11

(134 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Waarom dát dossier? Terwijl er bij nog anderen ook een kopie zou liggen. Zou er bij David niet meer te rapen vallen of heeft die iets niet wat daar wél in zit? Als we weten waarom dát dossier weten we meer. Misschien de copies van iedereen is proberen vergelijken?

12

(491 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Aan welke boom zijn ze nu aan het schudden in de hoop dat er iets uitvalt?

13

(91 replies, posted in Magistraten)

Quid pro quo
Uitspraak: [kwit - proo - kwoo]
Herkomst: Latijn
Voor wat hoort wat Uitdrukking

6 definities op Encyclo:

  • Iets voor iets Voor wat hoort wat?

  • Voor wat hoort wat. Verbintenissenrecht. Bij een overeenkomst is er altijd een tegenprestatie.

  • of Do ut des. Voor wat, hoort wat. of Ik geef, opdat jij geeft. Vooral van toepassing op de relatie van de Romeinen met hun goden. De Romeinen gaven offers aan de ...

  • Voor wat hoort wat of het ene voor het andere.

  • Rechtswetenschap: Latijn: iets voor iets anders. Aanbod of opoffering in ruil voor een aanbod of opoffering van een ander. ...

"Quid?" betekent: geef eens wat meer uitleg, so what, wat betekent dit, enz

14

(313 replies, posted in Slachtoffers)

Afgaande op de foto's zijn de ramen van de krantenwinkel intact. Dat wil dus zeggen dat alle schoten op Finné raak waren en er geen enkele hagelbol ernaast gevlogen is.

15

(313 replies, posted in Slachtoffers)

Ik heb het hier al eens geschreven maar Finné beschikte (volgens wat ik hier lees) over een autotelefoon. Iemand heeft zelfs aangehaald dat hij daarvoor zou neergeschoten zijn omdat hij wilde bellen. Destijds was daar een 'enorme' antenne voor nodig. Deze vind ik niet terug op alle foto's die ik al gezien heb van de wagen naast hem. Bestond er een model autotelefoon zonder antenne? Zelfs een gewone autoradio had toen behoefte aan een antenne van +/- een meter. Of bestonden er in die tijd al inschuifbare antennes? Of stond zijn telefoon in een andere wagen die hij bezat? Gewoon iets wat ik vreemd vind.

16

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

In die tijd was iedereen boven 1m80 een reus.

17

(43 replies, posted in Prullenbak)

Reneke wrote:

Die metadata zijn echt geen relevante informatie, zelfs al zouden de GPS-coördinaten er bij staan, wat kan je ermee aanvangen? Niets.

Ook niet als ze naar het privé adres van een persoon verwijzen ?

18

(43 replies, posted in Prullenbak)

Misschien zijn deze foto's wel interessant om 2x na te denken over wat je online zet ? Vergeet niet dat véél te traceren is. Als iemand hier op het forum de metadata achter de foto's kan achterhalen dan ook die 'bende die je gaat komen afknallen'.

19

(81 replies, posted in Algemeen)

The end beweert 1e hands materiaal te hebben.

20

(81 replies, posted in Algemeen)

Het is wel een feit dat een persoon die een wapen op zich gericht krijgt meestal meer focust op het wapen dan op de persoon die het hanteert.