van al mijn voorgaande berichten kan u mij ten laste leggen waar ik geschreven heb dat Insider ineens wel welkom is?

687

(540 replies, posted in Hypotheses)

Ben wrote:
Bossi wrote:

BURAFLEX is de juiste benaming ( dossier WNP )

De juiste naam is BURAFEX (Bureau des Affaires extérieures).

Zenga wrote:

Bossi, is er een reden waarom je Buraflex blijft gebruiken ipv Burafex?

Ben en Zenga,

Lezen jullie onze berichten en de redenen waarom wij die benaming handteren? Ter bijkomende informatie werd deze benaming ook geacteerd door de heer Willy Acke. Waarom zoveel belangstelling daarover? Voor ons is dit van minder belang. Nogmaals, staat in het verhoor van Michel Libert verschillende malen vermeld. Een virtuele structuur in de misdaad net zoals de benaming PIO.

688

(540 replies, posted in Hypotheses)

INKOMEND BERICHT UITGAANDE COBRA, 23.01.2018 om 07.43 uur

insider:

1. Tijdens het jaar 1973 (voor mijn tijd) kwamen de eerste geruchten van de voorbereiding van een staatsgreep (operation bleu) met o.a. Leon Finné en de gouverneur van de Nationale bank en nog tiental anderen (waaronder iemand van de staf van het Paleis)

2. In 1976: was deze geruchtenmolen al minder, gezien hun  "orgieën" bezigheden en vooral de grootste Belgische oplichting (ken er nog betere) Eurosystem onder het goedkeurend oog van het Paleis.

3. in 1979: een geheim akkoord tussen VDB en Minister P. Moureau komt aan het licht dankzij Smets die de Serge (de broer van ..) inlicht. Staatsgreep in de frigo.

4. Smets had ondertussen Lammers bij zijn "ballen" door een poging tot ontvoering enz. van P. Moureau te laten lekken.

5. Smets amuseerde zich rot bij de Pour (beetje lokkertje spelen met staatsgreep verhalen)

6. Maar dan krijgt hij zowaar een tik van de Bonvoisin. Smets een  filosoof nota bene (screening?? gestudeerd aan de KU Leuven) toen hij een duplicaat bovenhaalde van een geheime Zwitserse bankrekening van Pour. Smets, op zijn lik getreden, vergeet en vergeeft nooit en de Bonvoisin krijgt er nog een vijand bovenop (had al last met Raes) Toen heeft Smets beslist om de extreem-rechtse boom om te kappen. Wraak is een fanatisch motief. En toen heeft Smets besloten cavalier seul te gaan en de Bonvoisin eens van zijn eigen poepke te laten ruiken. (natuurlijk met de zegen van Raes) en het spel zat op de ketel.

7. 1980; Smets ondertussen commissaris, (driedubbel agent als het maar opbracht) begint aan zijn finale , trapt naar Charleroi ( uit het oog uit het hart) komt via de grote poort terug ( geheime cel van 5 man  V.I.P. protectie. Deze geheime cel van 5 WNP'ers worden door 2 Mossad agenten getraind.

8. 1981: intrede van "KEIZER" Gol( ex-maoist ULB familienaam tot 1.08.1939 = Goldstein): begint direct met een flinke vriendschap met Smets (die wordt nog enige tijd zijn privé chauffeur) en neemt Beaurir op in zijn select clubje ook ene Didier Reynders (zijn gedoodverfde opvolger) en Claude Leroy (zijn gedoodverfde P.G. Bxl) en daarrond draait ene Cobra (clearance  "O"=> mocht alle lokalen betreden. Alle vieze vuile smerige zaakjes meegemaakt. Nooit niet willen aan meedoen. Dankzij mijne "loodgieter" ene René Hacquin (heb hem de piste van de staatsgreep gegeven) was cobra enigszins safe.

Dat jaar begint de staatsgreep terug. Idee : via het misbruiken van de extreem-rechtse groeperingen van  de Bonvoisin en VDB het vuile werk laten doen, dan ze publiek te laten ontmaskeren en de vrije "plaatsen" innemen door eigen gezinde (lees JOODSE) mensen binnen de macht. Creëren van een nieuwe P2 en P7 alleen met mensen met joodse inslag. Dat was de opzet met a little help from my friends : de MOSSAD (o.a. fondsen via Félix P. + financieel gesjoemel Kirschen affaire en Madame Champage affaire waar Leroy zijn broek en zijn carrière aan verbrand maar blijft na zijn veroordeling verder werken voor GOL)

9.1983: op een bijeenkomst in december 1983 waren de horde journalisten weer al eens aan het zagen aan de kop van Gol over de bende. Geagiteerd draait Gol zich om en zegt met irriterende stem: et alors que ce que cela signifie, quelque dizaines de mort pour un but......en plotseling beseft hij dat hij door zijn kalmte te verliezen te ver was gegaan.EN IEDEREEN WIST HET. GOL KENT DE BENDE.  en ondertussen kabbelen de besprekingen in een kasteeldomein “De Mol" op het kruispunt Meerdaalhoflaan / Tiensesteenweg te Heverlee verder met Louis Michel[/b als moderator en met ene [b]Latinus als chauffeur.

1981-1983: bendes: totaal 15 man X200.000 BF/man/maand X 48 maanden 81-82-83-84 (CCC= 15 man , 3 units) = 144.000.000 BF exact het bedrag dat Charly Depauw en Blaton betaalden in 1981 aan ene notaris LEFERE (die dan zelf werd afgedreigd door Dewit (kennis van Latinus) en haar vriend (Fourez)

Vanaf maart 1981: stay-behind team Nato (Haig) diefstal van telexen (voorzien plan CIA) einde operatie: einde 1983 => Latinus verraadt de WNP aan Marnette.

1984: februari tijdens bal van de PRL in Ottignies : Latinus (PRL parij kaart) verlaat het bal goedgemutst met 120.000 BF in zijn geldbeugel (was zo iets waar men de briefjes kon doorsteken) gaat later op visite bij Le Chat (staatsveiligheid) wordt verhoord en laat het geld zien. Le Chat viel bijna van zijn stoel want in al die jaren dat hij Latinus heeft  gekend alleen met geldproblemen. ..... en de staatsgreep besprekingen kabbelen verder.

En dan gebeurt een niet voorziene scenario : Latinus wordt vermoord door een bende van de SV (staatsveiligheid) volgens Lekeu door de Mossad omdat Latinus solo slim speelde met zijn eigen "illegale stay-behind" : de GAP. Dus weg peetvader van de opdrachten via Buraflex.. Wie gaat nu de lucratieve opdrachten binnenbrengen.

1985. Jean Bultot zoekt nieuwe experts voor een nieuwe bende: veel geschiet en weinig buit (verklaring van esbroeck): 500.000 BF/man/maand en als iemand hem vraagt van waar dat geld komt antwoordt Bultot : van de premie van Delhaize????. Bultot moest per maand 23.000 BF afdokken voor zijn boot in Zuid-Frankrijk en andere vaste kosten en verdiende niet genoeg. Moest bijklussen met schietevenementen te geven ( kwam daar Bouhouche , Buslik enz. tegen) maar had wel een gezonde wipaffaire met DODO ( vrouw van Leroy) + zijn eigen madam (p.s. waar die mannen den tijd vonden niet te geloven)
Kort en bondig : een nieuwe bende met een doel: zich tegen de vroegere broodheren verzetten en door hetzelfde te doen als de oude bendes (waren er 3 tussen 1981-1983) waarvan Aalst er ééntje is die niet voorzien was (moest de dag na Overijse plaatsgrijpen)

1984: Zoals voorzien wordt de CCC door Latinus geactiveerd ( Chili vergadering CIA enz) met 3 units van 5 man: operatoren, back up, en info) operatie: pipeline opblazen en dit verdoezelen door meerdere bomaanslagen. Niet ingecalculeerd: 2 doden. einde van de operatie; einde 1985. (voor de operatoren want de anderen nooit opgepakt) en de staatsgreep besprekingen zelfs na verdwijnen van Beaurir gaan nog steeds de goede weg op.

1985: einde CCC, einde overvallen. bezinningstijd van 2 maanden.

1986: operatie dammage control en de staatsgreep besprekingen worden in een plan omgezet. Datum: 17 september 1987 om 10.00 hr. Stand-by 9.00 . Alle RW's en Mil aan de ambassades en al de instellingen; mobiel legioen met special forces in de kazerne Dailly en Etterbeek.

1987: Ergens in maart landt er een man, cultureel attaché verbonden aan de Ambassade van Moskou. Zijn naam= Vladimir Poetin ; luitenant KGB met één missie; een einde te maken  aan die staatsgreep geruchten , een slapende cel activeren en de banden met de rooien op politiek vlak verstevigen.

Gedurende dat jaar komen er verschillende geheime besprekingen (waar zelfs de SV niets van wist behalve één "niet gekende cel") met Poetin en generaal WIlliams T Schaft V, director CIA operations overseas ( één van de 4 adjuncten van CIA Boss Bill Casey). mandaat van Williams: 1984 tot 1988.

17 september 1987: de 2 "generaals" wachten tevergeefs op de minister die nooit kwam opdagen. Zijn verhaal was uit . Werd daarachter veel "ziek".

1988: 2 mensen verlaten België : >Poetin na 16 maanden : opdracht vervult, Williams: teruggeroepen naar de Farm. Einde staatsgreep.

Kan men dat bewijzen?? Zijn daar transcripts van?? Alleen diegenen die geroepen waren om de staatsgreep (waren 5 personen) te verhinderen weten dit. Voor de anderen is dat het zoveelste verhaal in een soap serie (lijkt wel familie) en toch hebben wij één getuige: Amory die wist en dat ook getuigde voor de bendecommissie.

Vraag is en blijft: Hoe wist Amory deze datum en van wie? Niet van ons. Dus was er nog een ander team (waarvan wij zelfs niets afwisten) bezig met dezelfde info.

Gekke wereld. Spy world.

The end:

Volgens info : SDRA9 = de vuilnis ophalers ( trash team ) zijn van die gasten die niezen en je bent  "verdwenen".

689

(540 replies, posted in Hypotheses)

Zonder dank en met volle overtuiging gedaan. We gaan erachteraan! We voelen het ons verplicht. Niet alleen voor de slachtoffers en nabestaanden.

Met diep respect voor Substituut Procureur Generaal, Willy Acke die hiervoor zijn leven gegeven heeft. Zeer verdachte omstandigheden, doch met de stempel suïcide op het dossier.

2 verdachte personen in de onmiddellijke omgeving. Staatsveiligheid? We werken...

690

(540 replies, posted in Hypotheses)

INKOMEND BERICHT UITGAANDE COBRA, 23.01.2018 om 02.51 uur

INSIDER:

1. BURAFLEX is de juiste benaming ( dossier WNP )

2. Mr. Eric Guillaume was geen alias maar een vriend van Leo Finné en de kliek de bonvoisin (samen met 6 anderen hebben ze en firma opgericht atraco.)

3. Beijer heeft Bouchouche” gegeven”: Bouchouche had 50 leden met fichebak gestolen toen hij Ari verliet

4. Bouchouche  liet leden van deze WNP filiatures doen voor ARI

5. Bouchouche ( “Titische=> alias WNP) met Lekeu,BeijerCammerman  en zijn vriend cmd François deden prive filiatures voor Guy Eaton ( vooral de lucratieve hennep trafieken)

6. Bouchouche kende Bultot ( die minderjarigen bracht bij de roze balletten) en werd de leverancier van dope ( cocaïne) voor de balletten

7. Bouchouche en co. Deden prive filiatures in verband met gevoelige info ( verkregen via hun coke contacten bij de roze balletten)

8. Generaal Beaurir stuurde kol Vernaillen naar de BND om zogenaamd de boel op te kuisen maar in werkelijk om de fichebak te stelen van  Bouchouhce and co ( waar Beaurir ook in stond) wat Vernaillen deed ( maar in bijzijn van Goffinon). De fichebak is NOOIT teruggevonden tot 2 weken geleden zomaar out of the blue.

9. Bouchouche heeft dan maar een strafexpeditie naar Vernaillen gestuurd ( niet omdat de BND werd opgedoekt maar omdat de “bende" ( jawel de 1ste bende) haar “protecties “ (lees fichebak) kwijt waren (nodig voor latere ‘operaties’)

10. Kol Vernaillen zou later nog enkele blaadjes ( 3 tientallen jaren plots teruggevonden) uit de prive agenda van Tuma (Israëli) gescheurd hebben op vraag van “hogerhand” een bevel is een bevel.

11. Deprêtre die van zijn oren ging maken omdat partousist en leverancier van minderjarigen, jeugdrechter Jacques Agneessens werd gepromoveerd tot Procureur-Generaal van het Hof van Beroep in Bergen ( waar hij door zijn “optreden” de bende van de Borinage = sommige leden= bendeleden vrij kreeg (daarom gepromoveerd) kreeg een serieuse verwittiging toen iemand in zijn  naaste familie geëxecuteerd werd in Overijse. (dus bezit van dossiers en video was zelfs niet genoeg voor de bende)

12. Sommigen waren dus dader en slachtoffer

13. In Overijse erkende een kassiester een RW’er van Overijse !!

14. In Overijse waren 2 auto’s en 4 bendeleden ( 3 getuigen !!!!!)

15. In Overijse was er eentje (reus met de riot gun)die nog nooit aan een overval had deelgenomen (was simpel van geest) was dronken = Christian B. ( was soms zo dronken dat Patrick (Pilarski ) moest inspringen.

16. Aalst had nooit mogen gebeuren: bende werd aangegeven door een infiltrant ( Vlaams sprekend nog wel) extreem-rechts op 3 september 1985 maar door de trein der traagheid (GD officier) kwam er geen verder nuttig onderzoek (cel wist van niks)

17. Aalst was een inside job: het ODM ( marsbevel werd gegeven door Buraflex  via BKA

Wat en wie is BKA >>>> check eens google ( je gaat versteld staan)

18.  Verhoor van Mr.Libert door delta 11 mei 1989: overhandigt een foto ontvangen van een onbekende op zijn werkplaats voor zijn aanhouding in 1986. Foto vertoont een manspersoon met een riot gun zou dader van Aalst zijn. En,  foto nu ??

1. Nog straffer: in kelder van de woning van Van Vinck (ex para , vriend van Latinus, woonde naast de moeder van Latinus) wordt een vuilniszak gevonden met 200 gr springstof in militaire originele verpakking  en een anti-persoonsmijn met springstof uit de 2de W.O. =GLADIO

Van Vinck verdoofd geweest met een gasbom bedreigd door C. Elnikoff

Op 1/10/1987 verhangen gevonden : zelfde Modus Operandi dan Latinus

2. Kan het nog straffer; Achille Haemers : informant BOB leuven. Patrick Haemers in gesprek met Achille : “ ils nous ont bien payé" (ze hebben ons goed betaald)  als opdrachtgevers citeert hij Meester Van der Elst + aantal Franstalige juristen van de CEPIC ( JF DUMONT)  Jean Gol, André Cools, Willy De Clercq ( quand ils sont ensemble, ces ont comme des fous = als ze samen zijn gedragen ze zich als zotten) 62 miljoen losgeld: 50 miljoen naar garantiefonds bij de nationale bank voor de gijzeling van politici…..

3. Marbaix : enige GD bij WNP: alhoewel men reeds in 1983 weet dat er iets mis is laat men hem tot midden 1986 gerust.( zat op info)

4. Verlaat de GD en mag direct werken bij Bob Lovigny (de prive dedective van Dr.pinon)

5. Namen die circuleren: Dossogne, De Bonvoisin, Bouchouche, Calmette, Smets, Barbier, Lammers, Debondt, Vandermeiren, De Jode, Van Engeland, Jacques  Lagasse………+notoire gangsters: Balou, Vittorio, Papadopoulous, Patrick Pilarski (vriend van Haemers), Nieuwe Haemers gang ( Patrick, Eric,Smars, Cilioni)

6. Bijkomende info:: tijdens de Pastorale zaten Smets en zijn chauffeur Calmette in een auto om de WNP op te pakken.

7. Om te besluiten: Bouchouche was de man van de DEA. Hij was de man die zorgde voor de Belgian Gate ( Iran gate) .Het ging om drugs voor wapens en in het rand met het elimineren van targets door een scenario van extreem-rechts invloed met het oog op een staatsgreep dat enkel tot doel had de drugstrafieken van de DEA ( en MOSSAD) te maskeren en REAGAN zijn obsessies uit te voeren: geen communisten in zijn achtertuin en alle rooien buiten in West-Europa ( Aginter)

WAS NIETS ANDERS DAN EEN BELGIAN GATE ( zelfde scenario als de Iran Gate )met een snuifje erotische, financiële, gerechtelijke chantages ( protectie tot in het Paleis)

8. En voor die cowboy zijn obsessies te verwezenlijken werden democratische landen  het doelwit van een nooit geziene terreur.