21

(491 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Wij niet neen, ik dacht dat de eigenaars gekend waren bij de cel (ben daar niet zeker van). In ieder geval het waren er ongeveer 30 in België. Niet vergeten dat ze vooral in Italie gebruikt werden door politiediensten. De enige link die via het dossier zou kunnen gemaakt worden is naar een Italiaan in de omgeving van Haemers. En dan komen we automatisch bij dit terecht » Forum

Dit is de enige link die ik zie.

Ik zal hier nog een mogelijke hypothese aan toevoegen. Op het moment dat David wist dat zijn schutter Haemers was is hij daarover een verklaring gaan afleggen maar hij kreeg onmiddellijk het antwoord: "Dat kan niet want die zat toen in de gevangenis". (Was het van Sack dat hij dat antwoord kreeg? Terug op te zoeken.) Dit bleek dus niet te kloppen.

Ikzelf vermoed dat men voor Haemers een veel sterker alibi verzonnen had. Kort voor de feiten pleegde Haemers een spectaculaire overval. Men wist met grote zekerheid dat men Haemers zou moeten gaan schaduwen na die overval. De mensen die hem moesten volgen hadden dus kunnen getuigen. Het kan Haemers niet zijn want die werd de klok rond door ons gevolgd. Ik zou dus graag eens weten door wie Haemers na die overval gevolgd werd.

Ik weet dat dit wellicht ver gezocht is, maar toch. Ik had alvast de indruk dat er mogelijk een bevel was "do not arrest Haemers". Vandaar het antwoord: "Dat kan niet want die zat in de gevangenis". Welke uitleg hebben we hier anders voor? (Gewoon een vergissing?)

22

(784 replies, posted in 1982)

Ik denk dat ze het hier al gezegd hebben maar er ligt nog altijd veel geld te wachten op diegene die het opgelost heeft. En stop met schelden aub.

23

(784 replies, posted in 1982)

The End, wat die "Top secret" papieren betreft , hoe zeker ben jij dat het niet om vervalsingen gaat ? Zelfs de grote namen bij de staatsveiligheid wisten op een bepaald moment niet meer of ze echte of vervalste docs in handen hadden, hoe zou jij het dan weten?
Trouwens, die diensten waren zo gecompartimenteerd dat A van B niet wist waar hij mee bezig was.

"Wat weet u van de speciale sectie SS P? ( Bouten)
Kausse: "Eigenlijk niet veel. De cel hield zich volgens de ene met de bescherming van vips bezig, volgens anderen met extreem rechts, hoewel wij, de specialisten ter zake, er nooit over geïnformeerd werden. De diensten waren gecompartimenteerd. In die periode fungeerde Smets vaak als bodyguard van minister Gol en van de Israëlische ambassadeur. Kwatongen beweren dat de SS “P” zich ook bezighield met de uitvoering van vuile karweien. Maar ik heb daar geen bewijzen van.’"

Intussen heeft de huidige onderzoeksrechter een gesprek gehad met Bouten, dan zal hij haar ongetwijfeld dit verteld hebben:
Kausse:
" Zo wou ik eens aan de onderzoeksrechter in Nijvel documenten tonen afkomstig van een buitenlandse geheime dienst die een licht konden werpen op de aanslagen in Waals-Brabant. De BOB’ers Bihay en Balfroid, die eerder rapporteerden over de link tussen de Bulgaarse geheime dienst en enkele Belgische wapenhandelaars met extreem rechtse sympathieën, zaten in het bureau van de onderzoeksrechter, toen Deprêtre furieus binnenstapte en hen vroeg waarom ze mij ondervroegen. Ik had er schoon genoeg van en grabbelde mijn documenten bij elkaar en blies de aftocht."

Ondertussen is Bulgarije lid van de EU dus.......

24

(784 replies, posted in 1982)

Misschien moeten we eens beginnen bij het begin. Zijn alle genoemde feiten Bendefeiten of niet? Ik dacht van niet. Daarnaast zijn er ook feiten die niet bij de Bendefeiten geplaatst werden maar ze in mijn ogen toch zijn.

Indien in het geplande takenpakket ' Verhuur van wapens aan criminelen" stond ( hetgeen ik vermoed) dan hebben we een probleem.
Dan zijn we in de val getrapt die men voor ons gespannen heeft. Waarom anders al die moeite doen voor het bewaren van wapens en ze dan nog laten ontdekken samen in één zak? We hebben zo wie zo een probleem omdat we absoluut niet zeker zijn van de ballistische gegevens . Dat staat vast, dat is bewezen. Ook het gedrag van de mannen die de wapens hanteerden staat ter discussie.

25

(491 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Trobken wrote:

Gaan we die wetenschap ontkrachten door hier blijven welles-nietes te spelen door te blijven gokken of het al dan niet Libert is.

Dat durven ze hier, daarom heb ik lang verzwegen wat mijn wetenschappelijke "expertise" - om het met een veel te groot woord te noemen - was. En dat durven ze niet alleen hier, dat durft het gerecht heden ten dage zelfs. Voorbeeld hiervan is de leugendetector die nog steeds gebruikt wordt. Ik vind dat schandalig.

Oven welke tweede foto hebben we het hier, de foto die ooit in NEM verschenen is (Bouhouche en co in ganzenpas)?

26

(784 replies, posted in 1982)

Het probleem is een beetje dat de persoon van The End niet los te koppelen is van de feiten. Ik leg uit. The End is noch mijn vriend noch mijn vijand maar.... Het is al meerdere keren voorgevallen dat The End een verhaal of deel van een verhaal brengt dat ik door en door ken. Maar als ik dan de versie van The End lees dan is dat verhaal in zodanige stijl verteld dat ik het niet herken. Ik moet dan puzzelen en puzzelen tot ik eindelijk weet.......ah ja, dat is het wat hij wil zeggen. Nochtans bestond een deel van mijn prof. loopbaan uit teksten analyseren. Trouwens, God mag weten over welke teksten of documenten The End beschikt. Wat mij betreft zijn die teksten in de verkeerde handen beland. Met verkeerde handen bedoel ik, ik persoonlijk kom er geen meter verder mee. Ik denk dat The End zijn kwaliteiten op een ander vlak liggen m.a.w. The End is niet de vlotste schrijver. Dat weet hij zelf ook wel denk ik. Niet dat hij daarom meer of minder waard is in mijn ogen. Mijn eigen kleinkind is meer dan gemiddeld begaafd, veel meer zelfs, maar ze kan niet lezen. Andere kinderen roepen dan dat ze dom is. De kunst is dus niet alleen weten, de kunst is hier veeleer weten over te brengen. En dat is niet het enige probleem, want je moet ook nog creatief genoeg zijn om rond gevoelige info te dansen. Bovendien kan je geen namen noemen. Dat dit een moeilijke opgave is begrijp ik heus wel. Ik denk, vermoed, dat hetgeen ik hierboven probeerde uit te leggen de mening van een aantal mensen is. Jammer genoeg is dat voor anderen  een reden om over te gaan tot de grofste beledigingen. Dat is absoluut niet nodig. Ik hoop dat ik niet te dikwijls tot die laatste categorie behoorde. En indien wel, mijn excuses

27

(491 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Je schrijft dat je op een academie zit, mss kan je de foto daar eens laten bekijken door een aantal mensen en ons eens laten weten hoeveel mensen er daar beweren dat het om dezelfde man gaat. Zou gewoon eens interessant zijn als experiment. Je moet mij niet meer overtuigen van het feit dat elke mens anders "ziet". Een deel van mensen met autisme bijvoorbeeld zien ongelofelijk in detail. Zien zelfs in één oogopslag hoeveel lucifers er in een doosje zitten als je ze uitstrooit. Of horen dingen die wij niet horen ... hetgeen natuurlijk spijtig genoeg tot overprikkeling gaat leiden (lijden). Maar dat is een ander hoofdstuk. Dus ja, waarom de foto eens niet laten bekijken door mensen met andere kwaliteiten dan de doorsnee van ons.

28

(491 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Had ik al gedaan.

29

(491 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Ik had ook een probleem met de oren MAAR ik heb het lang geleden uitgeprobeerd, door de druk van de pruik kunnen de oren naar voor komen. Zeker als je die vlak voor de foto nog eens naar voren trekt zodat je eigen haar er niet onderuit komt. Klinkt mss belachelijk maar is een feit.

30

(784 replies, posted in 1982)

In je voorlaatste post schrijf je " SV moet de SSP oprichten." Kan je mss eens beginnen met uitleggen  waarom of van wie.
En dan heb ik nog een vraag voor jou, speelde de staatsveiligheid onder één hoedje met het SIE ? Ik begin te vermoeden dat bepaalde journalisten documenten hadden die zelfs Lynna niet bezat. Dat zou mij niet verbazen gezien de grote ruzie bij de staatsveiligheid hierover. Misschien moet jij eens uit je comfortzone komen wat dat betreft.

Indien wat jij in je laatste post beweerde klopt, dan hebben we niet alleen Beersel opgelost maar ook de dood van Finné en dan is het zonneklaar op wiens bevel Finné zijn honden dood geschoten werden. Daarmee is dan ook het verband tussen top secret documenten, SSP en de bende grotendeels uitgelegd.

En nu maar hopen dat die "bende" het nooit in zijn hoofd gehaald  heeft twee fora op te richten. Mocht ik voor staatsveiligheid gewerkt hebben, ik zou een forum opgericht hebben. En ik zou zelfs al eens bij The End aan de deur gestaan hebben ( smiley)