61

(534 replies, posted in Hypotheses)

Allez, ik hoop dat het echt waar is! Het zou dankzij het Franstalige forum zijn dat die persoon op het juiste spoor is gekomen? In elk geval, ikzelf ben ook van mening dat een forum een krachtig middel is. 32 jaar geleden hadden we enkel een telefoon of fax om met mekaar info te delen, nu dankzij internet weten we van alles op korte tijd. OK, soms misschien wat teveel info maar toch mensen, ik geloof sterk dat er ooit dankzij forums er iets gaat gebeuren. Om de een of andere reden is nu het moment aangebroken!

62

(277 replies, posted in Politiek)

Bossi, bedankt om geheel dit artikel hier op te zetten,ik ben daar zo goed niet in.

Zeno, als dit waar is...

Hoe meer ik het lees hoe kwader ik ben. Dit is eigenlijk theater/toneel/cinema. Hoe kunt ge als onderzoeksrechter of magistraat daar nog aan mee doen? Voor het algemeen belang? Ik zou de eer aan mezelf nemen en er zijn 2 opties: gewoon ontslag nemen en er niets meer mee te maken willen hebben of zeggen het is genoeg geweest en in de krant het ganse verhaal ongeacht de gevolgen voor dikke nekken,politieke partijen, “den Belgiek”. Want mensen die met de glimlach kinderen kapot schieten; deze rotte kankerplek moet opgekuist worden. Na 32 jaar is het meer dan genoeg geweest, zodat slachtoffers en nabestaanden dit een plaats kunnen geven. Maar wie gaat het doen... Ondanks de beloning: silence is gold.

63

(277 replies, posted in Politiek)

Kijk eens op vier.be, Gert late night, wat Vermassen zegt.

64

(277 replies, posted in Politiek)

P-51, inderdaad, het is echt om in geen enkele vaste waarde nog te geloven! Dat is nu 32 jaar dat mensen echte antwoorden willen, ondertussen is er zoveel verdriet gevloeid dat ge er een beek mee kunt vullen. Waarschijnlijk kan enkel nog een persoon dit uitbrengen die niet getrouwd en geen kinderen/ kleinkinderen heeft, geen politieke belangen heeft, geen schrik van gerecht, zich niets aantrekt van de toekomst van “België“.

Er moeten grote belangen achter zitten, wie daar nog aan twijfelt is naïef of onnozel. Waar zijn nog de echte mannen met ballen in hun broek die het nu genoeg vinden. Maar liever blode Jan dan dode Jan blijkbaar ...

65

(277 replies, posted in Politiek)

Hier wat meer details. Zie HERVE vanaf 14 uur 43 » tueriesdubrabant.winnerbb.com