151

(46 replies, posted in Andere Personen)

Dank je wel, dat is duidelijk. wink

152

(46 replies, posted in Andere Personen)

Ik herhaal mijn vraag: hadden die stommiteiten met wapens te maken?

153

(46 replies, posted in Andere Personen)

Bedankt voor uw getuigenis. Hadden die stommiteiten met wapens te maken?

154

(46 replies, posted in Andere Personen)

U vertelt ons geen nieuws, Fuck. Dat staat letterlijk op zijn Facebook-pagina. Vergeet niet dat zijn naam voorkomt in het Bendeonderzoek en dus verdient hij onze aandacht. Kunt u ons meer vertellen over Stefaan? Wat was zijn beroep?

155

(1,141 replies, posted in 1985)

the end wrote:

Reneke, ik bekijk het niet enkel op basis van een paar details. Wie het is die de wapens beheerde is onder het vele bagger in het dossier duidelijk (en het is "niet" Bouhouche). Het is dichter bij Mendez (duikers) te vinden, zie ook zijn reacties i.v.m. wapens en de aanslagen. Als Mendez belt i.v.m. wapens en de bende gaat het niet om "zijn" wapens maar wel om wapens die hij in zijn "handen" heeft gehad. Snap je waarom hij echt zenuwachtig werd?

In den Atelier of thuis bij Mendez, maakt niet uit. We zijn niet op zoek naar schuilplaatsen, maar naar de namen van de daders. the end, als jij via de Faul een dader kan aanduiden, dan ben ik zeer benieuwd wie dat kan zijn.

156

(1,141 replies, posted in 1985)

Maak een robotfoto van de daders in Waver en eentje van de mannen in Hoeilaart. Wel die robotfoto's zijn niet identiek. Dat kan enkel maar als er van ploeg gewisseld werd. Dat is de logica zelve.

157

(1,141 replies, posted in 1985)

the end wrote:

Dit vertelt veel over de grote dader op de "parking" met de RG2 die aanwijzingen gaf aan de dader met de RG1. Via de RG2 dader komt de Faul in Aalst terecht. In Overijse is er een getuige die een opmerkelijke opmerking maakt ivm een grote dader. Daarmee dat de beller daders kennis heeft over Overijse en weet wat er gaat gebeuren in Aalst. Hij zal ook de vluchtroute gepland hebben.

the end, ik denk dat je één bepaald wapen niet mag linken aan één bepaalde dader. Volgens mij werden de wapens na elke raid terug in bewaring gegeven bv. in den Atelier in Hoeilaart, waarna ze aan een andere groep daders werden doorgegeven.

Veranderen van groep, denk ik, werd meermaals toegepast. Bv. in Hoeilaart, tijdens het verwisselen van de nummerplaten, stapte ook een andere groep in de auto. Kijk maar eens naar de robotfoto's, dat zijn heel andere kerels. Ook Braine en Overijse, denk ik, waren niet dezelfde. Ergens onderweg werd de groep anders samengesteld. Kijk opnieuw eens naar de robotfoto's. Bovendien, the end, en dat heb jij zelf gezegd, want alleen jij hebt blijkbaar een getuige die dat gezien heeft, bovendien verwisselden ze tijdens de actie zelfs van wapens.

158

(1,141 replies, posted in 1985)

Correctie: ik bedoel de oude van Overijse. Van Braine weet ik niks. Ben overigens niet zeker dat dat dezelfde ploeg was. Maar er zit wel iets in mijn redenering, al zeg ik het zelf. De zigeuners van Hofstade die Overijse deden. Philippe De Staerke zie ik niet als uitvoerder, maar missen is menselijk.

159

(1,141 replies, posted in 1985)

Of moet ik het me zo voorstellen: de beller brengt een saluut aan die van Hofstade, die Overijse en Braine gedaan hebben. En inderdaad, ik vermoed al langer (en heb dat ook ergens op het forum gezegd) dat de 'oude' van Overijse en Braine, Léon De Staerke is.

160

(1,141 replies, posted in 1985)

En dat kan jij allemaal afleiden uit Hofstade en Scherpenheuvel?