21

(167 replies, posted in Organisaties)

Tiens, je kent een bepaalde locatie in Anderlecht als de binnenkant van jouw broekzak (vermoed ik). Waarom jouw kennis of inzichten niet eens bundelen want nu is het in het grote bos zoeken naar bomen ...

22

(43 replies, posted in Onderzoekspistes)

Als je daar van uitgaat (piste die ook Leo al lang en meermaals heeft aangehaald), dan blijft wel de vraag: hoe kan het dat die 'huurlingen' steeds onder de radar gebleven zijn. Al die moordpartijen: daar moeten qua organisatie en voorbereiding toch wel meerdere instanties bij betrokken geweest zijn. En die hebben dat dan tot in de perfectie kunnen (laten) uitvoeren ttz zonder al te veel sporen na te laten? Kan ik moeilijk bij, eerlijk gezegd ....

23

(91 replies, posted in Bewijsstukken)

Akkoord, maar jagers-/visserhoedje maakte deel uit van de vermomming. Denk niet dat de daders in het jagers- of stropersmilieu gezocht moeten worden.

24

(169 replies, posted in Getuigen)

Ben wrote:

Het is ook niet omdat de man op de grond lag, dat hij dood of gewond was.

Nee, ws gewoon een beetje rusten na zo'n exploot. Komaan hé zeg ...

25

(370 replies, posted in Andere Personen)

Een soort Vlaams Accent ... je moest eens weten hoeveel accenten wij hier hanteren (in Vlaanderen, bedoel ik) en hoezeer dat onderling verschilt. Volgens mij kan het ook Surinaams geweest zijn.

26

(34 replies, posted in Bewijsstukken)

Heeft Bouhouche ooit beweerd dat die pot bolognaise (niet) van hem was? En je moet het maar weten wanneer mevr. (of mr.) Bouhouche net spaghetti-saus gemaakt heeft zodat je tijdig dat wapen daarin kunt verbergen. Was dat een glazen pot? Ik vermoed van niet want dat steek je niet in de diepvries? Genoeg gekruid? Allicht wel, na het onderdompelen van dat wapen in die saus .... bizar verhaal, hoor, ik kan er echt niet bij.

27

(491 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Michel Libert heeft twee tegenstrijdige verklaringen via mail naar Hervé gestuurd wat de bewuste foto betreft. Heb ik al eerder gepost maar ga het bewuste bericht niet opzoeken. Hamvraag is : waarom ? Hij (ML) die toch altijd zeer gedetailleerd over personen, gebeurtenissen etc. kan uitweiden. Misschien kan Hervé zelf reageren.

28

(100 replies, posted in Roze Balletten)

Stierekwak ... hoe kun jij nu weten wat zich in dergelijke milieu's afgespeeld heeft? Dergelijke verhalen kunnen of zullen NOOIT objectief vastgesteld worden. Volg de actualiteit een beetje, Xenophon, en zelfs een opmerkzame speurneus als jij zal moeten vaststellen dat dergelijke doofpotoperaties of pogingen daartoe nog steeds brandend actueel zijn.

29

(89 replies, posted in Algemeen)

Ok ... je kent ongetwijfeld ook "Nightshift" van The Names ... zelfde periode, zelfde stijl, zelfde producer en Belgisch.

30

(89 replies, posted in Algemeen)

Joy Division - Twenty Four Hours

Van 1980, denk ik, maar pas in 1985 ontdekt. Klein tekstueel fragmentje:

"Let's take a ride out, see what we can find - a valueless collection of hopes and past desires"

Ian Curtis was een genie, maar geen Nostradamus. Dit klein stukje tekst is evenwel toch een beetje een samenvatting van heel het dossier Bende van Nijvel. Jammer maar helaas ...