81

(540 replies, posted in Hypotheses)

heel deze bende historie is gecreëerd door mensen die naar jaren van zoeken  de bomen niet meer konden vinden in het bos.
Monitoring : zijn hier mensen op de site die andere bedoelingen hebben dan het doel van deze site.
de wereld zit vol met "gekken" meestal met een das en kostuum.
vrije meningsuiting is hier voor velen koren op het .....
hun doel: kill the messenger not the message
zotter kan het niet.
Gaat niet meer over de essentie
Vanaf nu een sporadische volger .
l

82

(540 replies, posted in Hypotheses)

Merovinger volgt :het is Spletinckx Eli de man die te zoeken is (dezelfde familienaam als de wapendeskundige in Temse
Wat betreft der reactie van Insider op de hypothese van contra's  hulp via belgië:
lees eens the interessante post van the end ( moest ze allemaal nalezen van de raadsmensen):11-11-2013 14:09
daar staat exact in  waarvoor wij hier alle drek van Insider hebben mogen ontvangen.

lees eens terug de rubriek Bende van Nijvel ---> afpersing -->> Jacques Le Clercq
vleesvervoer naar Paraguay ==> zoek ergens een link met de grootste drugdealer die werd opgepakt met 110 kg cocaïne die normaal moest verpakt worden ....... en die gast vormt het middelpunt tussen de "vleestransport" en de chantage op de Delhaize
en de betaling van de bende van 1985 die zich keerde tegen zijn voormalige opdrachtgevers (OMD's Delhaize in1984)

In NDB-dossiers : sprake van geheime acties in Zaïre ?? Ken de essentie (maar ben alleen maar verslaggever en puzzelaar)
@Insider
had via Bossi 4 vragen laten stellen over uw bewakingsopdrachten voor WNP?
wacht nog altijd
probeer mij te "verbeteren"

83

(540 replies, posted in Hypotheses)

Cocu: 13.5.1986
- volgens hem: het gaan zoeken in het extreem - rechts zoeken bij de vrienden van Bouhouche, ,waarom heeft Mendez zich laten afschieten?
- zijn informateur ELI PLETINCKX werkte samen met de "griek" =PAPADOPOULOS
- Pletinckx aangehouden in het kader van de "Bende van Nijvel" =reed in een gestolen Mercedes + bezit van een 9 mm
ontvangt plots een ander aandhoudingsmandaat voor heling en zegt tegen Cocu dat hij gaat ontsnappen en binnen de 14 dagen zak vrij zijn.
-Pletinckx ontsnapt op 6 mei 1984 uit de gevangenis en gaat doodleuk het kantoor van PR Deprêtre binnen op 7 mei 1984. Wordt op 30 mei 1984 vrijgelaten.
-Pletinckx werd 2 maanden later terug aangehouden voor een zaak met wapens waaronder een 9MM - 38 speciaal en 44 magnum

WAAR IS ELI PLETINCKX NU = ZEER BELANGRIJKE GETUIGE A CHARGE??????

-Cocu kende Buslik
- zij verder dat bij Mendez een wapen was teruggevonden , een riot gun gebruikt bij een "coup" => bende van Nijvel . deze info kwam van Eli Pletinckx
Spletnckx + Papadopoulos : diverse inbraken in villa's en warenhuizen jaren 81 en 82
-Spletinckx sprak veel over extreem-rechts
-Spletinckx : over OHAIN: een man afgeschoten en terzelftertijd een wagen was meegenomen. was een bepaalde afrekening
-Spletinckx: bij Bouhouche was een mitraillette aangetroffen afkomstig van de groep "Diane". Hij stelde verder dat Bouhouche MENDEZ niet had gedood, dat het iemand anders was geweest en het wapen terug in het bezit had gesteld van Bouhouche.
-Spletinckx zei verder dat éénmaal Bouhouche vrijgelaten deze onmiddellijk België zou verlaten.
-Spletinckx sprak over 4 gevaarlijke mannen wier naam hij niet durfde te vernoemen, andere dan VITTORIO en BOUDET
-vernoemde Degrelle en zie dat Degrelle een villa bezat, villa die gelegen is dichtbij het restaurant "LES TROIS CANARDS" waarvan hij zei dit van Bouhouche te hebben vernomen: een ontmoetingsplaats van extreem-rechts.
-Bouhouche - Buslik -Mendez = klanten in restaurant
Hij zij ook dat er een hoog geplaatste persoon dicht bij of in de bende zat. Of het met politiek te maken had kon hij niet duidelijk stellendoch stipte hij aan dat de moordenaar naar Brazilië was gevlucht altijd via dezelfde "filière". De genoemde moordenaar betreft de mman van extreem-rechts die in het Brusselse een vreemdeling had doodgeschoten(J.M.PAUL)=>LE CANARD
Spletinckx zei ook dat de bende een twee jaar had stilgelegen en dit kwam door zijn zaak.hij merkte op dat dezelfde bende van 83 was herbegonnen met dezelfde wapens en wagens.
Hij meende dat ze terug waren begonnen met de overval te Anderleus om ons  daar door in het zak te zette

Cocu gaf dan verder een detail met de diefstal van de "SAAB" waarbij hij opmerkte dat daarbij een hond afgeschoten en dat dit op rekening mag geschreven worden van VITTORIO.
Vertelde verder dat in het dossier voor TEMSE zich een persoon vrijwillig had aangeboden om BECKER een alibi te geven.
BECKER werd nooit in beschuldiging gesteld.

Eli had hem ook gezegd dat Mendez deel uitmaakt van extreem- - rechts en dat men nu bezig is een soort afrekening te houden in het milieu zelf, daarbij zou een politieman betrokken zijn. Of het nog een dienstdoende was of niet wist COCU niet mede te delen.
Eli had ook verzekerd dat hij zou vrijkomen (eerste keer) wat bleek juist te zijn gezien COCU zegde dat hij veertien dagen daarna vrij was.  Hij zei ook dat Eli zou spreken als hij iets beloofd werd. Hij kon aanhalen dat Eli en VITTORIO samen hadden gesproken en dat ELI daarvoor bij de onderzoeksrechter Schlicker was geweest en gesproken had over een bepaald wapen, daarna was Vittorio vrijgekomen.

Cocu herhaalde dat BOUHOUCHE hem zelf had gezegd dat hij ging vrijkomen.
Op de vraag of dit gesteund was om het geven van valse hoop wist COCU te zeggen dat het zeker niet het geval was, hij was er zeker van.
Vertelde toen dat de GRB (RW)hem de belofte had gedaan dat indien hij zou spreken men wel zou kunnen zorgen voor geld en papieren, om weg te kunnen. TILMANT zelf had hem dat gezegd en een andere officier van de GRB, BORLO, had hem zelf gezegd dat GOL zelf voor de nodige papieren zou zorgen en het geld zou afkomstig zijn van de premie van het warenhuis "DELHAIZE"

part1 COCU

84

(540 replies, posted in Hypotheses)

heb heel de litanie van Insider gelezen. Vele namen, vele missies en weel verwarrende taferelen met vooral buitenlandse missie maar ook de eigenlijke kern van de staat; de Belgische taak weinig.
Ergens lees ik dat Bouhouche belangrijker zou zijn geweest als Smets en in mijn gedeelte plaatste hij hoe als een hulpje. en onbelangrijk.
Elke soortgelijke missie valt onder de noemer: omerta. Zoals wij het hier kennen  van de bende van Nijvel.Waarschijnlijk zijn de Hollanders op dat gebied anders ingesteld.
Was wel boeiend maar niet relevant voor de bende.
Hij spreekt niet over Christian B. die op zijn sterbed toegegeven heeft één van de reuzen te zijn.
2

85

(540 replies, posted in Hypotheses)

en ik laat de eer aan echte speurders ; volgens forum
1.insider: sinds 2010 bezig met inside info en nog steeds zitten wij op onze blaren.
2.RG1 : jour day of glory. Laat ons verbazen met je speurders instink
3. The end: vond je organigram van de SDRA goed gevonden.
en voor de anderen: begin maar hypothesen te spuien en vragen enz..
Bossi en zijn team staan klaar

86

(540 replies, posted in Hypotheses)

een forumlid brengt een hypothese met de hoop dat anderen deze thesis her aanpassen, verbeteren,  aanvechten maar dan met wederzijds respect.
Dat is de essentie van het forum.
De boodschap aanvallen niet de boodschapper.
Iemand die iemand iets verwijt is meestal een persoon met een problematisch personaliteit ego en gezien velen onder ons ( vermoed ik) geen medische graad hebben dienen wij ons te onthouden van enige diagnose.
Vanaf nu wordt deze site gemonitord voor een hele tijd en elke aanval op de persoonlijke integriteit zal automatisch bijgevoegd worden bij het initieel PV zolang het nodig is.
Voor diegenen die het allemaal beter weten ( met dank worden wij ook slimmer) en andere die door hun jarenlange inside job de boel van buiten kennen: hier is je kans van je leven om voor eeuwig beroemd te worden.
Ook mogen wij ons niet mengen in lopende onderzoeken :anders een klacht  :obstructie van het gerecht.
Wat wij wel mogen, piste vermelden, hypothese geven, links tussen feiten enz.
Persoonlijke noot: kan veel drek verdragen maar de laatste was er teveel aan . Heb al het tegendeel bewezen met documenten in mijn bezit.
Dit hoofdstuk is afgesloten daar anderen (juristen) zich buigen over de klachtopstelling.

87

(540 replies, posted in Hypotheses)

I'm back

88

(540 replies, posted in Hypotheses)

Laster, smaad en eerroof  met verzwarende omstandigheid onder valse naam (alias)vallen nu onder het snelrecht ( dit is vanaf de PV dag van opstelling tot 6 maanden daarna. Alle vonnissen in eerste en laatste aanleg bij voorbaat en voorraad gevonnist ( dus altijd alles +morele  schadebedrag betalen)  voor de hoofdelijke aansprakelijke veroordeelden + alle  gerechtskosten van beide partijen.......bijkomende verzwarende omstandigheid voor sommige onwettige uitoefening van de geneeskunde) De Rechtbank lacht niet meer met dergelijke uitspattingen en de straffen kunnen zelfs oplopen van 300 uren ( sociale service bij blanco strafblad) tot 6 maanden - 5 jaar strafmaat (is immers een ernstige wanbedrijf... Denk eerst na vooraleer iets neer te pennen.
Moest het nu zijn dat na identificatie van de wanbedrijvers een paar bijzijn die door één of andere verwevenheid  hebben met feiten gelieerd aan het ontzaglijke dossier van de bende, dan wordt dit dossier  bijgevoegd bij het bendedossier en komt men tot een heel ander concept van misdrijf kwa essentie en strafmaat.....
Zal natuurlijk een zekere tijd in beslag  nemen ( CCU onderzoek server, analyse data, huiszoekingen, inbeslagnames van PC en andere electronische toestellen, kortom een dergelijk onderzoek duurt maanden ,veel langer dan 10 minuten vuilspuiterij op het forum maar tijd is nu eenmaal wat wij te over hebben.
Men weze gewaarschuwd.Dit is een openbaar forum en een Cassatie Arrest van Bxl maakt komaf met de straffeloosheid in deze speicifieke medium