21

(534 replies, posted in Hypotheses)

@ Bossi en team : knap werk ! Chapeau en diep respekt voor dit vele ( nachtelijk ) werk !!

22

(47 replies, posted in Wapenhandel)

Wat betreft het vliegveld Ter Kluizen: Het is teloor gegaan omdat de eigenares (familie Mayens) de huur niet meer wou verlengen en de koopsom te hoog voor de club! Op donderdag 12 Maart 1987 rond 22 uur heeft iemand toen de club in brand gestoken. De 7ha en 33a stonden te koop later na volledige opruiming van de hangaars enz. Voor 135 Fr/m2 door Notaris JB. Maeterlinck uit Gent.

23

(87 replies, posted in Bewijsstukken)

The Destructive Power of the 10 Gauge Shotgun » YouTube

24

(534 replies, posted in Hypotheses)

Allez, ze hebben nu waarschijnlijk hun goesting: Cobra wegpesten. Nu nog Coconut wegpesten. Nu gaat de zaak waarschijnlijk ineens met rasse schreden vooruitgaan ... Spijtig genoeg sinds 09/11/1985 tot vandaag zijn er al 11759 dagen voorbij en nog steeds geen enkele veroordeeld. Heb dankzij Cobra eindelijk inzicht in deze kingsize puzzel. De andere doe maar verder ... Succes!

25

(969 replies, posted in 1985)

Tru Dat wrote:

De aanvraag van het nummer van The Marlets 'Te voet naar Scherpenheuvel'. Is of bevat waarschijnlijk een gecodeerde boodschap.

Ja daar is al veel kilometers over geschreven ... Enkele mogelijke bedenkingen:

  1. Het is een flauwe plezante: die heeft dan wel super geluk gehad dat kort daarop de aanslag gebeurd is! Ik denk gezien het resultaat dat die dan later nog wel eens die grap zou uitgehaald hebben, want dan pas zou er maar eerst angst gekomen zijn. Men wist toen niet dat dit de laatste aanslag was ... Dus ik denk niet.

  2. Stel ge bespreekt een aanslag met 2 of 3 teams en je hebt al een zekere briefing gehad maar wacht op de uitvoering op die dag. Ondanks dat ge goeie wapens en munitie hebt en kogelvrije vesten moet ge toch zeker zijn dat bepaalde bewakers weg zullen zijn. Ge kunt supermoedig zijn, maar een plotste tegenaanval van bv. 10 personen met kaliber 12 en Uzi zal toch ook niet hun gedroomd scenario zijn. Ge moet zuiver in de telekomunicatie denken van toen. Ofwel wacht ge in een schuur waar misschien geen telefoon is, of ge wacht in een café of in een auto aan een pompstation en wacht ge op de definitieve: Go Go. Stel ge laat omroepen: “voor Jan naar Paul is ok“ zoiets kan gemakkelijk verloren gaan als ge aan het babbelen zijt met veel mensen: zeker in café of auto. Dus hebt ge veel beter kans met een opvallende relatief lange tekst en supergekend meezinglied. Het tijdstip zegt alles. Ten laatste 7uur15 anders te laat ... Dat moet al een idee geven van de af te leggen afstand aan een normale snelheid (toen veel hoger als nu) van vertrek naar target. Ook rekening houden met de cirkel waar ge de radio goed ontvangt. Er waren waarschijnlijk gestolen rijkswachtradio’s maar volgens mij veel te delicaat qua gebruik. Verder de gekende CB radio’s waar storingen en weggedrukt door andere gebruikers dus ook niet. Walkie talkie ook niet... Verder in Hulst bv. kon je gemakkelijk politiescanners kopen met boeken qua frequenties, denk dat ze dat wel bij hadden voor afluisteren blokades. Het kan natuurlijk dat de ene bende wilden samenwerken met 1 of 2 andere. Maar evengoed de ene de andere de schuld geven. Aan de andere kant: maar of we er geraken ... (iemand die moet vervangen) kan wijzen op iemand die moet afhaken door bv. teveel moed Ingedronken of te veel paddestoelen ... Of nog te voet de autostrade over moet om zich aan te sluiten wegens verkeerde kant gekozen qua richting en tijdsdruk.

Blijft allemaal maar gissen.

26

(270 replies, posted in Bouhouche & Beijer)

Affaire Mendez - Goffinon - 1988 » www.scribd.com/document

27

(65 replies, posted in Roze Balletten)

Zie 3 teksten aangebracht door Human vanaf 18uur22 » tueriesdubrabant.winnerbb.com

28

(534 replies, posted in Hypotheses)

Cobra terug:
www.tueriesdubrabant.winnerbb.com/t258p200-monsieur-x#104497

29

(65 replies, posted in Roze Balletten)

Zie lange blauwe tekst » www.tueriesdubrabant.winnerbb.com

30

(4 replies, posted in Magistraten)

Het camoufleerwerk van vertrekkend OCAD-baas Vandoren

Sinds 1 januari staat André Vandoren niet langer aan het hoofd van het Orgaan voor de Coördinatie en de Analyse van de Dreiging, kortweg OCAD. Bij het vertrek van de antiterreur-tsaar blikt Apache terug op zijn lange, indrukwekkende en soms ook redelijk verbijsterende carrière. Vandoren, zo leert een duik in de archiefmappen, was vooral een specialist in het wegmoffelen van cruciale informatie en het deskundig torpederen van hypergevoelige onderzoeken.

Lees hier het hele artikel » www.apache.be