11

(1 replies, posted in Bibliografie)

'Slaap zacht!' de titel maakt dat ik gruwel. Heeft iemand dit boek gelezen? Dus die oplichter, sjacheraar, charlatan, misbruiker, rotte zakenman, crimineel is weer op vrije voeten sinds 2006? In België komt het uitvoeren van de wet op voorwaardelijke invrijheidstelling (vroegere Wet Lejeune) goed uit voor een varken als Nihoul.

http://img.2dehands.be/f/normal/86761995-michel-nihoul-slaap-zacht.jpg

12

(19 replies, posted in Bibliografie)

Ben op zoek naar de film 'Le Bal Masque' van Julien Vrebos. Weet iemand waar ik de DVD via internet kan kopen? Tweedehands is ook goed.

13

(62 replies, posted in Roze Balletten)

patrickhaemers, bedankt voor het posten van de link naar De X Dossiers. Zeer interessant.

Ik ben verheugd dat ik in de VS woon en niet meer in Belgie. Men zegt vaak 'Amerika is een jong land met een beperkte geschiedenis'. Laat me niet lachen, Belgie werd opgericht in 1830, dat is zowat 54 jaar na het ontstaan van de VS. Belgie is dus een jongere staat! Het wordt tijd dat die monarchie wordt afgeschaft. Het kost de Staatskas alleen maar pakken geld, en dat zijn uiteindelijk jullie duurzaam verdiende centjes.

Natuurlijk kon het Dossier X en de uitlopers ervan, de Belgische Staat stilaan beginnen ondermijnen. Als dat ondertussen al niet gebeurt is...

Zal hierover een ander topic openen, want ik vermoed dat dit weleens een lange discussie kan worden...

14

(62 replies, posted in Roze Balletten)

En als het Bende van Nijvel-dossier niet wordt opgelost of daders worden niet gevonden, dan zal de legende de feiten vervangen en op die manier verder bestaan in verhalen en geschriften. Dit moet ten allen koste vermeden worden.

15

(62 replies, posted in Roze Balletten)

Truth is stranger than fiction. U hoeft zelfs Markies De Sade niet gelezen te hebben. Het feit dat dat boek met zijn gekende inhoud bestaat en aan een menselijk brein is ontsproten, zegt genoeg. U kunt het zo gek niet bedenken of mensen doen het.

In verband met die getuigenissen van dossier X. U kunt natuurlijk niet naar de wereld kijken doorheen een zwart/wit bril. De realiteit bestaat uit grijze schakeringen, niet simpelweg zwart of wit. Maar zo kan een feestje dat vrij onschuldig begint, uitmonden in een angstaanjagende gebeurtenis. En zeker voor een kind. Men heeft gedronken, men gaat vuurwapens hanteren in het prive woud, men voelt zich onaantastbaar, en van het een komt het ander...

Er zijn teveel details die kloppen in die getuigenissen om ze zomaar van de tafel te schuiven.

16

(270 replies, posted in 1985)

Gewetenloosheid (al dan niet tijdelijk) is aanwezig. Kan niet anders.

17

(62 replies, posted in Roze Balletten)

Vergeten te vermelden dat U via de link ook een uitgebreide biografie kan lezen van elke politicus, zakenman of persoon met adelijke titel die in het Dossier X vernoemd wordt. Dit alles maakt de gekende feiten en het verdoezelen ervan zeer onaanvaardbaar. U mag nu al beginnen brullen van onmacht!

18

(62 replies, posted in Roze Balletten)

Via onderstaande link beland U op een pagina van het 'Institute for the Study of Globalization and Covert Politics'. Deze website is een MUST voor alle lezers van bendevannijvel.com. Alle info en artikels zijn in het Engels, omdat men in de 'Angelsaksische' landen meer open staat voor samenzweringstheorieen, geheime organisaties e.d. In Belgie, Nederland en Frankrijk is daar in het midden van de jaren 90 wel grondig verandering in gekomen dankzij het gedeeltelijk openbaar maken van bepaalde politieke affaires en complotten.

Via onderstaande link kan je alle 'X' getuigenissen van de zaak Dutroux lezen. Alle namen die in het dossier door getuigen werden vernoemd, staan erin vermeld. Dit in tegenstelling tot de conventionele media die geen namen kunnen bekendmaken omwille van verdere gerechtelijke aansprakelijkheid en vervolging ('liability' in het Engels).

Hierbij moeten ook alle lezers gewaarschuwd worden over het onnoemelijke kwaad dat in het relaas van de X getuigen zijn ware gelaat toont. De getuigenissen zijn sterk visueel, geen enkel detail wordt weerhouden. U zult tranen in de ogen krijgen en de woede voelen opwellen. Als het al een geruststelling mag wezen, weet dat U niet alleen dergelijke gevoelens moet doormaken. Tal van andere lezers zullen dat ook doen. Ik zou zeggen, leid de opkomende woede in de juiste richting. Een positieve richting.

Ook moet men rekening houden met het feit dat bepaalde getuigenissen misschien zijn aangedikt, of dat getuigen zich niet alles even klaar en duidelijk kunnen herinneren (sommige waren slechts enkele jaren jong). Ook is het zo dat sommige getuigen door herhaaldelijk misbruik op jonge en latere leeftijd, in de psychiatrie zijn belandt en niet alles hen even helder voor de ogen komt. Toch staat het buiten kijf dat de getuigen van het dossier X onmenselijk gruwelijkheden hebben doorstaan. Ook al is slechts 10% de waarheid, dan nog is het een getuigenis van zware misdaden die tot nog toe onbestraft zijn kunnen doorgaan.

19

(316 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Wat is absoluut noodzakelijk om een doorbraak te forceren ivm het onderzoek naar de identiteit van het skelet?

  • Herkomst

  • Geslacht

  • Leeftijd

  • Grootte/Lengte/dimensies

  • Datum of tijdspanne van overlijden

  • Doodsoorzaak (als het lijk verplaatst werd en beenderen door elkaar gehaald, dan zal het zoeken naar mogelijke doodsoorzaak moeilijker zijn, niet?)

Wat zie ik over het hoofd?

20

(54 replies, posted in Bewijsstukken)

Dat klopt maar de Bende van Nijvel heeft geen bommen gebruikt, toch?