191

(527 replies, posted in Hypotheses)

De zaak zal nooit opgelost geraken zolang bepaalde mensen over info beschikken en die niet naar buiten willen brengen, want dan draait het niet meer om hèn.

192

(527 replies, posted in Hypotheses)

Laat maar zitten, pfff

193

(527 replies, posted in Hypotheses)

Die Amerikaanse wagen biedt inderdaad geen meerwaarde, volledig akkoord. Maar ook de dood van Bouhouche niet, en jouw verhaal daarrond. Dat er geen bijkomende vragen gesteld zijn komt omdat het niet relevant is voor het forum. Wat ook niet erg verstandig is, is iemand te onderschatten omdat ie zogezegd niet lang genoeg op het forum aanwezig is.
Wat ik wel relevant vind zijn de namen van dat Belgisch tuig dat op weg was naar Suriname. Ik zal die dan op mijn linkse werkblad zetten.

194

(527 replies, posted in Hypotheses)

De opdrachtgevers en de uitvoerders zijn dus bekend. Jij bent me d’er eentje.

195

(527 replies, posted in Hypotheses)

Waarom wil Insider hier de namen van die moordenaars niet posten, die toch volgens hem aan de wieg stonden van de Bende van Nijvel? Bestaan ze niet? Is hij toch de fantast waarvoor hij in een ver verleden werd bestempeld? In dat geval kan hij beter met stille trom dit forum verlaten en ons verder met rust laten. Wil hij daarentegen het forum vooruithelpen, ongeacht of we de opdrachtgevers vinden of niet, met de smoking guns kunnen we ook al aan de slag. Namen noemen dus! Namen of buiten!

196

(527 replies, posted in Hypotheses)

De uitbater van een bungalowpark is ten allen tijde verplicht een lijst op te maken voor het gemeentebestuur, van de personen die hij huisvest. Dat is zo in elk land.
Bij de uitbater dus, of bij het gemeentebestuur.

197

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

Bijna juist. Draai maar rond de pot!

198

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

Insider, je zou kunnen beginnen met ons de namen te geven van het Belgisch doodseskader op weg naar Suriname. Was het deze groep die logeerde in het bungalowpark in Drenthe? Heb je foto’s van die groep?

199

(56 replies, posted in Getuigen)

Foto van de organisatie in Aalst, met daarop enkele deelnemers. Het zou moeten lukken dat dit niet de groene wagen in kwestie is.

http://users.telenet.be/renevlayen/groene.jpg

200

(91 replies, posted in Robotfoto's)

the end, het is jouw verdomde plicht het killersprofiel dat jij voor ogen hebt, en waarvan je blijkbaar 100 % zeker bent, aan de speurders kenbaar te maken.