1

(316 replies, posted in Onderzoeksdaden)

'k denk ook dat de speurders zelf niet van slechte wil zijn. Ik heb zo mijn vragen bij sommige conclusies die Vos trekt, bv. over 3 vaste bendeleden zoals hij in een reportage vermeld, maar die mens zit met een dossier van meer dan 20 jaar opgescheept en moet op een objectieve manier bewijzen vinden in dat kluwen.

Het valt mij op dat ze zeer terughoudend bericht geven over de opgravingen. Daar zijn meerdere mogelijke redenen voor. Enkele die me direct binnenschieten: niet voor de zoveelste keer valse hoop scheppen, of misschien zijn er nog altijd hooggeplaatste personen die "omzeild" moeten worden tot er genoeg objectief materiaal is om aan de wereld kenbaar te maken zonder interferentie van die duistere machten.

Als we niet meer kunnen steunen op de speurders, dan kan dit onderzoek evengoed sluiten. Dus laat ons maar hopen dat deze mensen het op een integere manier aanpakken en de klippen en valkuilen die vroeger genoeg opdoken omzeilen.

2

(316 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Interessante ontwikkeling. Ik heb het laatste jaar de site uitgepluisd, maar meen me niet te herinneren dat Daniël Blanchart ergens vermeld werd. Heeft iemand meer achtergrond over deze man?