291

(179 replies, posted in Robotfoto's)

Zeno, best mogelijk, maar dan vraag ik me af wat die tipgever op dit forum en meer bepaald, dit topic te zoeken heeft. Griezelig!

292

(19 replies, posted in Westland New Post)

Beste Onkreukbare, ik vond een foto van hem, een stilstaand beeld van eenTV-interview. Daar heeft hij een smaller gezicht, bijna zoals op NN9. Er zullen niet veel criminelen rondgelopen hebben die zo in aanmerking komen boor deze robotfoto. Groeten.

293

(179 replies, posted in Robotfoto's)

Ik heb vorige week maandag mijn bevindingen per mail overgemaakt aan de speurders. Twee dagen later was deze man zijn smoelenboekbladzijde uit de ether. (Ik gebruik met opzet niet de Engelse term). Ik vind dat hoogst eigenaardig. Zit er iemand achter zijn veren?

294

(179 replies, posted in Robotfoto's)

Ik geloof er niets van, Luk. De man op de foto van Het Belang van Limburg heeft een heel andere haarlijn dan die op de robotfoto's 10 en 14, waarvan toch 'beweerd' wordt dat ze dezelfden zijn als die op foto 4.

295

(204 replies, posted in Andere Personen)

Ik kan verkeerd zijn maar is Pierre M. niet Piro (=Pierre) Michel?

296

(203 replies, posted in Andere Personen)

Ik denk Thierry Dalem.

297

(179 replies, posted in Robotfoto's)

Hier een foto van de jonge Dalem, weer zonder haar. Mààr, niet kort genoeg. D.m.v. Photoshop heb ik het licht uit de foto gehaald, waardoor de haarinplanting min of meer zichtbaar wordt. En ja hoor, we komen in de buurt van robotfoto's 10 en 14. En weet je waarom ik bijna zeker ben dat dit onze man is, dat zijn de vleugelachtige rimpel op zijn voorhoofd, het gootje tussen neus en bovenlip, het afdakje in het midden van zijn onderlip (er zijn er niet veel die dat hebben) en zijn spitse neus. Gootje? Afdakje? Een heuse doe-het-zelver! Got you, bitch!

http://users.telenet.be/renevlayen/Dalem.jpg

298

(179 replies, posted in Robotfoto's)

Ik heb sporen dat Dalem al in 1981 in de misdaad zat.

299

(179 replies, posted in Robotfoto's)

Zou iemand een foto van de jonge Dalem kunnen vinden en deze posten. Ben benieuwd naar zijn haarlijn.

300

(179 replies, posted in Robotfoto's)

Is dit Thierry Dalem toen hij nog haar had? Dit is'm op het Habran-proces in 2010:

http://users.telenet.be/renevlayen/Nummer4.jpg