241

(210 replies, posted in Westland New Post)

Zenga, dan rijst de vraag hoeveel hoger die zolen de man wel maakten. We zullen niet anders kunnen dan het aan HIPA himself te vragen. Ik beweer dat dat na 35 jaar nog steeds mogelijk is om zich te herinneren. Vermits ikzelf me herinner dat die kerel max. 1,5 meter groot was en zo krom als een banaan.

Niemand, geen enkele getuige spreekt van die kromte (of is het kromheid?).

242

(210 replies, posted in Westland New Post)

Ik heb nooit met hem gesproken, maar ik denk dat hij enkel Frans sprak.

Ter informatie: de jaren 80 was nog de tijd van de mainframe, PC's bestonden nog niet. Stel dat hij de vraag kreeg om alle voertuigen van een bepaald soort merk en type uit één of meerdere gemeenten te laten printen, moest dat via de mensen van de computerzaal passeren. Hij kon dit onmogelijk doen vanaf een terminal. Als ik me goed herinner werd dat in een boek geschreven van wie welke vraag uitging. Normaal gingen zulke vragen uit van politie of Rijkswacht. Hoe hij er dan in slaagde om zijn persoonlijke vraag te laten doorgaan als komende van politie of Rijkswacht, is me een raadsel. De output was een lijst op papier.

243

(210 replies, posted in Westland New Post)

Het is zeer merkwaardig dat geen enkele getuige, waar sprake zou kunnen zijn van Dauphin, spreekt van zijn zeer kleine kromme gestalte. Het eerste dat opvalt. Zou u, Ben, Stephen Hawking, maar dan zonder rolstoel, linken aan de Bende van Nijvel?

Denkt nu maar niet dat ik deze jongen hier zit te verdedigen omdat het er ook eentje van Cantersteen was. Van mij mogen ze allemaal aan de schandpaal, ja zelfs op de brandstapel. Ook hij. Dat hij meedeed als nummerplatenspecialist staat buiten kijf, maar daar houdt het voor mij op.

244

(210 replies, posted in Westland New Post)

Mero, read my lips: ON-MO-GE-LIJK. Als je wil vasthouden aan je spoor van kreupelen, zoek dan een andere, want deze is een paar stadiums verder dan gewoon "marcher difficilement".

245

(210 replies, posted in Westland New Post)

Ik denk dat een speurder die in contact komt met Dauphin, dat spoor onmiddellijk loslaat wegens 'dit is onmogelijk'.

246

(210 replies, posted in Westland New Post)

Dit is een driehoek met de scherpe hoek naar beneden. Cocu had dat ook. Ik heb een filmpje gezien van Cocu waar hij in een milliseconde overschakelt van een cirkel naar een driehoek. Letterlijk iemand met 2 gezichten.

247

(210 replies, posted in Westland New Post)

Un deuxieme homme? Een wrak ja! Il courrait difficilement? Zeer moeilijk, lijkt me een betere omschrijving. Jongens, zet het uit jullie hoofd, fysisch gezien is die gast tot absoluut niets in staat.

Ik ben nog heel beleefd gebleven in mijn beschrijving, uit respect voor onze gehandicapte medemensen. Maar als ik u zeg dat die jongen uitstaande heupen en kromme benen had, moet dat wel opgevallen zijn bij mogelijke getuigen. Ik meen me zelfs te herinneren dat hij onder zijn kledij een soort harnas droeg om alles een beetje op zijn plaats te houden. Tot zover, want ik voel me daar niet goed bij.

248

(210 replies, posted in Westland New Post)

Ik heb daar gewerkt van '75 tot ongeveer '92. In welke jaren hij daar rondliep - nou, rondlopen? - weet ik niet meer.

249

(210 replies, posted in Westland New Post)

Nu herken ik hem weer. Ik heb daar ook gewerkt als It-er. Met alle respect voor gehandicapte mensen, maar deze persoon was extreem gehandicapt. Hoge verwrongen rug, kreupel en laag begaafd. Ik denk dat zijn rol beperkt zal geweest zijn tot alles wat met nummerplaten te maken had. Zeker niets fysieks, geen chauffeur, zeker geen lijfwacht van Latinus of een overval.

Omdat hij zo krom was, geef ik hem hooguit 1,50 meter. Niet te geloven dat deze jongen bij zoiets betrokken was, misschien wel zonder het te beseffen....

250

(66 replies, posted in Andere Personen)

hahaha pampa, welcome to this forum. The discussion is about an unknown name, who has probably nothing to do with the crazy killers.