11

(74 replies, posted in Andere Personen)

Ik denk niet dat Skyper en Wolf één en dezelfde persoon waren. Wolf zou zich - na een korte passage op de site van Les Tuéries - teruggetrokken hebben in een meer 'natuurlijke' omgeving. Heb ik ergens gelezen, kan dit niet verifiëren.

Misschien kan Michel (van Les Tuéries) hier iets meer duiding over geven ...

12

(1,135 replies, posted in 1983)

Er zijn er slechts 3 gezien maar wie heeft die dan gezien? Lacroix, verwikkeld in een vuurgevecht? Dan moet hij al bij al toch nog bijzonder opmerkzaam gebleven zijn. Ondanks de interessante 'technische' analyses van meerdere forumleden, blijf ik met een vraag zitten: drie mensen werden op beestachtige wijze afgemaakt, een vierde bleef gespaard. Werd(en) de killer(s) aangemaand om te stoppen gezien het bloedvergieten? Geen idee, maar het strookt niet echt met de modus operandi van echte killers: die zouden m.i. het werk volledig afmaken. Hadden ze ook al voordien en later nog gedaan.

13

(1,135 replies, posted in 1983)

Zou je denken, Maggoire ? Kan zijn maar mss ook niet. Te veel zogeheten 'toevalligheden' in dit dossier, het speuren kan nog eeuwenlang voortgezet worden.

14

(1,135 replies, posted in 1983)

Twee schutters betekent niet noodzakelijk twee killers. Drie ook niet ... maar als ze in Nijvel - zoals C.P. beweert - met drie waren en ze daar driest te keer gegaan zijn ... dan blijft mijn vraag nog steeds dezelfde: waarom Fourez, Dewit en Morue beestachtig afmaken en Lacroix niet?

Je zal met betere argumenten moeten afkomen, C.P..

15

(1,135 replies, posted in 1983)

Dat mag je me dan wel eens uitleggen, C.P.. De grote 'wie is wie' vraag: wie was er en wie heeft wat gedaan?

16

(1,135 replies, posted in 1983)

  • Morue: was (blijkbaar) in ziekteverlof - waarom en door wie opgeroepen voor deze interventie?

  • Morue: was (blijkbaar) od hoogte van dossiers die (on)rechtstreeks verband hielden met de Bende van Nijvel ... werd dit ooit geverifieerd?

  • Morue: had een slecht voorgevoel mbt zijn allerlaatste interventie ... had dit te maken met de ontsnapping van criminelen uit de gevangenis van Doornik?

  • Morue: beestachtig afgemaakt, zijn collega Lacroix niet. Toeval?

Vragen maar geen antwoorden ... de rode draad doorheen de hele Bende van Nijvel-saga, zeker?

17

(1,135 replies, posted in 1983)

De modus operandi, Ben. Ze hadden Lacroix kunnen doorzeven met kogels maar slechts één schampschot volstond. Ik beweer niet dat Lacroix 'medeplichtig' was; de daders hebben hem wel duidelijk gespaard. Al hou je jezelf voor dood, de moordenaar van Morue zou ongetwijfeld niet één maar meerdere schoten afgevuurd hebben om zeker te zijn.

18

(1,135 replies, posted in 1983)

Als je weet hoe Morue afgemaakt werd en Lacroix gespaard gebleven is ... Ik stel me daar wel vragen bij, ja.

19

(79 replies, posted in Magistraten)

Schrijf Troch af en gelijk ook Willy Acke. Wie durft het aan?

20

(1,135 replies, posted in 1983)

Braine L'Alleud. Eigenbrakel voor de ollanders onder ons. smile